Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit Automotive – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

Dezvoltarea iterativă în loc de dezvoltarea succesivă

Articolul 16 din revista Porsche Consulting prezintă utilizarea în premieră de Elektrobit (EB) Automotive a dezvoltării de tip Lean şi rezultatul acesteia, care constă în noi funcţii pentru maşini – şi nu în ultimul rând, perioade de timp impresionant mai scurte pentru satisfacerea solicitărilor clienţilor. Articolul „Dezvoltarea iterativă în loc de dezvoltarea succesivă” vorbeşte despre echipa de vânzări EB Automotive sincronizată, care trebuie să asculte mereu dorinţele clienţilor şi, astfel, să completeze cercul. Descărcaţi articolul de aici.


Webinar înregistrat – Orizontul electronic: Un pas mai aproape de şofatul autonom

Deja indispensabil pentru caracteristicile predictive de asistare pentru şoferi, orizontul electronic va deveni în curând baza şofatului autonom. Pentru a afla mai multe despre această relaţie completă, consultaţi acest webinar recent prezentat de Juergen Ludwig de la EB Automotive. Managerul nostru senior de proiect, divizia Driver Assistance, prezintă componentele individuale bazate pe ADASISv2, care compun orizontul electronic şi explică de ce pot contribui la aducerea producătorilor de automobile cu un pas mai aproape de şofatul autonom.


Automotive IT News aduc în centrul atenţiei versiunea EB GUIDE 6

Hubul online de evenimente la zi din domeniul auto Automotive IT News a raportat recent date despre impactul benefic pe care EB GUIDE 6 – noua versiune îmbunătăţită a kitului popular de instrumente pentru interfaţa om-maşină (HMI) de la EB Automotive, EB GUIDE – îl poate avea asupra interfeţelor pentru sistemele infontainment şi asupra şofatului autonom. Citiţi articolul pentru a descoperi cum versiunea inovatoare EB GUIDE 6 înglobează schimbările inovatoare din acest domeniu atât în stadiul de proiectare, cât şi în realitate, pe şosele.


Evenimente viitoare

Simpozionul Automated Vehicles Symposium 2015, Ann Arbor, MI

21 – 23 iulie

EB Automotive participă la simpozionul Automated Vehicles Symposium 2015. Simpozionul adună experţi şi profesionişti în domeniu din întreaga lume pentru a aborda problemele care apar în şofatul autonom. Fiecare zi începe cu sesiuni plenare informative care aduc invitaţi distinşi; sesiunile focalizate, în grupuri mici, încep după prânz; iar întâlnirile ad-hoc oferă şi mai multe oportunităţi de învăţare şi interacţiune.


Simpozionul Autonomous Cars 2015, Detroit, MI

24 – 26 august

Alăturaţi-vă experţilor reprezentaţi de Directorul de marketing global de la EB Automotive, NVIDIA şi Universitatea de Stat din San Diego, în 25 august, pentru o discuţie specializată la masa rotundă: „Marketingul în era noii mobilităţi”. Directorul de marketing global de la EB Automotive, Manuela Papadopol, va conduce o discuţie legată de modul în care conceptele privind noul tip de mobilitate, cum ar fi şofatul autonom şi impactul dat de sistemele de car-sharing, comportamentul de condus şi, în special, marketingul pentru producătorii de automobile. Cum îi va forţa mobilitatea crescândă pe producătorii de automobile să-şi adapteze tacticile? Cum ar putea modelele de service de la reprezentanţă să extindă eforturile de marketing ale producătorilor de automobile?

Ar putea reprezentanţele să devină puncte de asistenţă Genius Bar (à la Apple) pentru producătorii de automobile şi să ajute clienţii să stăpânească noile niveluri de automatizare din maşinile lor?


Elektrobit Automotive va sponsoriza evenimentul Gate4SPICE, Erlangen, Germania

7 octombrie

La EB Automotive, calitatea este extrem de importantă, iar noi facem eforturi neîntrerupte pentru a o îmbunătăţi în tot ceea ce facem. Pentru a stimula acelaşi obiectiv în comunitatea SPICE şi discuţia cu producătorii de maşini în ceea ce priveşte modurile de îmbunătăţire a calităţii şi pentru a asigura un schimb permanent de idei, precum şi o instruire optimă, găzduim evenimentul „Calitatea procesului vs. calitatea produsului – Îmbunătăţire şi control cu ajutorul criteriilor de verificare”.

Sperăm că veţi putea participa alături de noi la Erlangen, pentru o introducere în criteriile de verificare şi în conceptele similare, în contextul proiectelor din domeniul auto. Pentru informaţii suplimentare, luaţi legătura cu Christian Bayer.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit Automotive.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit Automotive.

    Citiţi mai multe