Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

CES 2016, Las Vegas

6 – 9 ianuarie

Participaţi alături de EB la târgul mondial de electronică, CES 2016. Vom fi prezenţi în sala de nord a centrului Las Vegas Convention Center. Opriţi-vă la standul nr. 3306 şi urmăriţi prezentarea celor mai recente produse şi tehnologii privind sistemele de asistare pentru şoferi, maşinile conectate, navigarea şi interfeţele om-maşină (HMI). Aflaţi şi cum EB contribuie la viitorul maşinii cu pilot automat. Pentru a afla mai multe, stabiliţi o întâlnire cu reprezentantul de vânzări EB. Nu trebuie decât să ne contactaţi la adresa NASalesCES@elektrobit.com.


EB GUIDE 6.1 este acum disponibil

Versiunea 6.1 a EB GUIDE, puternicul nostru instrument HMI, tocmai a fost pusă la dispoziţia publicului. Această versiune conţine îmbunătăţiri ale interfeţei utilizator. De asemenea, am extins numărul de limbi disponibile, incluzând şi limbile chineză şi japoneză!

Descărcaţi şi încercaţi gratuit acum ediţia Community a EB GUIDE.


EB RACE: o abordare sofisticată a analizării sistemelor software complexe pentru domeniul auto

Înţelegerea complexităţii unui sistem software la începutul ciclului de dezvoltare reprezintă cheia pentru identificarea defectelor şi a deficienţelor acestuia. Înţelegerea îmbunătăţeşte arhitectura şi calitatea în general şi reduce semnificativ costurile de dezvoltare. Abordarea EB RACE vă ajută să vedeţi imaginea de ansamblu.

EB RACE permite experţilor care deţin deja metodologii puternice să analizeze şi să valideze continuu un sistem software. EB RACE contribuie la depăşirea provocărilor inerente din fiecare etapă a dezvoltării software-ului şi, în final, la obţinerea unui succes sustenabil.

Descărcaţi o prezentare generală a EB RACE de aici.


Alte ştiri

EB Tech Day, Paris, Franţa

Toţi protagoniştii principali din domeniul auto, inclusiv producătorii francezi de automobile şi toţi producătorii importanţi de nivel 1 s-au întâlnit în acest an, în 14 octombrie, la Roissy (Paris) pentru evenimentul EB Tech Day. Obiectivul principal al evenimentului Tech Day din Paris a fost să se constate în ce măsură clienţii noştri cunosc tehnologiile de ultimă oră legate de siguranţă, securitate şi Ethernet disponibile pentru AUTOSAR.

De asemenea, s-au evidenţiat şi ramificaţiile evoluţiei rapide a arhitecturilor electronice care să susţină total sau parţial şofatul autonom. Punctul de atracţie al evenimentului a fost o prezentare dinamică despre aplicaţii care depăşesc graniţele unui domeniului, permise de tehnologiile EB (AUTOSAR şi ADAS).

Evenimentul a fost un mare succes şi a generat mult interes pentru subiectele şi tehnologiile discutate. Aşteptăm cu nerăbdare să îi vedem pe colegii noştri din domeniu şi anul viitor.


Domeniul auto se îndreaptă către autonomie

„Încă mai puteţi conduce singur, dar puteţi şi să folosiţi timpul pentru a viziona filme, pentru a citi cărţi sau pentru a vă pregăti pentru o întâlnire la birou în timp ce faceţi naveta” şi pentru „activităţi precum conducerea autonomă până la parcare, aducerea maşinii în faţa uşii sau schimbarea benzilor pe autostradă; toate acestea le vom putea vedea în următorii câţiva ani”.

Acestea şi alte viziuni legate de viitorul şofatului au fost atinse în discuţiile purtate între şeful Departamentului de asistare pentru şoferi de la EB, Björn Giesler, şi alţi lideri în domeniu de la CA Technologies, Zipcar şi TE Connectivity. Citiţi mai multe despre cum transformarea digitală va schimba modul de a conduce vehiculele.


Expertul EB discută despre sistemele de evitare a erorilor, despre SPICE pentru domeniul auto şi despre securitate

Stuttgart şi Regensburg, Germania

Pe 11 noiembrie, Alexander Much de la EB a prezentat „Starea de siguranţă: modele de design şi mecanisme de degradare pentru sistemele de evitare a erorilor” unui public format din colegi de breaslă la conferinţa safetronic2015. În ziua precedentă, Alexander a avut onoarea de a fi invitat de Continental să prezinte „Tratarea proiectelor de securitate. SPICE şi securitatea: care este scopul?” la evenimentul Gate4SPICE din Regensburg. Ambele prezentări evidenţiază problemele legate de siguranţă şi securitate în domeniul auto, relevante pentru vehiculele din prezent.

Dacă nu aţi participat la evenimente, dar sunteţi interesat să aflaţi informaţii de la expertul nostru, puteţi vedea diapozitivele din prezentările de mai jos:

Descărcaţi prezentarea „Starea de siguranţă: modele de design şi mecanisme de degradare pentru sistemele de evitare a erorilor”.

Descărcaţi prezentarea „Tratarea proiectelor de securitate. SPICE şi securitatea: care este scopul?”.


Webinare recente

Webinar: Actualizările hărţilor pentru şofatul autonom – Abordarea cloud prin utilizarea senzorilor

În acest webinar recent, Holger Dormann, Manager senior de proiect, departamentul Connected Car, evidenţiază modul în care tehnologia insuficientă de creare a hărţilor digitale din prezent reprezintă o provocare pentru viitorul şofatului autonom. Aflaţi informaţii despre tehnologiile implicate şi despre impactul pe care îl au problemele de confidenţialitate a maşinilor conectate asupra procesului de optimizare a hărţilor. Folosind scenariile unor cazuri concrete, Holger ilustrează modul în care EB a aplicat experienţa volumelor mari de date pentru a rezolva problemele într-un mod sigur şi accesibil.

Urmăriţi aici webinarul gratuit înregistrat.


Webinar: Înţelegerea navigaţiei hibride în domeniul auto

Ca parte a seriilor de webinare Automotive Megatrends, Oliver Jesorsky, managerul de produse de navigaţie de la EB, a oferit o prezentare de 60 de minute a navigaţiei hibride în domeniul auto. Întrebările cheie la care s-a răspuns au fost următoarele:

  • Ce sunt sistemele hibride şi ce date sunt hibridizate?
  • Prin ce se diferenţiază navigaţia hibridă de tehnologiile curente?
  • Care este valoarea pe care o creează navigaţia hibridă?
Participanţii au aflat informaţii despre volumele mari de conţinut şi despre datele dinamice. De asemenea, au descoperit în ce măsură o arhitectură precis definită a sistemelor permite independenţa faţă de furnizorii de conţinut şi cum poate fi adaptată scalabilitatea în mod convenabil pentru proiecte de dimensiuni diferite, precum şi pentru pieţele mondiale.

Urmăriţi aici webinarul gratuit înregistrat.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe