Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

Expoziţia Consumer Electronics Show 2016, Las Vegas

Noua fişă tehnică: Crearea prototipurilor HMI de generaţie viitoare cu EB GUIDE

În această nouă fişă tehnică, Elektrobit prezintă problemele întâlnite în practicile standard de creare a prototipurilor şi recomandă cele mai bune practici pentru eliminarea acestor probleme. De ce la baza unei interfeţe bune cu utilizatorul nu stă doar o grafică atractivă? Cum puteţi îmbunătăţi eficienţa dezvoltării de prototipuri utilizând EB GUIDE pentru modelarea HMI? Găsiţi răspunsuri la aceste întrebări şi multe altele.


Soluţiile software complete de la Elektrobit pentru maşinile conectate

Măriţi viteza computerelor de bord al maşinilor

Pentru conferinţa Embedded Multi-Core Conference din acest an, experţi ai companiilor partenere Timing-Architects, iSystem şi Elektrobit au scris un articol atractiv care vă ajută să maximizaţi performanţa computerelor de bord (ECU). Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre cum puteţi mări viteza computerului de bord al maşinii utilizând un set de instrumente eficient, sincronizat, participaţi la EMCC, în München, în perioada 28 – 30 iunie. Pentru detalii, consultați pagina evenimentului.


Evenimente

Autonomous Cars, Silicon Valley, San Francisco

Autonomous Cars, Silicon Valley, San Francisco

24 – 26 februarie

Autonomous Cars este un forum recunoscut al industriei auto, specializat pe dezvoltarea vehiculelor autonome pentru pasageri. La acest eveniment, Walter Sullivan, directorul Laboratorului de inovare de la Elektrobit, va prezenta în Silicon Valley conceptul „Maşina ca senzor, o componentă cheie în noua eră a mobilităţii”. Participaţi pentru a descoperi cum contribuie senzorii la îmbunătăţirea funcţionalităţii pentru sistemele avansate de asistare pentru şoferi (ADAS) prin culegerea informaţiilor în timpul călătoriei. Aflaţi cum aceste informaţii critice, combinate cu datele cartografice oferite de sistemele de navigare, vor modela viitorul vehiculelor autonome.


Prezentări disponibile de la Tech Day de la Elektrobit

Connected Car Detroit, Dearborn, MI

15 martie

După cum îi spune şi numele, evenimentul Connected Car Detroit abordează viitorul maşinii conectate. Pentru conferinţa sa de marcă, Automotive Megatrends USA adună experţi din avangarda tehnologiei maşinilor conectate şi le oferă ocazia să stabilească contacte şi să interacţioneze. Damian Barnett, Director la Elektrobit, va susţine o prezentare marţi, 15 martie, la ora 12:00.

La conferinţa din acest an, compania Elektrobit aprofundează discuţiile în privinţa ultimelor tehnologii care se aşteaptă să stimuleze managementul ciclului de viaţă pentru vehicule. Vom vedea cum software-ul permite maşinilor să trimită date de diagnosticare în cloud, modul în care analiza datelor contribuie la optimizarea întreţinerii vehiculelor şi felul în care producătorii auto pot beneficia de o fidelizare crescută faţă de marcă, oferind clienţilor lor servicii mai bune.


Oportunităţi de angajare

Noua broşură de produs pentru programul EB street director

Alăturaţi-vă echipei Elektrobit

V-aţi dorit vreodată să lucraţi cu persoane cu spirit de echipă ridicat, dinamice şi inovative? Doriţi ca munca dumneavoastră să aibă cu adevărat un impact global? Luaţi în considerare o carieră profesională la Elektrobit. Suntem permanent în căutare de ingineri de vârf, dezvoltatori software şi testeri software.

Oferim un pachet de beneficii atractiv, program de lucru flexibil, instruire profesională şi oportunităţi de călătorie – plus ocazia extraordinară de a putea crea software de vârf. Vizionaţi videoclipul şi ascultaţi ce spun angajaţii noştri despre viitor.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe