Lue Elektrobit Automotiven tuoreimmat uutiset – Tulevat ohjelmistotrendit
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

EB GUIDE 6 julkaistu!

EB Automotiven HMI-kehitystyökalun uusin versio EB GUIDE 6 on nyt julkaistu. EB GUIDE -työkalulla on jo vankka jalansija autoalalla. Sen avulla on kehitetty autojen laitteistoja ja tietoviihdejärjestelmiä, joita on asennettu miljooniin autoihin. Voit nyt kokeilla sitä ilmaiseksi! Tarjoamme ilmaisen EB GUIDE 6:n Community Edition -julkaisun ei-kaupalliseen käyttöön. Voit näin käyttää EB GUIDE Studiota ja simuloida käyttöliittymääsi Android-laitteissa, ja paljon muuta. Lue lisää tästä ilmaisjulkaisusta ja lataa se osoitteesta EB-GUIDE.com.


Tehokasta ohjelmistokehitystä autojen HMI:lle mallipohjaisen kehityksen avulla

Kuun lopussa julkaistaan ohjelmistokehittäjille tarkoitettu Enhancement of Visibility, Safety, and HMI of Automotive Displays -kirjanen. Tämä uusi kirjanen sisältää eri asiantuntijoiden laatimien japaninkielisten artikkelien kokoelman. Siinä keskitytään autoalan tiettyjen tärkeiden HMI-tuotteiden, kuten HUD-näyttöjen, keskusnäyttöjen ja ryhmämittarien, kehittämistä ja käyttöönottoa koskeviin ongelmiin. Elektrobit Nippon K.K.:n myyntipäällikkö Maki Yoshioka kertoo siinä HMI:n kehityksen ongelmista ja ehdottaa ratkaisuksi mallipohjaista kehitystä ja monipuolista EB GUIDE -työkaluamme innovatiivisten, multimodaalisten HMI-rajapintojen kehittämiseksi. Tutustu kirjasen johdantoon (japaniksi).


Tulevia tapahtumia

Autonomous Cars, Detroit, Michigan

24.–26. elokuuta

Detroitissa tarkastellaan 25. elokuuta autonvalmistajien, markkinoijien ja kuluttajien välisen suhteen muuttumista yhä mobiilimmassa yhteiskunnassa. Global marketing -osastomme johtaja osallistuu yhdessä NVIDIA:n ja San Diego State Universityn asiantuntijoiden kanssa paneelikeskusteluun ”Marketing in the Age of New Mobility” (markkinointi uuden mobiiliuuden aikana). Saat tietää, miten uudet mobiiliuskonseptit, kuten itseohjattu ajaminen ja autojen yhteiskäyttö, vaikuttavat kulttuuriin, ajokäyttäytymiseen ja autonvalmistajien markkinointiin. Miten autonvalmistajat sopeutuvat tilanteeseen? Mikä on jälleenmyyjien mahdollinen asema?


US FPD 2015 Conference, Santa Clara, Kalifornia

14.–15. syyskuuta

Tässä monta istuntoa käsittävässä IHS:n isännöimässä konferenssissa tarkastellaan kuluttajien arvonäkemyksen ja valmistajien käyttöönottaman innovatiivisen näyttöteknologian välistä tasapainoa onnistumisen tiellä olevien esteiden selvittämiseksi. Silicon Valleyssa sijaitsevan EB Automotiven innovaatiolaboratorion johtaja Walter Sullivan esittelee 15. syyskuuta IHS:n ja NVIDIA:n asiantuntijoiden kanssa istunnon 11: Automotive Displays and Key Enabling Technologies. Istunnossa keskustellaan autonvalmistajien trendistä asentaa autoihin suurempia näyttöjä ja siitä, miten Teslan kaltaiset innovatiiviset yritykset ovat osoittaneet, etteivät autojen näytöt ole enää nykyisin pelkästään tiedottavia. Istunnossa esitellään myös uusimpia teknologioita ja onnistumiseen johtavia strategioita.


GPU Technology Conference Japan 2015, Tokio, Japani

18. syyskuuta

Yli 60 esittelyä sisältävä graafiikkasuorittimien kehittäjille tarkoitettu GPU Technology Conference (GTC) on tämän alan vuoden suurin ja tärkein tapahtuma.

