Lue Elektrobitin tuoreimmat uutiset – Tulevat ohjelmistotrendit
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

Consumer Electronics Show 2016, Las Vegas

Consumer Electronics Show 2016, Las Vegas

6.–9. tammikuuta

Jos et pystynyt osallistumaan näyttelyyn ja vierailemaan osastollamme North Hallissa, voit katsoa uusimman EB Vision -videon. Siinä kartoitetaan itseohjautuvien autojen tulevaisuutta siten kuin me sen näemme seuraavina vuosikymmeninä.


Elektrobitin kattavat ohjelmistoratkaisut itseohjautuville autoille

Elektrobitin kattavat ohjelmistoratkaisut itseohjautuville autoille

Haluatko tietää enemmän pilvitietokoneista, antennivälitteisistä ohjelmistopäivityksistä ja etädiagnostiikasta? Tai siitä, miten suuret tietoanalyysit parantavat kuljettajan apujärjestelmän ominaisuuksia? Vieraile uudella EB Connected Car -verkkosivustollamme tai lataa kattavia ratkaisuja käsittelevä tietopitoinen esitteemme.


Carolo-Cup 2016

Carolo-Cup 2016

Carolo-Cup haastaa yliopisto-opiskelijatiimit kehittämään ja lanseeraamaan itse suunnittelemiaan itseohjautuvien autojen malleja. Tiimit hyödyntävät EB Assist ADTF:ää, kuljettajan apujärjestelmän ja itseohjautuvan auton kehitysalustaamme.

Mikä tiimi suunnittelee helppokäyttöisimmän auton tosielämän skenaarioiden ja ympäristöjen perusteella? Alan asiantuntijoista ja tiedemiehistä koostuva paneeli arvostelee kilpailuun jätetyt mallit 8.–9. helmikuuta 2016 Stadthalle Braunschweigissa Saksassa.

Lue lisää Carolo-Cup 2016 -kilpailusta.


Tapahtumat

Autonomous Cars Silicon Valley, San Francisco

Autonomous Cars Silicon Valley, San Francisco

24.–26. helmikuuta

Tule mukaan EB:n ja muiden alan johtajien kanssa tarkastelemaan itseohjautuvien henkilöautojen lähitulevaisuutta. Saat tietää, miten voit laatia onnistuneen liiketoimintastrategian itseohjautuvan ajon aikakaudella ja ylittää teknologiset esteet.

EB toimii paneelin puheenjohtajana pääkonferenssin ensimmäisenä päivänä. Lataa virallinen ohjelma täältä.


Tulevat Tech Day -tapahtumat

Vuonna 2016 järjestetään kaksi Tech Day -tapahtumaa: 7. kesäkuuta ja 10. marraskuuta. Kummassakin tapahtumassa käsitellään aiheita, jotka ovat tärkeitä jatkuvasti muuttuvassa autoalan ohjelmiston kehityksessä ja käyttöönotossa. Tapahtumista kerrotaan tarkemmin tulevina kuukausina. Tapaamisiin siis Tech Day -tapahtumissa, ja toivottavasti myös monissa muissa autoalan tapahtumissa, joihin osallistumme.


Elektrobitin Tech Day -esittelyt

Elektrobitin Tech Day -esittelyt

Kolmas EB:n Tech Day järjestettiin Southfieldissa Michiganissa 3. joulukuuta 2015. Yksipäiväinen tapahtuma oli tarkoitettu erityisesti insinööreille ja ohjelmistotuotantopäälliköille, jotka sukkuloivat nopeasti muuttuvassa autoalan ohjelmistoympäristössä.

Jos osallistuit tapahtumaan ja haluat siitä yhteenvedon, tai haluat tietää, mitä aiheita ja konsepteja tapahtumassa käsiteltiin, lataa esittelyjen diat.


Tuotetiedot

EB:n katuohjausnavigoinnin uusi tuote-esite

Uusi EB street director -tuote-esite

Olemme julkaisseet päivitetyn EB street director -tuote-esitteen. Tämä päivitys sisältää tärkeitä aiheita, kuten uusi hybridinavigointiominaisuus, ja siinä selitetään tarkemmin edistyneitä työkalu- ja suunnitteluohjelmistojen validointiprosessejamme. Esitteessä korostetaan myös jatkuvaa sitoutumistamme alan standardeihin.

Lataa uusi EB street director -tuote-esite.


Oletko uusi tilaaja?


Liittymällä jäseneksi saat uusimmat Elektrobitin uutiset kuukausittain.

    Tilaa    

Aikaisemmat tiedotteet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobitin numeroiden uutisia.

    Lue lisää