Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

EB deschide noi birouri pentru a consolida dezvoltarea AUTOSAR

Sistemele embedded din industria auto continuă să evolueze, pe măsură ce piaţa solicită un software fiabil, sigur şi securizat. Pentru a îndeplini aceste cerinţe, EB deschide noi birouri în Timişoara, România, şi Bangalore, India. Extinderea va stimula semnificativ dezvoltarea software-ului, instrumentelor şi serviciilor EB tresos AUTOSAR şi va duce la apariţia noii generaţii de soluţii AUTOSAR, care vor îmbina performanţa ridicată cu siguranţa.

Dezvoltarea îmbunătăţită a platformei AUTOSAR îi permite companiei EB să ofere capacităţi de proiectare mai bune şi să îşi lărgească parteneriatele strategice cu producătorii de componente electronice şi cu furnizorii de instrumente. Rezultatul final? Soluţii AUTOSAR de vârf pentru o piaţă deschisă. Citiţi întregul comunicat de presă.


Videoclip nou: Modelarea interacţiunii om-robot cu EB GUIDE

EB GUIDE 6, instrumentul nostru extrem de flexibil de dezvoltare a interfeţelor om-maşină (HMI), este binecunoscut pentru capacitatea sa de modelare HMI atât în zona industrială, cât şi în domeniul auto. Acum, flexibilitatea largă a instrumentului a fost utilizată pentru a ajuta la modelarea fluxului de dialog vocal şi a gesturilor lui NAO, un robot umanoid. Aflaţi mai multe despre interacţiunea om-robot (HRI) şi permiteţi-i lui NAO să vă prezinte instrumentul EB GUIDE.


ATZ Elektronik: „Şofatul autonom: schimbarea necesară de infrastructură”

Funcţiile de asistenţă obişnuite ale şoferului, ca sistemele de parcare automată, asistenţa privind blocajele în trafic şi atenţionarea la părăsirea benzii, sunt primii paşi către şofatul autonom. Dar arhitecturile sistemelor de astăzi îşi ating deja limitele în ceea ce priveşte funcţiile de şofat preconizate pentru următorii ani. Interconectivitatea în creştere a dispozitivelor de control şi a funcţiilor lor din ce în ce mai complexe necesită dezvoltarea unui sistem integrat şi a unei platforme software care să acopere mai multe domenii şi tipuri de vehicule. Citiţi despre propunerile noastre de viitor pe site-ul web (engleză sau germană).


Evenimente

Car HMI USA 2016, Dearborn, MI

25 – 26 aprilie

Car HMI USA este o binecunoscută platformă destinată schimbului de informaţii, care conectează jucătorii activi din domeniul HMI şi experienţa utilizatorului. La eveniment, participanţii vor avea şansa de a discuta despre oportunităţile şi provocările viitoare din industria HMI auto. Matthias Hampel, şeful Departamentului de tehnologie şi inovaţie HMI, va reprezenta compania EB la acest forum, când va prezenta „Posibilitatea interacţiunilor intuitive ale utilizatorilor cu interfeţele HMI multimodale în maşinile conectate”. Sperăm că veţi participa la prezentare şi vă aşteptăm la standul nostru pentru a vă întâlni cu experţii HMI.


GENIVI All-Members Meeting, Paris, Franţa

26 – 29 aprilie

La cea de-a paisprezecea adunare a membrilor, EB va prezenta EB RACE, o abordare sofisticată a analizei integrale a sistemelor software complexe din domeniul auto, inclusiv comportamentul lor în funcţionare. EB RACE oferă un set de instrumente „GENIVI-ready” flexibil, pentru a corela diverse date de sistem în timpul funcţionării, printr-un număr mare de conectori, cum ar fi DBus, DLT, Franca şi Linux Resource Monitor. Fiţi gata pentru un mod cu totul nou de analiză şi îmbunătăţire a software-ului extrem de complex din domeniul auto.


Conferinţa Software for Connected Mobility, Fürstenfeldbruck, Germania

26 – 27 aprilie

„Software for Connected Mobility – Automotive Meets IT” este o conferinţă nouă, organizată de Süddeutscher Verlag Veranstaltungen, specializată în digitalizare pentru industria auto. La conferinţă, Andreas Behnke, şeful Departamentului de proiecte şi programe HMI de la EB, va oferi detalii legate de interfeţele HMI la distanţă şi de integrarea conţinutului extern în concepte moderne de afişare şi operare. Vă aşteptăm!


iqnite Europe, Düsseldorf, Germania

26 – 28 aprilie

Pe 27 aprilie, la conferinţa iqnite 2016, Alexander Much, expert în siguranţa funcţională şi evaluator SPICE la EB, are plăcerea de a susţine un discurs despre testarea şi calitatea software-ului. Veniţi să aflaţi de ce „Balanceability™ este noua tendinţă privind soluţiile agile” în dezvoltarea software-ului din domeniul auto.


Konferenz ISO 26262, Graz, Austria

10 – 11 mai

În a doua zi a acestei conferinţe, dedicată întregului domeniu al siguranţei funcţionale, Rudolf Grave, expertul nostru în arhitectura ECU, va prezenta „Starea de siguranţă: modele de design şi mecanisme de degradare pentru sistemele de evitare a funcţionării defectuoase”.


Forumul cooperării pentru promovarea sistemelor avansate de asistare pentru şoferi (ADAS), Aschaffenburg, Germania

12 mai

Pe măsură ce sistemele de asistare pentru şoferi evoluează şi apar noi tehnologii, ne apropiem din ce în ce mai mult de şofatul cu automatizare integrală. Acest forum trece în revistă prezentul şi viitorul ADAS, iar colegul nostru Jürgen Ludwig, manager senior Business Development, va prezenta tema „Atenţie la implementare! Sistemele de asistare pentru şoferi de la dezvoltare la utilizarea de serie”. Discursul lui Jürgen va aborda componentele esenţiale ale dezvoltării de viitor ale ADAS şi ale sistemelor de şofat cu automatizare ridicată.


EB Tech Day, NA 2016 – The Inn at St. John’s, Plymouth, MI

7 iunie

Participaţi la întâlnirea cu experţii tehnici la The Inn at St. John’s pentru a discuta despre cele mai recente îmbunătăţiri în asistenţa pentru şoferi, despre soluţiile pentru maşinile conectate, despre interfeţele om-maşină, despre siguranţa funcţională, despre securitatea şi integrarea software-ului şi despre multe altele. Exploraţi ultimele idei şi îmbunătăţiri şi aflaţi mai multe informaţii despre software-ul pentru domeniul auto, participând la întâlniri Q&A cu experţii EB.


2nd Embedded Multi-Core Conference (EMCC), München, Germania

28 – 30 iunie

Doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre cum să treceţi computerele de bord de la tehnologia pentru un singur nucleu la cea pentru mai multe nuclee? Sau despre implementarea tehnologiei AUTOSAR şi a siguranţei funcţionale pe un dispozitiv cu mai multe nuclee? Veniţi alături de noi la EMCC 2016.

Împreună cu partenerii noştri Infineon, Timing-Architects şi iSYSTEM, sponsorizăm acest forum de trei zile pentru a aduce împreună experţi dezvoltatori de sisteme embedded, pentru un schimb de opinii şi experienţă. Am invitat, de asemenea, prezentatori recunoscuţi din industria auto, pentru a discuta despre provocările dezvoltării unităţilor ECU cu mai multe nuclee.

Aflaţi mai multe despre conferinţă, ateliere, prezentatori şi oportunităţile de înregistrare. Vă aşteptăm!


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe