Cele mai recente ştiri de la Elektrobit Automotive
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

Noua fişă tehnică: Orizontul electronic: implementarea flexibilă a caracteristicilor predictive de asistare pentru şoferi

Sistemele de asistare pentru şoferi utilizează hărţi digitale pentru a oferi informaţii despre traseul de mers şi despre mediul înconjurător; aşa-numitul „orizont electronic” oferă posibilitatea de a vedea „după curbă”. Această fişă tehnică prezintă cazurile în care aplicaţia este utilizată pentru orizontul electronic, precum şi modulele software-ului şi mediul de dezvoltare.

Luaţi parte la dezvoltarea caracteristicilor predictive de asistare pentru şoferi, citind fişa noastră tehnică în engleză sau în germană.


Sistemul de operare EB tresos Safety OS acceptă setul de instrumente de la HighTec

Sistemul de operare Elektrobit pentru sistemele esenţiale pentru siguranţă este acum disponibil pentru platforma de dezvoltare HighTec EDV-Systeme pe diverse microcontrolere.

Acum puteţi utiliza cu uşurinţă versiunile pentru un singur nucleu şi pentru mai multe nuclee ale sistemului de operare EB tresos Safety OS pe seriile de procesoare Power Architecture, Renesas RH850 şi Infineon Tricore, fără eforturi suplimentare de adaptare pentru platforma HighTec Development Platform.

Aflaţi mai multe despre sistemele de operare EB.


Evenimente viitoare

Expertul Elektrobit (EB) va face o prezentare la evenimentul Automotive – Safety & Security 2015, Stuttgart, Germania

21 – 22 aprilie

Expertul nostru pe probleme de securitate, Martin Böhner, a fost invitat să prezinte Extinderea arhitecturilor software de la siguranţă la securitate la sesiunea evenimentului denumită „Arhitecturi pentru sisteme sigure”, unde va evidenţia conceptele software de ultimă oră privind siguranţa automobilelor. Sperăm că veţi putea participa şi vă invităm să vizitaţi standul nostru la eveniment.


Tech Day, America de Nord, 2015

5 iunie

Notaţi în calendare ziua de vineri, 5 iunie, când Elektrobit (EB) găzduieşte evenimentul Tech Day, America de Nord, la Schoolcraft College în Livonia, Michigan.

Participaţi la sesiunile despre portofoliul Elektrobit, inclusiv la cele care prezintă AUTOSAR, asistarea pentru şoferi, HMI şi tehnologia maşinii conectate şi primiţi răspunsuri pentru a înţelege mai bine produsele şi soluţiile pentru viitorul dvs. proiect.


Veniţi alături de noi la conferinţa Embedded Multi-Core Conference 2015 (EMCC), München, Germania

16 – 18 iunie

Doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre cum să treceţi computerele de bord de la tehnologia pentru un singur nucleu la cea pentru mai multe nuclee? Sau despre implementarea tehnologiei AUTOSAR şi a siguranţei funcţionale pe un dispozitiv cu mai multe nuclee? Atunci participaţi împreună cu noi la conferinţa EMCC 2015!

Acest forum unic reuneşte experţi în domeniul dezvoltării de software încorporat în vederea unui schimb de opinii şi de experienţe. În colaborare cu partenerii noştri Infineon, Timing-Architects şi iSYSTEM, am invitat experţi renumiţi precum Simon Fürst de la BMW, Rainer Faller de la agenţia de evaluare şi mulţi alţii, pentru a discuta despre provocările curente şi viitoare privind tehnologia cu mai multe nuclee încorporate în automobile.

Citiţi mai multe despre prezentatori, despre program şi despre oportunităţile de înregistrare.


Alte ştiri

Conferinţa NVIDIA GPU Technology, San Jose, CA

Pe măsură ce se dezvoltă nivelul de autonomie a vehiculelor, interfaţa om-maşină (Human Machine Interface – HMI) se schimbă prin implicarea sau neimplicarea şoferului, în funcţie de scenariu. Aflaţi cum vizionând Vehiculele autonome: Schimbarea misiunii interfeţelor om-maşină, prezentat de Elektrobit (EB) în 17 martie.


Prezentarea orizontului electronic la Simpozionul Internaţional de la Stuttgart, Stuttgart, Germania

Jürgen Ludwig de la Elektrobit a prezentat publicului format din producători şi furnizori internaţionali conceptul Orizontului electronic: implementarea flexibilă a caracteristicilor predictive de asistare pentru şoferi.

Vedeţi prezentarea.


Webcastul Interfaţa om-maşină (HMI)

Dacă aţi pierdut webcastul Sistemul de infotainment şi interfeţele de generaţie viitoare găzduit de SAE International în 31 martie, puteţi viziona aici versiunea arhivată.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit (EB) Automotive.

        Abonaţi-vă        

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor de la Elektrobit (EB) Automotive.

        Citiţi mai multe