Elektrobit Nippon K.K.:n tekninen varajohtaja Tomoaki Yagishita antaa konferenssissa esimerkkejä vakiintuneista konsepteista, jotka voidaan integroida autoalan infrastruktuuriin tunnettujen toimintatapojen, kuten AUTOSARin tai standardoitujen diagnostiikkatoimintojen, avulla. Hän tarkastelee myös uusia toimintatapoja, kuten autojen Ethernetiin perustuvia palvelusuuntautuneita arkkitehtuureja.

Toivomme, että voit osallistua tähän tapahtumaan!


Verkkoseminaari: Miten turvamekanismit voivat suojata autoja hakkereita vastaan

29. syyskuuta

Modernit itseohjautuvat autot ovat haavoittuvaisia hakkereiden hyökkäyksille. Riskiä lisää se, että hakkerit hyödyntävät etenkin sarja-autojen erilaisia turva-aukkoja, ja autoalaan kohdistuu jatkuvasti yhä enemmän hyökkäyksiä. Ne voivat aiheuttaa sen, että tietoturvaongelmasta muodostuu välittömästi turvallisuusongelma miljoonille kuljettajille. EB Automotiven tietoturva-asiantuntija Martin Böhner esittelee tässä verkkoseminaarissa mekanismeja, joilla suojataan elektronisten ohjausyksikköjen (ECU) ja autoverkoston ECU:jen välistä tietoliikennettä. Martin kuvaa teknistä lähestymistapaa reaalimaailmaan perustuvan käytännön esimerkin avulla.


Muut uutiset

Tallennettu verkkoseminaari: Miten multimodaaliset HMI-rajapinnat helpottavat itseohjautuvan auton käyttöä

Autonvalmistajien ei ole helppo sovittaa autojen HMI-rajapintoja eri järjestelmiin ja vuorovaikutustiloihin. Tutustu edellä mainittuun EB Automotiven Dominique Massonién johtamaan verkkoseminaariin, jossa kerrotaan menetelmistä yhdenmukaisen ja kokonaisvaltaisen käyttökokemuksen saavuttamiseksi optimaalisesta HMI-kehitysprosessista tinkimättä. Siinä esitellään myös sitä, miten mallipohjainen kehitys voi nopeuttaa HMI-projekteja EB GUIDE 6:n avulla. Katso lisää täältä.


Ensimmäinen Embedded Multi-Core Conference suuri menestys

Johtavien autonvalmistajien, tärkeiden toimittajien sekä laitteisto-, ohjelmisto- ja työvälineyritysten edustajat kokoontuivat ympäri maailman 16.–18. kesäkuuta Müncheniin pohtimaan moniydinlaitteiden kehityksen nykyisiä ja tulevia haasteita.

Konferenssissa järjestettiin lukuisia valaisevia keskustelua, työpajoja ja verkkoistuntoja, joissa painotettiin moniydinlaitteiden merkitystä autoalalle. Se tarjosi myös alustan ADAS-työvälineiden ja itsehjautuvien autojen seuraavan sukupolven teknologiaperustan yhteiselle kehitykselle. EB Automotive järjesti EMCC-konferenssin yhdessä kumppaneidensa Infineonin, Timing-Architectsin ja iSYSTEMin kanssa. Suuren osallistujamäärän kerännyt konferenssi oli suuri menestys.

Vuoden 2015 EMCC-konferenssista laadittiin virallinen tapahtumavideo, ja tässä artikkelissa tehdään yhteenveto monista moniydinlaitteita käsittelevistä keskusteluaiheista.

Päivitämme pian EMCC-verkkosivustolle vuoden 2016 EMCC-konferenssin päivän, sijaintipaikan ja aiheet, mutta kerromme konferenssista myös tässä tiedotteessa. Odotamme tapaavamme sinut seuraavassa EMCC-konferenssissa.


Oletko uusi tilaaja?


Liittymällä jäseneksi saat uusimmat Elektrobit uutiset kuukausittain.

    Tilaa    

Aikaisemmat tiedotteet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobit numeroiden uutisia.

    Lue lisää