Lue Elektrobitin tuoreimmat uutiset – Tulevat ohjelmistotrendit
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

EB Expert tarkastelee HMI-rajapintojen tulevaisuutta

EB Expert tarkastelee HMI-rajapintojen tulevaisuutta

Samalla kun autonvalmistajat kehittävät kuumeisesti pitkälle automatisoitua ajoa ja vieläkin edistyneempiä tekniikoita, HMI-rajapintojen kysyntä kasvaa räjähdysmäisesti. Matthias Hampel tarkastelee uudessa EB TechPaper -raportissa ”On the Way to Automated Vehicles: The Evolution of User Interfaces” (Kohti automatisoituja autoja: käyttäjärajapintojen kehittyminen) teknologioita ja strategioita, joita tarvitaan HMI-kapasiteetin vauhdittamiseen ja tulevien HMI-rajapintojen integrointiin autojen näyttöihin ja turvallisuusjärjestelmiin. Lue lisätietoja TechPaper-raportista.

EB:n HMI:n teknologia- ja innovaatiojohtajaa Matthiasia haastateltiin äskettäin saksalaisessa Hanser Automotive -lehdessä, jossa hän kertoo HMI:n toimintakonsepteja koskevista alan uusista haasteista. Lue artikkeli ”Das HMI von automatisierten Fahrzeuge” (vain saksaksi).


Seminaarisarjat – ADAS, Tokio

Seminaarisarjat – ADAS, Tokio, Japani

Elektrobit Nippon K.K. esittelee koko joulukuun ajan seminaarisarjoja, jotka käsittelevät edistyneitä kuljettajan apujärjestelmiä (ADAS). Asiantuntijamme keskustelevat Tokiossa tavoista, joiden avulla voidaan varmistaa ADAS-ohjelmiston laatu kehityksestä tuotantoon. Osallistumalla seminaareihin saat tietää eurooppalaisista trendeistä ja käyttäjätapauksista, joissa on sovellettu vakiomuotoista ADAS-kehitystyökalua EB Assist ADTF:tä, sekä uusimmista teknologioista, joiden avulla voit kehittää korkeimmat turvallisuustasot täyttäviä järjestelmiä. Seminaarit ovat maksuttomia. Lue lisää.

  • 30. elokuuta
  • 11. lokakuuta
  • 29. marraskuuta
  • 14. joulukuuta


Tapahtumat

QNX/BlackBerry Technology Solutions Forum

Osallistu EB:n kanssa Tokiossa järjestettävään QNX/BlackBerry Technology Solutions Forum -tapahtumaan

8. syyskuuta

Kanadan suurlähetystössä järjestettävässä päivän kestävässä tapahtumassa EB:n Japanin tiimi selittää, miten ADAS-ratkaisumme ja HMI-kehitystyökalumme tukevat merkittävästi insinöörejä ja kehityspäälliköitä itseohjautuvien ajojärjestelmien kehittämisessä. Tapahtumassa keskitytään nykypäivän autoalan innovaation kohtaamiin C2M-haasteisiin, mukaan lukien tarpeeseen kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta autojen sisäisiin järjestelmiin, alan muuttumiseen itseohjautuvien autojen perustan luomiseksi ja autojen sisäisten turvallisuusjärjestelmien yhä tärkeämpään asemaan. Istumapaikkoja on rajallinen määrä, joten ilmoittaudu tapahtumaan ajoissa.


Verkkoseminaarit

Mullistava liitettävyys – Etäanalyysia koskevia pohdintoja

Mullistava liitettävyys – Etäanalyysia koskevia pohdintoja

Tässä heinäkuussa pidetyssä autoalan megatrendien verkkoseminaarissa EB:n itseohjautuvien autojen asiantuntija tri Oliver Pajonk selvitti, miten uusi EB cadian -etäanalyysityökalumme yhdistää Big Data- ja analyysiasiantuntemuksen turvallisesti ja skaalattavasti. Se voi auttaa laitevalmistajia kartoittamaan paremmin ajoneuvokantaansa. Tri Pajonk kuvasi myös ennakoivan huollon tärkeyttä käytännön esimerkkitapauksessa, joka koski akkujen kuntoa.


EB robinos – Automatisoidun ajon DNA

EB robinos – Automatisoidun ajon DNA

Toisessa Automotive Megatrendsien isännöimässä äskettäisessä verkkoseminaarissa EB:n Jürgen Ludwig esitteli kattavan EB robinos -ratkaisun, joka auttaa optimoimaan pitkälle automatisoidun ajon (HAD, highly automated driving) kehitystä. Kun EB robinos -ratkaisua käytetään yhdessä EB Assist ADTF:n (ADASin ja automatisoidun ajon kehitys- ja testausympäristö) kanssa, se ohjaa ja hallitsee monimutkaisia toimintoja toiminnallisen ohjelmistoarkkitehtuurin, avointen rajapintojen ja ohjelmistokomponenttien avulla.


Oletko uusi tilaaja?


Liittymällä jäseneksi saat uusimmat Elektrobitin uutiset kuukausittain.

    Tilaa    

Aikaisemmat tiedotteet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobitin numeroiden uutisia.

    Lue lisää