Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

Un expert EB explorează viitorul interfeţelor om-maşină

Un expert EB explorează viitorul interfeţelor om-maşină (HMI)

Deşi producătorii de maşini se îndreaptă rapid către realizarea unor sisteme de şofat cu automatizare ridicată, cerinţele pentru interfeţele HMI se multiplică exponenţial. În „On the Way to Automated Vehicles: The Evolution of User Interfaces” (Pe drumul către autovehiculele automate: evoluţia interfeţelor pentru utilizatori), noua fişă tehnică scrisă de Matthias Hampel, sunt examinate tehnologiile şi strategiile necesare pentru a spori capacitatea HMI şi pentru a integra viitoarele interfeţe HMI în sistemele de afişare şi securitate din vehicule. Citiţi Fişa tehnică pentru a afla mai multe.

Matthias, managerul departamentului Tehnologie şi inovaţie HMI în cadrul EB, a apărut recent în revista germană Hanser Automotive, unde a analizat provocările complet noi pe care le întâmpină această industrie în ceea ce priveşte conceptele de funcţionare HMI. Citiţi „Das HMI von automatisierten Fahrzeuge” (numai în germană).


Seria de seminare – ADAS, Tokyo

Seria de seminare – ADAS, Tokyo, Japonia

În luna decembrie, Elektrobit Nippon K.K. va susţine o serie de seminare privind sistemele avansate de asistare pentru şoferi (ADAS), în care experţii vor descrie modalităţile de asigurare a calităţii software-ului ADAS, de la dezvoltare la producţie. Participaţi pentru a afla informaţii despre tendinţele din Europa şi despre scenariile de utilizare cu instrumentul de dezvoltare ADAS standard, EB Assist ADTF, dar şi despre cele mai recente tehnologii care vă pot ajuta să dezvoltaţi sisteme ce respectă cele mai înalte standarde de siguranţă. Seminarele sunt gratuite. Mai multe informaţii.

  • 30 august
  • 11 octombrie
  • 29 noiembrie
  • 14 decembrie


Evenimente

Forumul privind soluţiile tehnologice QNX/BlackBerry

Participaţi la forumul privind soluţiile tehnologice QNX/BlackBerry organizat de EB în Tokyo

8 septembrie

În cadrul acestui eveniment de o zi de la ambasada Canadei, echipa EB Japonia va explica modul în care soluţiile ADAS şi instrumentele de dezvoltare HMI oferă un ajutor semnificativ inginerilor şi managerilor care dezvoltă sisteme de şofat autonome. Evenimentul se axează pe provocările cu care se confruntă în prezent domeniul producţiei de automobile, de la concept la lansarea pe piaţă, inclusiv necesitatea unei abordări holistice faţă de sistemele din vehicule, transformarea industriei aflată la baza dezvoltării vehiculelor autonome şi rolul din ce în ce mai important pe care îl ocupă securitatea din vehicule. Numărul de locuri este limitat. Înregistraţi-vă din timp!


Webinare

Conectivitatea schimbă datele problemei – informaţii utile despre statisticile de la distanţă

Conectivitatea schimbă datele problemei – informaţii utile despre statisticile de la distanţă

În webinarul Automotive Megatrends din luna iulie, Dr. Oliver Pajonk, expertul EB pentru maşini conectate, a descris modul în care EB cadian, noul nostru instrument de analiză de la distanţă, combină experienţa în Big Data şi statistică într-o manieră flexibilă şi sigură, care poate ajuta producătorii OEM să obţină informaţii importante despre flota pe care o deţin. De asemenea, Dr. Pajonk a descris importanţa întreţinerii predictive printr-un caz real de utilizare: starea de funcţionare a bateriei.


EB robinos – ADN pentru şofatul automatizat

EB robinos – ADN pentru şofatul automatizat

Într-un alt webinar recent găzduit de Automotive Megatrends, Jürgen Ludwig din cadrul EB a prezentat EB robinos, o soluţie cuprinzătoare care ajută la optimizarea dezvoltării şofatului cu automatizare ridicată (HAD). Împreună cu EB Assist ADTF, mediul de dezvoltare şi testare pentru şofatul ADAS şi cu automatizare, EB robinos controlează şi gestionează complexitatea prin intermediul arhitecturii funcţionale a software-ului, interfeţelor deschise şi componentelor software.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe