Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit Automotive – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

A fost lansat EB GUIDE 6!

Suntem încântaţi să vă anunţăm lansarea EB GUIDE 6, cea mai recentă versiune a instrumentului de dezvoltare pentru interfaţa om-maşină (HMI) de la EB Automotive. EB GUIDE este consacrat în domeniu şi a fost utilizat pentru a dezvolta grupuri de instrumente pentru vehicule şi sisteme infotainment, care au fost montate pe milioane de maşini. Şi acum îl puteţi încerca gratuit! Oferim versiunea Community gratuită a EB GUIDE 6 pentru uz necomercial, pentru ca dvs. să puteţi beneficia de EB GUIDE Studio, de posibilitatea de a simula interfaţa utilizator pe dispozitivele cu Android şi multe altele. Aflaţi mai multe despre această versiune gratuită şi descărcaţi-o de la adresa EB-GUIDE.com.


Dezvoltarea eficientă a software-ului pentru interfaţa om-maşină pentru automobile cu ajutorul dezvoltării bazate pe modele

Dezvoltatorii de software aşteaptă cu nerăbdare publicarea cărţii Îmbunătăţirea vizibilităţii, a siguranţei şi a interfeţei om-maşină pentru ecranele de automobile la sfârşitul lunii. Această nouă carte, o colecţie de articole în limba japoneză semnate de diverşi experţi, se axează pe problemele întâmpinate la dezvoltarea şi implementarea anumitor produse principale cu interfaţă om-maşină pentru automobile, cum ar fi afişajele pe parbriz şi pe ecranele centrale şi grupul de indicatoare de bord. În această carte, Maki Yoshioka, Manager de vânzări, Elektrobit Nippon K.K., scrie despre dificultăţile întâlnite la dezvoltarea interfeţei om-maşină şi, de asemenea, despre o soluţie: dezvoltarea bazată pe modele şi EB GUIDE, instrumentul nostru universal pentru dezvoltarea interfeţelor om-maşină inovatoare, multimodale. Consultaţi introducerea cărţii (în japoneză).


Evenimente viitoare

Autonomous Cars, Detroit, Michigan

24 – 26 august

În 25 august din acest an, Detroit este locul în care urmează să se exploreze relaţia în curs de dezvoltare dintre producătorii de automobile, vânzătorii de pe piaţă şi consumatorii din societatea noastră din ce în ce mai mobilă. Directorul nostru de marketing global va reuni experţi de la NVIDIA şi Universitatea de Stat din San Diego pentru o discuţie la masa rotundă: „Marketingul în era noii mobilităţi”. Ascultaţi şi aflaţi informaţii despre conceptele privind noul tip de mobilitate, cum ar fi şofatul autonom şi impactul sistemelelor de car-sharing, comportamentul de condus şi marketingul pentru producătorii de automobile. Cum se vor adapta producătorii de automobile? Ce rol ar putea juca reprezentanţele?


Conferinţa US FPD 2015 Conference, Santa Clara, California

14 – 15 septembrie

Această conferinţă cu mai multe sesiuni găzduită de IHS va analiza raportul dintre percepţia consumatorilor asupra valorii şi implementarea inteligentă efectuată de producători a tehnologiei inovatoare de afişare, cu scopul de a prezenta obstacolele întâmpinate pe drumul către obţinerea succesului. În 15 septembrie, Walter Sullivan de la EB Automotive, şeful laboratorului nostru Innovation Lab din Silicon Valley, va reuni experţi de la IHS şi NVIDIA pentru a prezenta Sesiunea 11: Ecranele pentru automobile şi tehnologiile generice esenţiale. În cadrul acestei sesiuni, se va discuta despre tendinţa producătorilor de automobile de a încorpora ecrane mai mari în vehicule, precum şi despre modul în care companiile inovatoare, precum Tesla, demonstrează că ecranele de bord nu mai sunt limitate la simpla transmitere de informaţii. Particiând, vă puteţi forma, de asemenea, o imagine de ansamblu asupra celor mai recente tehnologii şi strategii pentru atingerea succesului.


