Citiţi ultimele noutăţi de la Elektrobit - Conducerea viitorului software-lui
  Traducere buletin noutăţi:
Urări de sezon

Vă dorim Sărbători fericite şi un Nou An 2017 fericit şi prosper!

Stimaţi clienţi şi parteneri,

Ca de obicei, sfârşitul de an vine mai repede decât ne aşteptăm. 2016 a fost încă un an de succes pentru EB şi doresc să vă mulţumesc pentru încrederea acordată. În 2016 am reuşit să lansăm un număr de blocuri structurale pentru viziunea noastră asupra conducerii auto înalt automatizate. Mulţi dintre dumneavoastră le-au văzut deja în acţiune şi apreciem interesul dumneavoastră în aceste elemente esenţiale ale strategiei noastre.
Va fi un scurt timp de odihnă. Primul eveniment major pe 2017 este chiar în faţa noastră cu salonul Consumer Electronics Show in Las Vegas. Sunt nerăbdător să vă întâlnesc acolo pentru a discuta planurile dumneavoastră - şi cum poate contribui EB la succesul dumneavoastră.

Cele mai bune urări pentru dumneavoastră şi familiile dumneavoastră,
Alexander Kocher (Preşedinte Elektrobit)


Poveşti de succes

CES Salvează data

CES, Las Vegas, NV

5 – 8 Ianuarie

Vă invităm să vă alăturaţi nouă la standul 6106 în pavilionul de nord – North Hall al Centrului Las Vegas Convention Center. Acolo veţi vedea tehnologiile noastre inovatoare care definesc viitorul mobilităţii şi servesc lansării în circulaţie a vehiculelor autonome. Opriţi-vă să vedeţi viziunea noastră asupra conducerii auto automate - o demonstraţie care combină competenţele noastre esenţiale în diferite domenii cum sunt navigaţia, asistenţa şoferului şi conectivitatea.

Contactaţi-ne acum pentru a programa o întrevedere la CES pentru a discuta cum putem contribui la succesul următorului dumneavoastră proiect de conducere auto autonomă.


Noul EB Assist ADTF 3

Noul EB Assist ADTF 3 pentru dezvoltarea conducerii auto înalt automatizate

Cu sprijinul unui consorţiu de clienţi ai producătorilor şi furnizorilor germani de vehicule premium, EB Assist ADTF este un instrument organizat global pentru dezvoltarea, testarea, validarea şi vizualizarea aplicaţiilor software avansate de asistenţă a şoferului şi a sistemelor de automatizare înaltă a conducerii auto (HAD). Cea mai recentă versiune, EB Assist ADTF 3, asigură stabilitate ridicată şi performanţă majorată pentru a întâmpina necesităţile dezvoltării HAD complexe. Aflaţi mai multe despre EB Assist ADTF şi solicitaţi aici propria dumneavoastră versiune de testare. De asemenea, citiţi ediţiile noastre de presă.


Studiu de caz

Expertiza de diagnostic EB ajută VW să lucreze mai eficient

Expertiza de diagnostic EB ajută VW să lucreze mai eficient

ECU şi dezvoltatorii de programe de test trebuie să cunoască în ce fel modificările lor de date ODX influenţează rularea aplicaţiei MCD Kernel. Până acum aceasta se efectua manual, ceea ce înseamnă consum de timp şi prezenţa riscului de eroare umană. În 2015, EB a preluat dezvoltarea unui instrument ODX pentru VW în vederea îmbunătăţirii proceselor de dezvoltare ECU. Aflaţi mai multe despre cum instrumentul EB vă ajută eficient în termeni de timp, costuri şi calitate.


Webinar

Webinar privind învăţarea pe bază de senzori

Învăţarea pe bază de senzori: un pas mai aproape de conducerea automatizată a vehiculelor

Participaţi la webinar-ul nostru liber de 60 minute pe tema fierbinte a învăţării de maşină pe bază de senzori pentru caracteristicile de conducere predictivă. Managerul EB al Programelor de inovare Dr. Nicole Beringer discută limitările ego-senzorilor de pe vehicul şi necesitatea unei informaţii HD de înaltă precizie de la senzori de vehicule extern. De asemenea oferă introduceri valoroase în abordarea învăţării de maşină EB. Învăţaţi cum poate fi îmbunătăţită pe viitor detectarea mulţimii de persoane. Dr. Thomas Labella intră în detalii privind procesarea senzorilor în vehicul. Urmăriţi înregistrarea acestui webinar găzduit de către Automotive Megatrends.


Apartenenţă

EB devine un nou membru al AGL

EB devine un nou membru al AGL

EB este mândru să facă parte acum din AGL. Automotive Grade Linux este un proiect în colaborare open source care aduce împreună producători auto, furnizori şi tehnologii pentru a accelera dezvoltarea şi adoptarea unui pachet complet de software open pentru vehiculul conectat. Cu un nucleu Linux, AGL dezvoltă de la bază o platformă open care poate servi ca standard industrial de facto pentru a permite o dezvoltare rapidă a noilor caracteristici şi tehnologii. Deşi concentrat iniţial pe In-Vehicle Infotainment (IVI), AGL este singura organizaţiei care planifică să se adreseze la toate aplicaţiile software de pe vehicul, inclusiv panoul de instrumente, afişajul la nivelul ochilor, telematica, sistemele avansate de asistenţă a şoferului (ADAS) precum şi conducerea auto autonomă. Platforma AGL este disponibilă pentru toţi şi oricine poate participa la dezvoltarea ei.


Abonat nou?


Înscrieţi-vă pentru a primi cele mai recente buletine de noutăţi lunare de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Buletine anterioare


Citiţi buletinele de noutăţi din ediţiile precedente Elektrobit.

    Citiţi mai multe