Elektrobit and Audi developed the Audi Electronic Fault Information System, an advanced, all-in-one IT system.


Cele mai recente ştiri de la Elektrobit Automotive
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

Elektrobit (EB) Automotive începe Noul An în Times Square!

EB Automotive a apărut în Times Square cu veşti privind deschiderea unui nou laborator de inovare software în Silicon Valley. Laboratorul se va axa pe cercetarea şi dezvoltarea asociate cu soluţiile software ale companiei pentru domeniul maşinii conectate şi şofatului autonom. Citiţi întregul comunicat de presă.


Articolul din Vernetztes Automobil

Jürgen Ludwig, manager senior de produs la Elektrobit Automotive, divizia Asistenţă pentru şoferi, a scris un articol despre Electronic Horizon în publicaţia germană privind maşina conectată, Vernetztes Automobil. Publicaţia abordează complexitatea şi rolul pe care electronica destinată mediului îl joacă în interiorul maşinii. Pentru mai multe informaţii…


Noul nostru site web!

Intraţi pe noul nostru site web, unde puteţi găsi uşor şi rapid informaţiile de care aveţi nevoie, din domeniile asistenţei pentru şoferi, interfeţelor HMI, navigaţiei, computerelor de bord etc… Nu rataţi noile noastre pagini Colţul tehnic şi Parteneri pentru a afla mai multe despre cum vă poate ajuta EB la următorul dvs. proiect, adaptându-se la cerinţele dvs.


Elektrobit (EB) Automotive la Tech Day, America de Nord

Evenimentul Tech Day 2014 pentru America de Nord al EB Automotive a avut loc la MSU Management Education Center, Troy, MI, pe data de 9 decembrie. Inginerii şi directorii de inginerie au aflat modul în care EB poate sprijini eforturile de dezvoltare în domenii ca Asistenţa pentru şoferi, Navigaţia conectată, Interfaţa om-maşină, AUTOSAR, Siguranţa/securitatea funcţională şi Integrarea software.

Prezentările au fost însoţite de sesiuni de întrebări şi răspunsuri şi de o sală pentru demonstraţii şi discuţii. EB şi-a planificat să găzduiască mai multe asemenea evenimente educaţionale pentru a-i ajuta pe clienţii şi pe partenerii din domeniul atât de dinamic al software-ului auto.

Le mulţumim tuturor participanţilor şi celor care au contribuit la succesul acestui eveniment. Dacă vă interesează următorul nostru eveniment Tech Day, urmăriţi-ne când vom comunica data de desfăşurare din 2015!


Evenimente viitoare

Webinar: Ethernet pentru autovehicule – Noua generaţie de comunicaţie a computerelor de bord

27 ianuarie

Producătorii auto se străduie să se depăşească introducând noi funcţii şi sisteme, de la controlul adaptiv al vitezei şi frâna adaptivă la sistemele de afişare frontală electronică şi de atenţionare la părăsirea benzii. Cu cât sunt incluse mai multe sisteme în reţeaua auto, cu atât mai complexă devine comunicaţia dintre computerele lor de bord (ECU).

Sistemele de magistrală existente destinate reţelelor din maşini şi-au atins limitele de capacitate şi sunt necesare soluţii noi. Tehnologia Ethernet oferă lăţimea de bandă necesară pentru creşterea transferului de date în reţelele viitorului utilizate în vehicule.

Participaţi la webinarul informativ Automotive World ţinut de Michael Ziehensack de la Elektrobit (EB) Automotive. El va aborda provocările prezente şi viitoare ale adoptării soluţiilor Ethernet în generaţia viitoare de maşini.


Produse recomandate

Elektrobit (EB) Automotive susţine proiectul eCARus al universităţilor germane

Din 2013, EB Automotive a susţinut Universitatea Tehnică din München (Technical University of Munich – TUM), Germania, la dezvoltarea vehiculului electric pentru oraş, eCARus. Studenţii utilizează instrumentul de dezvoltare pentru interfeţele HMI EB GUIDE de la Elektrobit şi primesc instruire şi asistenţă tehnică de la EB. Acest lucru le oferă studenţilor de la inginerie electrică posibilitatea de a integra o varietate de aplicaţii cu interfaţa intuitivă om-maşină (HMI) din autovehicul. Pentru a afla mai multe, urmăriţi o demonstraţie a eCARus în noul nostru videoclip.


Sunteţi abonat nou?

Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit (EB) Automotive.


Newsletterele anterioare

Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor de la Elektrobit (EB) Automotive.