Lue Elektrobitin tuoreimmat uutiset – Tulevat ohjelmistotrendit
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

CES 2016, Las Vegas

6.–9. tammikuuta

Osallistu EB:n kanssa maailman tärkeimpään elektroniikkanäyttelyyn, CES 2016:een. Pistäydy osastollamme 3306 Las Vegas Convention Centerin North Hallissa, ja näe esittelyt ajajan tukijärjestelmiä, itseohjautuvaa autoa, navigointia sekä ihmisen ja koneen rajapintaa (HMI) koskevista uusista tuotteista ja teknologioista. Kerromme myös, miten EB edistää itseohjautuvan auton tulevaisuutta. Sovi tapaaminen EB-myyntipäällikön kanssa ja kysy lisätietoja. Ota yhteyttä osoitteeseen NASalesCES@elektrobit.com.


EB GUIDE 6.1 nyt saatavilla

Vankan HMI-kehitystyökalumme EB GUIDEn versio 6.1 on juuri julkaistu. Käyttäjäliittymää on parannettu tässä uudessa julkaisussa, ja olemme lisänneet saatavilla olevien kielten joukkoon kiinan ja japanin!

Lataa ilmainen EB GUIDEn Community Edition -julkaisu ja kokeile sitä jo tänään.


EB RACE: edistynyt tapa analysoida autoalan monimutkaisia ohjelmistojärjestelmiä

Ohjelmistojärjestelmän vikojen ja puutteiden tunnistaminen edellyttää monimutkaisen ohjelmistojärjestelmän ymmärtämistä jo kehityssyklin alkuvaiheessa. Sen ymmärtäminen parantaa yleistä arkkitehtuuria ja laatua sekä vähentää merkittävästi kehityskustannuksia. EB RACE auttaa sinua näkemään laajemman kuvan.

EB RACEn ansiosta vankkoja metodologioita käyttävät asiantuntijat voivat jatkuvasti analysoida ja validoida ohjelmistojärjestelmää. EB RACE auttaa ylittämään jokaisen ohjelmiston kehitysvaiheeseen liittyvät haasteet ja viime kädessä saavuttamaan kestävän ratkaisun.

Lataa EB RACEn yleiskatsaus täältä.


Muut uutiset

EB Tech Day, Pariisi, Ranska

Kaikki merkittävät autoalan toimijat, myös ranskalaiset autonvalmistajat ja tärkeimmät toimittajat, tapasivat 14. lokakuuta Roissyssa (Pariisi) EB Tech Day -tapahtumassa. Pariisin Tech Day -tapahtuman päätavoitteena oli varmistaa, että asiakkaamme tuntevat AUTOSARin uudet turvallisuus- ja Ethernet-teknologiat.

Tapahtumassa painotettiin myös sitä, miten elektronisten arkkitehtuurien nopean kehityksen avulla voidaan tukea osittaista tai täydellistä itseohjautuvaa ajoa. Päivän kohokohtana oli dynaaminen esittely, jossa kuvattiin EB:n teknologioiden mahdollistamia monialaisia sovelluksia (AUTOSAR ja ADAS).

Tapahtuma oli suuri menestys, ja siellä käsitellyt aiheet ja teknologiat ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Toivomme näkevämme alan kollegat tapahtumassa myös ensi vuonna.


Autoalan tie vie kohti itseohjautuvaa ajoa

”Voit yhä ajaa työmatkasi itse, mutta voit myös käyttää aikasi videoiden katseluun tai kirjojen lukemiseen, tai valmistella kokousta toimistoon” ja ”asiat, kuten itseohjautuva ajo autotalliin tai se, että auto noutaa sinut kotioveltasi tai vaihtaa kaistaa moottoritiellä, ovat vain muutaman vuoden päässä”.

Nämä ja muut tulevan ajamisen visiot nousivat esiin EB:n Driver Assistance -osaston johtajan Björn Gieslerin ja muiden toimialajohtajien, kuten CA Technologiesin, Zipcarin ja TE Connectivityn, välisissä keskusteluissa. Lue lisää siitä, miten digitaalinen muutos vaikuttaa ajotapaamme.


EB:n asiantuntijat keskustelevat vikasietojärjestelmistä, Automotive SPICEsta ja turvallisuudesta

Stuttgart ja Regensburg, Saksa

EB:n Alexander Much piti 11. marraskuuta esityksen ”The Safe State: Design Patterns and Degradation Mechanisms for Fail-Operational Systems” (Turvallisuustilanne: vikasietojärjestelmien suunnittelumallit ja degradaatiomekanismit) kollegoista koostuvalle yleisölle Safetronic 2015 -konferenssissa. Päivää ennen Alexanderilla oli kunnia olla Continentalin kutsuvieraana ja pitää esitys ”Dealing with Security Projects. SPICE & Security: Quo Vadis?” (Turvallisuusprojektien käsittely. SPICE ja turvallisuus: Quo Vadis?) Gate4SPICE-tapahtumassa Regensburgissa. Kummassakin esityksessä käsiteltiin nykypäivän ajoneuvojen kannalta tärkeitä autoalan turvallisuuskysymyksiä.

Jos et osallistunut näihin tapahtumiin, voit tutustua asiantuntijamme neuvoihin katsomalla alla olevat esitysten diakuvat:

Lataa ”The Safe State: Design Patterns and Degradation Mechanisms for Fail-Operational Systems” -esitys.

Lataa ”Dealing with Security Projects. SPICE & Security: Quo Vadis?” -esitys.


Äskettäiset verkkoseminaarit

Verkkoseminaari: Itseohjautuvan ajon karttapäivitykset – Sensor Cloud -toimintatapa

Connected Car -osaston projektipäällikkö Holger Dormann kuvasi äskettäisessä verkkoseminaarissaan, miten nykypäivän puutteellinen digitaalinen kartanlaadintateknologia asettaa haasteen itseohjautuvan ajon tulevaisuudelle. Tutustu alan teknologioihin ja siihen, miten itseohjautuvien autojen tietosuojaongelmat vaikuttavat karttojen parantamisprosessiin. Holger kuvaa käyttäjätapausskenaarioiden avulla, miten EB on soveltanut Big Data -asiantuntemustaan ongelmien käsittelemiseksi turvallisesti ja skaalattavasti.

Katso ilmainen tallennettu verkkoseminaari täältä.


Verkkoseminaari: autoalan hybridinavigointiratkaisu

EB:n navigointituotepäällikkö Oliver Jesorsky selvitti osana autoalan megatrendien verkkoseminaarisarjaa 60 minuutin ajan autoalan hybridinavigointiratkaisuja. Vastattuja avainkysymyksiä olivat seuraavat:

  • Mitä ovat hybridijärjestelmät ja mitkä tiedot hybridoidaan?
  • Miten hybridinavigointi eroaa nykyisistä teknologioista?
  • Mitkä ovat hybridinavigoinnin edut?
Osallistujille kerrottiin suurvolyymisisällöstä ja dynaamisista tiedoista. He saivat myös tietää, miten hyvin määritetty järjestelmäarkkitehtuuri toimii ilman sisällöntarjoajia ja miten skaalautuvuuden voi kätevästi sopeuttaa erikokoisiin projekteihin ja maailmanlaajuisiin markkinoihin.

Katso ilmainen tallennettu verkkoseminaari täältä.


Oletko uusi tilaaja?


Liittymällä jäseneksi saat uusimmat Elektrobitin uutiset kuukausittain.

    Tilaa    

Aikaisemmat tiedotteet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobitin numeroiden uutisia.

    Lue lisää