Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

Expoziţia Consumer Electronics Show 2016, Las Vegas

Expoziţia Consumer Electronics Show 2016, Las Vegas

6 – 9 ianuarie

Dacă nu aţi avut ocazia să participaţi şi să ne vizitaţi la standul nostru din sala de nord, mai puteţi viziona cel mai recent videoclip, Viziunea EB, care trasează viitorul vehiculelor autonome şi cu pilot automat, aşa cum îl vedem noi că se va desfăşura în deceniile următoare.


Soluţiile software complete de la Elektrobit pentru maşinile conectate

Soluţiile software complete de la EB pentru maşinile conectate

Doriţi să aflaţi mai multe despre calculul cloud, despre distribuirea wireless (OTA) a actualizărilor de software şi despre diagnosticarea la distanţă? Dar despre modul în care analiza volumelor mari de date va îmbunătăţi caracteristicile de asistare pentru şoferi? Vă invităm să vedeţi noua noastră pagină web Maşina conectată EB sau să descărcaţi broşura informativă cu soluţiile noastre complete.


Carolo Cup 2016

Carolo Cup 2016

Competiţia Carolo Cup provoacă echipele de studenţi universitari să dezvolte şi să lanseze modele de maşini autonome, având propriul design. Eforturile echipei sunt susţinute de EB Assist ADTF, platforma noastră de dezvoltare privind asistarea şoferilor şi şofatul autonom.

Ce echipă va implementa vehiculul care se poate utiliza cel mai bine, pe baza scenariilor şi mediilor din viaţa reală? O comisie de experţi în domeniu şi oameni de ştiinţă vor evalua înscrierile în perioada 8 – 9 februarie 2016, la Stadthalle Braunschweig, Germania.

Aflaţi mai multe despre competiţia Carolo Cup 2016.


Evenimente

Autonomous Cars Silicon Valley, San Francisco

Autonomous Cars Silicon Valley, San Francisco

24 – 26 februarie

Participaţi alături de EB şi de alţi lideri în domeniu pentru a examina realitatea iminentă a vehiculelor autonome de pasageri şi pentru a înţelege ce conţine o strategie de afaceri de succes în epoca şofatului autonom, precum şi modul de a elimina obstacolele tehnologice.

În prima zi a conferinţei principale, EB va prezida o comisie. Descărcaţi agenda oficială de aici.


Viitoarele evenimente Tech Day

Suntem încântaţi să planificăm două evenimente Tech Day pentru 2016: în 7 iunie şi în 10 noiembrie. Ambele evenimente vor aborda subiecte esenţiale pentru lumea în continuă schimbare a dezvoltării şi implementării software-ului pentru domeniul auto. Urmăriţi-ne în lunile următoare pentru informaţii suplimentare. Ca întotdeauna, aşteptăm cu nerăbdare să vă vedem nu numai la evenimentul Tech Day, ci şi la multe alte evenimente în domeniu la care participăm.


Prezentări disponibile de la Elektrobit Tech Day

Prezentări disponibile de la EB Tech Day

Cel de-al treilea eveniment EB Tech Day a avut loc în Southfield, Michigan, în 3 decembrie 2015. Evenimentul de o zi a fost creat special pentru ingineri şi pentru managerii de proiectare din lumea cu dezvoltare rapidă a software-ului pentru domeniul auto.

Dacă aţi putut participa şi doriţi să revedeţi sau dacă pur şi simplu sunteţi curios în legătură cu subiectele şi conceptele care au fost abordate, sperăm că vă veţi bucura să vedeţi diapozitivele de la prezentări, care sunt acum disponibile pentru descărcare.


Informaţii despre produs

Noua broşură de produs pentru programul EB street director

Noua broşură de produs pentru programul EB street director

Am publicat o broşură actualizată de produs pentru programul EB street director. Această actualizare prezintă subiecte importante, cum ar fi noua caracteristică de navigaţie hibridă şi explică mai în detaliu procesele noastre de folosire a instrumentelor sofisticate şi de validare a unui software matur. De asemenea, broşura scoate în evidenţă angajamentul nostru continuu pentru respectarea standardelor în domeniu.

Descărcaţi noua broşură de produs pentru programul EB street director.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe