Lue Elektrobitin tuoreimmat uutiset – Tulevat ohjelmistotrendit
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

EB avaa uusia toimistoja AUTOSARin kehittämiseksi

Autoalan sulautuvat järjestelmät kehittyvät jatkuvasti, ja markkinat haluavat luotettavia ja turvallisia ohjelmistoja. Näiden tarpeiden täyttämiseksi EB avaa uusia toimistoja Romanian Timisoarassa ja Intian Bangaloressa. Laajentuminen edistää selvästi EB tresos AUTOSAR -ohjelmiston, -työkalujen ja -palvelujen kehittämistä sekä seuraavan sukupolven AUTOSAR-ratkaisuja, joiden tehotarpeet täyttävät turvallisuusvaatimukset.

AUTOSAR-kehitykseen panostamisen ansiosta EB parantaa projektivalmiuksiaan ja laajentaa strategista kumppanuutta piin myyjien ja työkalujen toimittajien kanssa. Tavoitteena on kehittää huipputeknologian mukaisia AUTOSAR-ratkaisuja avoimille markkinoille. Lue lehdistötiedote.


Uusi video: Ihmisen ja robotin välisen vuorovaikutuksen mallintaminen EB GUIDElla

Hyvin joustava HMI-kehitystyökalumme, EB GUIDE 6, sisältää tehokkaita autoalan ja teollisuuden HMI-mallintamistyökaluja. Siihen on nyt myös lisätty toimintoja, jotka auttavat NAO-humanoidirobottia muodostamaan lauseita ja eleitä. Tutustu ihmisen ja robotin väliseen vuorovaikutukseen (HRI) ja katso, miten NAO-robotti esittelee EB GUIDEn.


ATZ Elektronik: ”Automatisoitu ajo: välttämätön infrastruktuurimuutos”

Nykyiset kuljettajan aputoiminnot, kuten automatisoitu pysäköinti, liikenneruuhka-avustimet ja kaistavaihdinjärjestelmät ovat ensimmäinen askel kohti automatisoitua ajamista. Tämän päivän järjestelmäarkkitehtuurit ovat kuitenkin jo saavuttaneet rajansa tulevien vuosien odotettujen ajotoimintojen suhteen. Valvontalaitteiden lisääntyvä yhteenliittyvyys ja yhä monimutkaisemmat toiminnot vaativat integroituun järjestelmään perustuvaa lähestymistapaa kehitykseen sekä eri toimintoja ja ajoneuvoja käsittävää ohjelmistoalustaa. Lue tulevia toimintatapoja koskevat ehdotuksemme verkkosivustoltamme (englanniksi tai saksaksi).


Tapahtumat

Car HMI USA 2016, Dearborn, MI

25.–26. huhtikuuta

Car HMI USA on vakiintunut kansainvälinen tietojenvaihtoalusta, joka kokoaa yhteen HMI-rajapintaan ja käyttäjäkokemukseen perehtyneet aktiiviset sidosryhmät. Osallistujat saavat tapahtumassa tilaisuuden keskustella autoalan HMI-teollisuuden tulevista mahdollisuuksista ja haasteista. EB:tä edustaa tässä foorumissa HMI:n teknologia- ja innovaatiojohtaja Matthias Hampel, joka pitää esityksen ”Enabling Intuitive User Interactions with Multimodal HMIs in Connected Cars” (Intuitiivisten käyttäjäkokemusten mahdollistaminen itseohjautuvien autojen multimodaalisten HMI-rajapintojen avulla). Tule sinäkin kuuntelemaan esitystä ja tapaamaan HMI-asiantuntijat näyttelyosastollamme.


GENIVI All-Members Meeting, Pariisi, Ranska

26.–29. huhtikuuta

EB esittelee 14. kerran järjestettävässä jäsentapaamisessa EB RACEn. Kyse on edistyneestä toimintatavasta, jonka avulla voidaan analysoida perusteellisesti monimutkaisia autoalan ohjelmistojärjestelmiä, mukaan lukien niiden ajonaikaista toimintaa. EB RACE sisältää joustavan ”GENIVI-ready”-työkalusarjan, joka korreloi erilaisia ajonaikaisia järjestelmätietoja lukuisilla laajennuksilla, kuten DBus, DLT, Franca ja Linux Resource Monitor. Kyse on täysin uudenlaisesta tavasta analysoida ja parantaa erittäin monimutkaista autoalan ohjelmistoa.


