Elektrobit and Audi developed the Audi Electronic Fault Information System, an advanced, all-in-one IT system.


Cele mai recente ştiri de la Elektrobit Automotive
  Traduceţi newsletterul:


Evenimente viitoare

Embedded World 2015 din Nürnberg, Germania

24 – 26 februarie

Tehnologia Elektrobit (EB) Automotive va fi prezentată la următoarele standuri ale partenerilor: Freescale, QNX Software Systems, REC şi Timing Architects. Vă aşteptăm!


Provocarea Freescale University

Experţii din departamentul Asistenţă pentru şoferi de la EB Automotive a prezentat studenţilor din programul Freescale University provocarea de a dezvolta o funcţie specială pentru maşinile inteligente autonome. Ca o companie inovatoare de tehnologie, EB este interesată de dezvoltarea şi creşterea abilităţilor inginerilor talentaţi, susţinând echipele de studenţi. Demonstraţia pentru această provocare va avea loc la standul Freescale University (hala 4A – intrarea de est).


QNX Software Systems

QNX Software Systems va face o demonstraţie independentă a maşinii prototip bazate pe tehnologia QNX, care include navigaţia EB Street Director (standul QNX: 358, hala 4).


REC

EB GUIDE poate face mult mai mult decât interfeţe de utilizator pentru autovehicule! Exploraţi interfeţele om-maşină pentru automatizările industriale, create cu instrumentul nostru de dezvoltare HMI (standul REC Global: 158, hala 4).


Timing Architects

Opriţi-vă la standul noului nostru partener Timing Architects şi aflaţi cum software-ul şi instrumentele EB tresos AUTOSAR interacţionează cu suita de instrumente Timing Architects pentru a optimiza sistemele embedded multicore (standul Timing Architects: 378, hala 4).


Automotive World Megatrends USA, Dearborn, MI

17 martie

Urmăriţi prezentarea Manuelei Papadopol, Director de marketing global al EB Automotive, Crearea conexiunilor – Marketingul şi maşina conectată de la conferinţa Automotive World Megatrends de luna viitoare. Aflaţi pe cine ar trebui să se bazeze producătorii auto când iau în considerare noi tehnologii pentru autovehicule.


Conferinţa NVIDIA GPU Technology, San Jose, CA

17 martie

Vehiculele foarte conectate au implicaţii clare într-o varietate de aspecte ale interacţiunii şofer-vehicul. Proiectarea HMI va fi influenţată de volumul mare de informaţii la care va fi supus şoferul. Cum pot fi selectate informaţiile? Cum pot fi prezentate? Aflaţi răspunsuri la aceste întrebări despre HMI – şi la multe altele – din prezentarea lui Walter Sullivan, Director de inovare, Silicon Valley, Vehiculele autonome: Schimbarea misiunii interfeţelor om-maşină.


Produse recomandate

Noua versiune a EB Assist Car Data Recorder (CDR)

EB Assist Car Data Recorder, un instrument de măsurare care oferă o interfaţă pe tabletă, pe care îl puteţi utiliza pentru a aduna datele de la test drive-uri şi evalua instantaneu calitatea, oferă acum noi funcţii. Cea mai recentă versiune îmbunătăţeşte chiar mai mult înregistrarea simplificată a test drive-urilor.

De exemplu, în modul de observator suplimentar denumit „demo” se asigură o înţelegere uşoară a aspectelor de bază extrase din rezultatele test drive-urilor. Interfaţa „text în voce” permite comenzi vocale configurabile, de exemplu, instrucţiuni de test drive şi oferă flexibilitate sporită şoferilor de test şi inginerilor.

Consultaţi aici şi alte funcţii noi.
Citiţi mai multe despre EB Assist Car Data Recorder.


De la interfaţa utilizator la experienţa utilizatorilor – EB GUIDE pe scurt

EB GUIDE, instrumentul complet al EB Automotive pentru dezvoltarea interfeţelor om-maşină (HMI) multimodale, a celebrat anul trecut a zecea sa aniversare. Consultaţi graficul nostru informativ pentru a afla mai multe despre instrument, despre numărul de maşini în circulaţie la nivel mondial cu ajutorul tehnologiei sale şi despre cum puteţi beneficia de pe urma utilizării EB GUIDE.


Webinar înregistrat: Ethernet – Noua generaţie de comunicaţii ECU

Urmăriţi webinarul nostru înregistrat de curând prezentat de Michael Ziehensack, expert în tehnologiile Ethernet la EB Automotive. El scoate în evidenţă avantajele tehnologiei Ethernet pentru reţelele din vehicul şi se concentrează pe 7 funcţii cheie care sunt necesare pentru următoarea generaţie de comunicaţii între computerele de bord.


Videoclipuri recomandate

Tricia Helfer la Ford Broadcast Stage de la CES 2015

Punctele principale din prezentarea Triciei Helfer de la Ford Broadcast Stage de la CES. Faceţi clic aici pentru a urmări videoclipul.


Discuţiile consiliului EB Automotive

Discuţiile consiliului privind Viitorul mobilităţii cu Walter Sullivan, Director de inovare, Silicon Valley, EB Automotive, Tricia Helfer, actriţă, şi Julius Marchwicki, Manager de produs privind serviciile conectate, Ford Motor Company. Faceţi clic aici pentru a urmări videoclipul.


Sunteţi abonat nou?

Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit (EB) Automotive.


Newsletterele anterioare

Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor de la Elektrobit (EB) Automotive.