Elektrobit and Audi developed the Audi Electronic Fault Information System, an advanced, all-in-one IT system.

Cele mai recente ştiri de la Elektrobit Automotive
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

Elektrobit (EB) şi Timing Architects anunţă un nou parteneriat

Elektrobit (EB) şi Timing-Architects (TA) au semnat un acord oficial de parteneriat la Embedded World 2015, pentru a susţine dezvoltarea software-urilor multi-core pentru computerele de bord pentru vehicule. Timing-Architects (TA) este specializată în evaluarea şi optimizarea sistemelor embedded în timp real cu mai multe nuclee. Portofoliul unic al acestora include instrumente de dezvoltare pentru arhitectura software, pentru sistemele multi-core şi în timp real.

Timing-Architects şi EB au dezvoltat interfeţe între soluţiile TA Tool Suite şi EB tresos AUTOSAR. Lanţul de instrumente oferă clienţilor o soluţie completă pentru optimizarea software-urilor ECU, incluzând sistemul de operare multi-core de la EB şi software de bază. Descrierea sistemului AUTOSAR şi configuraţiile pentru computerele de bord (Electronic Control Unit – ECU) pot fi partajate între instrumente, iar tipurile diferite de jurnale de sistem pot fi importate pentru mai multe evaluări.

Doriţi să aflaţi mai multe despre acest nou parteneriat şi despre nevoia de sisteme multi-core în industria auto? Participaţi la prima conferinţă Embedded Multi-Core Conference din München, între 16 şi 18 iunie, care este sponsorizată de Elektrobit, Timing-Architects, Infineon şi iSYSTEM.


Evenimente viitoare

Webcastul internaţional SAE: sistemele infotainment şi interfeţele de generaţie viitoare

31 martie

Walter Sullivan, directorul Laboratorului de inovare de la Elektrobit (EB), va discuta despre tehnologia de ultimă oră a dialogului vocal, concentrându-se pe tendinţele curente şi viitoare, cum ar fi înţelegerea limbajului natural (natural language understanding – NLU) şi sistemele de dialog vocal bazate pe tehnologie cloud.

Caracteristicile dispozitivelor electronice evoluează rapid, iar industria auto profită de această tendinţă pentru a îmbunătăţi siguranţa şi experienţa de utilizare pentru şoferi. Astăzi, funcţionarea unui sistem electronic avansat este adesea gestionată de o interfaţă om-maşină (HMI) multimodală, pe când modul de comunicare cel mai evident pentru oameni este bazat pe dialog. De aceea, tot mai multă importanţă se acordă sistemelor de dialog vocal foarte avansate, care sunt intuitive, funcţionează rapid şi sigur în timpul mersului. Înregistraţi-vă să participaţi la acest webcast gratuit marţi, 31 martie, la ora 12.00, ora Coastei de Est a Statelor Unite ale Americii.


Prima conferinţă internaţionala ATZ, Frankfurt, Germania

28 – 29 aprilie

Veniţi alături de dr. Rainer Holve, vicepreşedinte Elektrobit (EB), la prezentarea maşinii ca un senzor (Car-as-a-sensor) la conferinţa ATZ „Driver Assistance Systems”, din 28 aprilie, de la Frankfurt. Sistemele de asistenţă avansată pentru şoferi îi ajută pe aceştia să gestioneze situaţiile complexe şi periculoase din trafic şi să permită un şofat sigur, eficient energetic şi confortabil. Abordarea utilizării maşinii ca un senzor este compatibilă cu siguranţa oferită de sistemele avansate de asistenţă pentru şoferi şi deschide drumul spre şofatul automatizat. Vedeţi întregul program.


Videoclipuri recomandate

Parcare cu drift – Maşina inteligentă intră în locul de parcare

Experţii în asistenţa pentru şoferi de la Elektrobit (EB) au prezentat studenţilor din programul Freescale University o provocare de „parcare cu drift”. Sarcina era de a parca maşina model Freescale printr-o manevră cu drift de 180° pentru a aduce maşina în poziţia finală dintr-un loc de parcare.

Urmăriţi această demonstraţie de succes şi rămâneţi la curent cu provocările inovaţiei.


Tehnologia EB în maşina de referinţă a celor de la QNX Software Systems

Conduceţi cu tehnologia EB de-a lungul coastei Californiei cu Alex James de la QNX Software Systems, cu Walter Sullivan de la EB şi cu actriţa şi fana motociclismului, Tricia Helfer. Partenerul nostru, QNX Software Systems, a dezvoltat o maşină de referinţă bazată pe un model modificat Jeep Wrangler, echipat cu soluţii EB, inclusiv: sistem de navigare, asistenţă pentru şoferi şi Car Data Recorder. Urmăriţi aici.


Simulatorul Mercedes-Benz S Class

Parcurgeţi un test drive alături de actriţa şi fana motociclismului Tricia Helfer în simulatorul Mercedes-Benz S Class cu şofat inteligent. Elektrobit integrează o varietate de tehnologii de asistenţă pentru şoferi în S Class şi în multe alte modele pentru Mercedes-Benz.


Sunteţi abonat nou?

Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit (EB) Automotive.

        Abonaţi-vă        


Newsletterele anterioare

Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor de la Elektrobit (EB) Automotive.

        Citiţi mai multe