Tuoreimmat Elektrobit Automotive -uutiset
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

Uusi TechPaper-raportti: Sähköinen horisontti: Kuljettajan ennakoivien tukiominaisuuksien joustava toteutus

Kuljettajan tukijärjestelmät käyttävät digitaalisia karttoja, jotka hyödyntävät ajoreittiä ja sen ympäristöä koskevia tietoja. Tämä nk. sähköinen horisontti tarjoaa mahdollisuuden nähdä kaarteen taakse. Raportissa keskitytään sähköisen horisontin sovellustapauksiin sekä ohjelmistomoduuleihin ja kehitysympäristöihin.

Tutustu ennakoivan kuljettajan tukijärjestelmän ominaisuuksiin lukemalla Elektrobitin TechPaper-raportti englanniksi tai saksaksi.


EB tresos Safety -käyttöjärjestelmä tukee HighTec Toolchain -järjestelmää

Elektrobitin turvallisuuskriittisten järjestelmien käyttöjärjestelmä on nyt saatavilla eri mikrokontrollerien HighTec EDV-Systeme -kehitysalustalle.

Nyt EB tresos Safety -käyttöjärjestelmän yhden ytimen ja monen ytimen versiota on mahdollista käyttää helposti Power Architecture-, Renesas RH850- ja Infineon Tricore -suoritinsarjojen yhteydessä ilman, että the HighTec-kehitysympäristöä joudutaan mukauttamaan lisää.

Lue lisää EB-käyttöjärjestelmistä.


Tulevia tapahtumia

Elektrobitin (EB) asiantuntija luennoi Stuttgartin Automotive – Safety & Security 2015 -messuilla

21.–22. huhtikuuta

EB:n turvallisuusasiantuntija Martin Bohner on kutsuttu alustamaan tapahtuman Architectures for Safe Systems -osuuteen aiheesta Extending Software Architectures from Safety to Security, jossa Bohner esittelee autojen turvaohjelmistojen käsitteiden uusimpia virtauksia. Toivottavasti pääset mukaan, olet tervetullut vierailemaan messuosastollamme.


Tech Day, North America 2015

5. kesäkuuta

Merkitse kalenteriisi perjantai 5. kesäkuuta, koska tällöin Elektrobit (EB) toimii Tech Day, North America -tapahtuman isäntänä. Pitopaikkana on Schoolcraft College Michiganin Livoniassa.

Osallistu Elektrobitin tapahtumasarjan istuntoihin, joiden aiheita ovat mm. AUTOSAR, kuljettajan tuki, HMI ja näihin liittyvä autotekniikka. Luvassa on vastauksia, joiden avulla ymmärrät paremmin seuraavan projektisi tuotteita ja ratkaisuja.


Liity EB:n joukkoon Münchenin Embedded Multi-Core Conference 2015 (EMCC) -tapahtumassa

16.–18. kesäkuuta

Haluatko tietää lisää siitä, miten elektroniset ohjausyksiköt siirretään onnistuneesti yhden ytimen järjestelmistä monen ytimen tekniikkaan? Entä AUTOSAR-järjestelmän ja toiminnallisen turvallisuuden toteutus monen ytimen laitteessa? Tule mukaan EMCC 2015 -tapahtumaan!

Tämä ainutlaatuinen foorumi kokoaa sulautetun ohjelmistokehitysalan asiantuntijoita yhteen vaihtamaan näkemyksiä ja kokemuksia. EB ja kumppaninsa Infineon, Timing-Architects, and iSYSTEM ovat kutsuneet tunnettuja asiantuntijoita, mm. BMW:n Simon Fürst, exida-arviointiviranomaisen Rainer Faller ja moni muu, keskustelemaan ajankohtaisista ja tulevista autojen monen ytimen haasteista.

Lue lisää alustajista, ohjelmasta ja ilmoittautumismahdollisuuksista.


Muut uutiset

NVIDIA GPU Technology Conference, San Jose, CA

Ajoneuvojen autonomian tason kehittyessä ihmisen ja koneen rajapinta (HMI) muuttuu kuljettajan osallistumisskenaarion mukaan. Lisätietoa saat katsomalla videon Self-Driving Vehicles: Changing the Mission of Human Machine Interface, jonka Elektrobit (EB) esitti 17. maaliskuuta.


Sähköistä horisonttia koskeva esitelmä Stuttgartin kansainvälisessä symposiumissa

Elektrobitin Jürgen Ludwig alusti aiheesta Sähköinen horisontti: Kuljettajan ennakoivan tuen ominaisuuksien joustava toteutus kansainvälisistä valmistajista ja toimittajista koostuvalle yleisölle.

Katso esitys.


Human Machine Interface (HMI) -verkkolähetys

Siltä varalta, että SAE Internationalin 31.3. isännöimä Next-Gen Infotainment and Interfaces -verkkolähetys jäi näkemättä, tilanteen voi korjata katsomalla kyseisen tallenteen täältä.


Oletko uusi tilaaja?


Luomalla profiilin saat uusimmat Elektrobit (EB) Automotiven uutiset kuukausittain.

        Tilaa        

Aikaisemmat uutiskirjeet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobit (EB) Automotiven numeroiden uutisia.

        Lue lisää