Conferinţa GPU Technology Conference Japan 2015, Tokyo, Japonia

18 septembrie

Incluzând peste 60 de prezentări, conferinţa GPU Technology Conference (GTC) este cel mai mare şi cel mai important eveniment al anului pentru dezvoltatorii de unităţi de procesare grafică.

În cadrul conferinţei, Tomoaki Yagishita, Director tehnic adjunct la Elektrobit Nippon K.K., va prezenta exemple de concepte consacrate care pot fi integrate în infrastructura autovehiculelor, utilizând abordări binecunoscute, cum ar fi AUTOSAR sau funcţiile standard de diagnosticare. De asemenea, va prezenta noi abordări, cum ar fi arhitecturile orientate pe servicii bazate pe reţeaua Ethernet din automobile.

Sperăm că veţi putea participa!


Webinar: Modul în care mecanismele de securitate pot proteja maşinile împotriva hackerilor

29 septembrie

Apariţia maşinii conectate face ca vehiculele moderne să fie vulnerabile în faţa hackerilor Deoarece aceştia se axează pe exploatarea diverselor erori de securitate în maşinile de serie, scopul ameninţării devine clar: industria se confruntă în prezent cu atacuri neîntrerupte, numărul acestora fiind din ce în ce mai mare. Astfel de atacuri pot transforma rapid o problemă de securitate într-o problemă de siguranţă pentru milioane de şoferi. În cadrul acestui webinar, expertul în securitate de la EB Automotive, Martin Böhner, prezintă mecanismele care securizează comunicarea în computerele de bord (ECU) şi între computerele de bord dintr-o reţea de maşini. Pentru a ilustra abordarea tehnică, Martin a ales un caz concret de utilizare din lumea reală.


Alte ştiri

Webinar înregistrat: Cum să creaţi o experienţă de utilizator constantă legată de maşinile conectate cu interfeţele om-maşină multimodale

Când vine vorba de interfeţele om-maşină din vehicule, producătorii de automobile se confruntă cu o serie de obstacole în ceea ce priveşte crearea de experienţe de utilizator neîntrerupte între sisteme şi modurile de interacţiune. Urmăriţi webinarul recent menţionat mai sus realizat de Dominique Massonié de la EB Automotive, pentru a afla informaţii legate de metodologiile care permit experienţe de utilizator constante şi unitare şi care optimizează totodată procesul de dezvoltare a interfeţei om-maşină. De asemenea, puteţi obţine detalii legate de modurile în care dezvoltarea bazată pe modele poate accelera proiectele legate de interfaţa om-maşină cu ajutorul instrumentului EB GUIDE 6. Vizionaţi aici.


Prima conferinţă Embedded Multi-Core Conference a fost un succes

Între 16 şi 18 iunie, producătorii de maşini de vârf, furnizorii de nivel 1 şi companiile producătoare de hardware, software şi instrumente din întreaga lume s-au reunit la München pentru a examina atent provocările curente şi viitoare privind dezvoltarea tehnologiei multicore.

Numeroase discuţii fructuoase, ateliere şi sesiuni de socializare interactivă au subliniat importanţa tehnologiei multicore pentru industria de automobile, iar conferinţa a oferit o platformă pentru dezvoltarea în comun a bazei tehnologice pentru viitoarea generaţie de ADAS şi maşini autonome. Prezenţa puternică la eveniment şi participarea entuziastă a făcut ca EMCC, organizată de EB Automotive în colaborare cu partenerii săi, Infineon, Timing-Architects şi iSYSTEM, să aibă un mare succes.

Pentru cei care au participat, videoclipul oficial al evenimentului oferă o retrospectivă a conferinţei EMCC 2015, iar acest articol recapitulează multe dintre subiectele discutate legate de tehnologia multicore.

Vom actualiza în curând site-ul web EMCC cu data, locaţia şi subiectele pentru EMCC 2016 şi vă vom oferi detaliile şi în cadrul acestui newsletter. Sperăm să vă vedem la viitoarea conferinţă EMCC.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe