Elektrobit and Audi developed the Audi Electronic Fault Information System, an advanced, all-in-one IT system.


Elektrobit Automotiven tuoreimmat uutiset
  Uutiskirjeen käännös:

Pääjutut

Elektrobit (EB) Automotive aloittaa uuden vuoden Times Squarelta!

EB Automotive julkisti Times Squarella avaavansa Silicon Valleyyn uuden Software Innovation Lab -laboratorion. Laboratoriossa tehdään tutkimus- ja kehitystyötä, joka liittyy yhtiön ohjelmistoratkaisujen kehittämiseen tietoyhteydessä olevaa ja itseohjautuvaa ajoa varten. Lue koko lehdistötiedote.


Vernetztes Automobil -julkaisu

EB Automotiven Driver Assistance -osaston Senior Product Manager Jürgen Ludwig on kirjoittanut artikkelin Electronic Horizon -konseptista saksalaiseen Connected Car -tekniikkaa koskevaan kirjaan, Vernetztes Automobil. Kirjassa käsitellään autoelektroniikan monimutkaisuutta ja nykyistä käyttöympäristöä. Lisätietoja…


Uusi verkkosivustomme!

Tutustu uuteen verkkosivustoomme, jossa löydät helposti ja nopeasti tietoa esimerkiksi kuljettajan apujärjestelmistä, HMI-tekniikasta, navigoinnista ja ECU:sta. Käy ehdottomasti myös uudessa Tech Cornerissamme ja Partner-sivulla ja lue, miten EB voi auttaa seuraavassa projektissanne, joka räätälöidään tarpeidenne mukaan.


Elektrobit (EB) Automotiven North American Tech Day -tapahtuma

EB Automotiven North American Tech Day 2014 -tapahtuma pidettiin 9. joulukuuta MSU Management Education Centerissä Michiganin Troyssa. Insinööreille ja suunnittelupäälliköille esiteltiin, miten EB voi tukea tutkimustoimintaa, joka liittyy kuljettajan apujärjestelmiin, Connected Navigation -navigointiin, HMI-tekniikkaan, AUTOSARiin, toiminnalliseen turvallisuuteen ja ohjelmistointegrointiin.

Esitysten yhteydessä pystyi esittämään kysymyksiä sekä piipahtamaan erillisessä esittely- ja keskustelutilassa. EB aikoo järjestää tulevaisuudessa lisää esittelytapahtumia, joissa niin asiakkaille kuin kumppaneillekin kerrotaan nopeasti kehittyvän auto-ohjelmistoalan uutuuksista.

Kiitämme kaikkia, jotka osallistuivat tilaisuuteen ja osaltaan tekivät päivästä onnistuneen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan seuraavaan Tech Day -päiväämme, seuraa tiedotustamme vuoden 2015 päivämäärästä.


Tulevia tapahtumia

Verkkoseminaari: Autojen Ethernet – uuden sukupolven ECU-tietoyhteys

27. tammikuuta

Autonvalmistajat pyrkivät päihittämään toisensa esittelemällä uusia toimintoja ja järjestelmiä. Niitä ovat esimerkiksi mukautuvat vakionopeudensäädin, mukautuva jarrutusavustin ja elektroninen kaistavahti. Mitä enemmän auton tietoverkossa on järjestelmiä, sitä mutkikkaammaksi käy niiden elektronisten ohjausyksikköjen (ECU) välinen tietoliikenne.

Auton tietoverkon väyläjärjestelmät ovat saavuttaneet kapasiteettinsa rajat, ja siksi tarvitaan uusia ratkaisuja. Ethernet tarjoaa suuren kaistanleveyden, jota tarvitaan uusien autojen kasvavaan tiedonsiirtoon.

Osallistu Elektrobit (EB) Automotiven Michael Ziehensackin pitämään Automotive World -verkkoseminaariin. Hän puhuu nykyisistä ja tulevista haasteista, jotka liittyvät Ethernet-ratkaisujen viemiseen seuraavan sukupolven autoihin.


Esiteltävät tuotteet

Elektrobit (EB) Automotive tukee saksalaista eCARus-yliopistohanketta.

EB Automotive on vuodesta 2013 auttanut Münchenin teknillistä yliopistoa (TUM) kehittämään eCARus-kaupunkisähköautoaan. Opiskelijat käyttävät EB:n HMI-kehitystyökalua EB GUIDEa sekä saavat EB:ltä koulutusta ja teknistä tukea. Tämän ansiosta sähköinsinööriopiskelijat voivat liittää autoon monenlaisia sovelluksia, joissa käytetään HMI-käyttöliittymää. ECARus-auton toimintaa esitellään uudella videollamme.


Oletko uusi tilaaja?

Tilaa uutiskirje, niin saat Elektrobit (EB) Automotiven tuoreimmat kuukausiuutiset.


Aiemmat uutiskirjeet

Lue uutisia Elektrobit (EB) Automotiven aiemmista aiheista.