Elektrobit and Audi developed the Audi Electronic Fault Information System, an advanced, all-in-one IT system.

Tuoreimmat Elektrobit Automotive -uutiset
  Tiedotteen käännöstyö:

Tärkeimmät jutut

Elektrobit (EB) ja Timing Architects ilmoittavat uudesta kumppanuudesta

Elektrobit (EB) ja Timing-Architects (TA) allekirjoittivat virallisen kumppanuussopimuksen Embedded World 2015 -messuilla ajoneuvojen ECU-yksiköille tarkoitetun tehokkaan moniydinohjelmiston kehittämisen tukemiseksi. Timing-Architects (TA) on erikoistunut sulautettujen reaaliaikaisten moniydinjärjestelmien arviointiin ja optimointiin. Sen ainutlaatuinen valikoima kattaa ohjelmistoarkkitehtuurin ja reaaliaikaisten moniydinjärjestelmien kehittämistyökalut.

Timing-Architects ja EB ovat kehittäneet käyttöliittymät TA Tool Suiten ja EB tresos AUTOSAR -ratkaisujen välille. Työkaluketju tarjoaa asiakkaille suljetun silmukkaratkaisun ECU-ohjelmiston, mukaan lukien EB:n moniydinkäyttöjärjestelmän ja perusohjelmiston, optimointiin. AUTOSAR-järjestelmän kuvaus ja elektronisen ohjausyksikön (ECU) konfiguraatio voidaan jakaa työkalujen välille ja erilaiset järjestelmän jäljet voidaan tuoda lisäarviointeja varten.

Haluatko tietää lisää tästä uudesta kumppanuudesta ja moniydinjärjestelmien tarpeesta autoteollisuudelle? Osallistu Elektrobitin, Timing-Architectsin, Infineonin ja iSYSTEMin sponsoroimaan ensimmäiseen sulautettuun moniydinkonferenssiin Münchenissä 16.–18. kesäkuuta.


Tulevia tapahtumia

SAEn kansainvälinen Webcast-lähetys: seuraavan sukupolven ajankohtaisviihde ja käyttöliittymät

31. maaliskuuta

Elektrobitin (EB) innovaatiolaboratorion johtaja Walter Sullivan keskustelee huippukeskustelutekniikasta painottamalla nykyisiä ja tulevia trendejä, kuten NLU-järjestelmiä ja pilvipohjaisia keskustelujärjestelmiä.

Sähkölaitteiden valmiudet kehittyvät nopeasti, ja autoteollisuus pyrkii hyödyntämään tätä trendiä kuljettajien turvallisuuden ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Kehittyneen sähköjärjestelmän toimintaa ohjataan nykyisin usein multimodaalisen HMI-järjestelmän avulla, jossa ihmisten ilmeisin viestintätapa perustuu keskusteluun. Sen vuoksi pitkälle kehittyneet intuitiiviset keskustelujärjestelmät, jotka ovat nopeita ja luotettavia ajon aikana, valtaavat jalansijaa autoissa. Ilmoittaudu tähän ilmaiseen Webcast-lähetykseen tiistaina 31. maaliskuuta klo 12.00 (Yhdysvaltain itäistä aikaa).


1. kansainvälinen ATZ-konferenssi (Frankfurt, Saksa)

28.–29. huhtikuuta

Tule kuuntelemaan Elektrobitin (EB) varapääjohtajaa tohtori Rainer Holvea, joka esittelee Car-as-a-sensor-järjestelmän ATZ-konferenssissa ”Driver Assistance Systems” 28. huhtikuuta Frankfurtissa. Edistyneet kuljettajan apujärjestelmät auttavat kuljettajia käsittelemään monimutkaisia ja vaarallisia liikennetilanteita sekä takaavat turvallisen, energiatehokkaan ja miellyttävän ajon. Car-as-a-sensor-järjestelmä lisää edistyneiden kuljettajan apujärjestelmien luotettavuutta ja raivaa tietä automatisoidulle ajolle. Katso koko ohjelma.


Suositellut videot

Drift Parking – Älykäs ajoneuvon ohjaus pysäköintitilaan

Elektrobitin (EB) Driver Assistance -osaston asiantuntijat esittivät Freescale University -ohjelman opiskelijoille ”Drift Parking” -haasteen. Tehtävänä oli pysäköidä Freescale-mallinen auto 180 °:n sivuliikkeellä auton lopullisen paikan kohdistamiseksi pysäköintitilassa.

Katso onnistuneen haasteen esittely ja pysy ajan tasalla innovaatiohaasteesta.


EB-tekniikkaa QNX Software Systemsin viiteautossa

Aja EB-tekniikalla pitkin Kalifornian rannikkoa yhdessä QNX Software Systemsin Alex Jamesin, EB:n Walter Sullivanin sekä näyttelijän ja moottoriurheilun harrastajan Tricia Helferin kanssa. Kumppanimme QNX Software Systems on kehittänyt muutettuun Jeep Wrangleriin perustuvan viiteauton, jossa on varusteena muun muassa seuraavia EB-ratkaisuja: navigointi, kuljettajan apujärjestelmä ja Car Data Recorder. Katso se tästä.


Mercedes-Benz S Class -simulaattori

Osallistu testiajoon näyttelijän ja moottoriurheilun harrastajan Tricia Helferin kanssa Intelligent Drive -järjestelmällä varustetussa Mercedes-Benz S Class -simulaattorissa. Elektrobit on sisällyttänyt S Class -malliin ja moniin muihin Mercedes-Benzin malleihin erilaisia kuljettajan apujärjestelmätekniikoita.


Oletko uusi tilaaja?

Luomalla profiilin saat uusimmat Elektrobit (EB) Automotiven uutiset kuukausittain.

        Tilaa        


Aikaisemmat uutiskirjeet

Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobit (EB) Automotiven numeroiden uutisia.

        Lue lisää