Software for Connected Mobility Conference, Fürstenfeldbruck, Saksa

26.–27. huhtikuuta

”Software for Connected Mobility – Automotive Meets IT” on uusi konferenssi, jonka järjestää autoalan digitalisaatioon erikoistunut Süddeutscher Verlag Veranstaltungen. EB:n HMI-projektien ja -ohjelmien johtaja Andreas Behnke esittelee konferenssissa HMI-etärajapintoja ja ulkoisen sisällön integroimista moderniin näyttöön ja toimintakonsepteihin. Näkemisiin konferenssissa!


iqnite Europe Düsseldorf, Saksa

26.–28. huhtikuuta

EB:n toiminnallisen turvallisuuden asiantuntijalla ja SPICE-arvioijalla Alexander Muchilla on kunnia pitää 27. huhtikuuta avainpuhe iqnite 2016 -konferenssissa ohjelmistojen laadusta ja testauksesta. Hän selittää, miksi ”Balanceability™ Is the New Agile” (Uutta tasapainoa: Balanceability™) on autoalan ohjelmistokehityksen uusi suuntaus.


Konferenz ISO 26262, Graz, Itävalta

10.–11. toukokuuta

Toiminnalliseen turvallisuuteen keskittyvän konferenssin toisena päivän ECU-arkkitehtuurin asiantuntijamme Rudolf Grave pitää esityksen ”The Safe State: Design Patterns and Degradation Mechanisms for Fail-Operational Systems” (Turvallisuustilanne: turvallisuuskriittisten järjestelmien suunnittelumallit ja degradaatiomekanismit).


Cooperation Forum Advanced Driver Assistance Systems, Aschaffenburg, Saksa

12. toukokuuta

Kuljettajan apujärjestelmien kehittyessä ja uusien teknologioiden ilmaantuessa lähestymme yhä enemmän todella automatisoitua ajoa. Tässä foorumissa tarkastellaan ADASin nykypäivää ja tulevaisuutta. EB:n liiketoiminnan kehittämisen johtaja Jürgen Ludwig pitää foorumissa puheen ”Mind the Gap! Driving Assistance Systems from Development to Serial Use” (Varo kuilua! Kuljettajan apujärjestelmien kehittämisestä sarjakäyttöön). Jürgenin puhe käsittelee tulevien ADAS-järjestelmien ja pitkälle automatisoitujen ajojärjestelmien tulevaisuuden kehittämisen olennaisia osia.


EB Tech Day, NA 2016 – The Inn at St. John’s, Plymouth, MI

7. kesäkuuta

Tule The Inn at St. John’s -hotelliin keskustelemaan teknisten asiantuntijoiden kanssa kuljettajan apujärjestelmien, itseohjautuvan auton ratkaisujen, HMI-rajapintojen, toiminnallisen turvallisuuden, ohjelmistointegroinnin jne. viimeisistä kehityssuuntauksista. Tutustu uusimpia ideoita ja edistysaskeleita käsitteleviin valaiseviin esityksiin sekä laajenna tietämystäsi autoalan ohjelmistoista EB-asiantuntijoiden kanssa Q&A-istunnoissa (kysymykset ja vastaukset).


2. Embedded Multi-Core Conference (EMCC), München, Saksa

28.–30. kesäkuuta

Haluatko tietää lisää siitä, miten elektroniset ohjausyksiköt siirretään onnistuneesti yhden ytimen järjestelmistä monen ytimen tekniikkaan? Entä AUTOSAR-järjestelmän ja toiminnallisen turvallisuuden toteutuksesta monen ytimen laitteessa? Osallistu siinä tapauksessa kanssamme EMCC 2016 -foorumiin.

Yhteisrahoitamme tätä ainutlaatuista kolmipäiväistä foorumia yhdessä kumppaniemme Infineonin, Timing-Architectsin ja iSYSTEMin kanssa. Tavoitteena on tuoda yhteen sulautettujen järjestelmien kehittäjien asiantuntijat vaihtamaan näkemyksiä ja kokemuksia. Olemme myös kutsuneet mukaan autoalan tunnettuja puheenvuoron pitäjiä, jotka kertovat monen ytimen elektronisten ohjausyksiköiden nykyisistä kehityshaasteista.

Lue lisää konferenssista, työpajoista, puheenvuoron pitäjistä ja ilmoittautumismahdollisuuksista. Näkemisiin konferenssissa!


Oletko uusi tilaaja?


Liittymällä jäseneksi saat uusimmat Elektrobitin uutiset kuukausittain.

    Tilaa    

Aikaisemmat tiedotteet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobitin numeroiden uutisia.

    Lue lisää