Lue Elektrobitin tuoreimmat uutiset – Tulevat ohjelmistotrendit
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

Elektrobit esittelee EB robinos -ratkaisun

Elektrobit esittelee EB robinos -ratkaisun

EB robinos on ensimmäinen kattava, laitteistoagnostinen ohjelmistoratkaisu pitkälle automatisoidun ajamisen järjestelmiin. Se mahdollistaa autonvalmistajille ja tärkeimmille toimittajille pitkälle automatisoitujen ajamisen (HAD) järjestelmien kehittämisen ja markkinoille tuomisen. EB robinos koostuu toiminnallisesta ohjelmistoarkkitehtuurista avoimine rajapintoineen ja ohjelmistokomponentteineen, ulottuen kehityksestä aina massatuotantoon saakka. EB robinos ohjaa ja hallitsee HAD-järjestelmien lisääntyvää kompleksisuutta. Autonvalmistajat ja tärkeimmät toimittajat voivat siirtää huomionsa arkkitehtuurin rakentamisesta differentiointiin.

Lue lehdistötiedote ja lue lisää nyt saatavilla olevasta EB robinos:sta.


Kokeile EB robinosia EB Assist ADTF:lle

Kokeile EB robinosia EB Assist ADTF:lle - Ilmaiseksi!

Ilmainen lataus sallii sinun kokea EB robinosin EB Assist ADTF:ssä, edistyneiden ajoavustusjärjestelmien (ADAS) ja automaattisen ajamisen kehitys- ja testausympäristössä. Lataa ilmainen kokeiluversio ja hyödynnä joukkoa EB robinons-ohjelmistoarkkitehtuurin moduuleja, jotka on toteutettu suodattimina EB Assist ADTF:ää varten; visualisoitua dataa ja yksityiskohtaista järjestelmän toiminnan valvontaan; käyttövalmiita esimerkkikonfiguraatioita; tallennettua anturitietoa; ynnä muuta.

Hae oma ilmainen latauksesi tänään.


Open Robinos -spesifikaatio

Lataa Open Robinos -spesifikaatio

Olemme tarkoituksella tehneet open robinos -määrityksestä osan EB robinosia, kattavaa, uutta automaattisen ajamisen ohjelmistoratkaisuamme. Kutsumme autonvalmistajia, tärkeimpiä toimittajia ja yhteistyökumppaneita kaikkialta lataamaan spesifikaation ilmaiseksi ja antamaan meille palautetta optimaalisen, avoimen viiteohjelmistoarkkitehtuurin luomiseksi automaattista ajamista varten.

Open robinos -spesifikaatio tarjoaa näkemystä EB robinosin sisäiseen toimintaan. Se kuvaa arkkitehtuurin ja rajapinnat ja määrittelee ohjelmistomoduulit, rajapinnat ja ohjausmekanismin. Lataa se nyt.

Odotamme kuulevamme ehdotuksiasi open robinons -spesifikaation kehittämiseksi. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja!


TechPaper: Robottiarkkitehtuurit

TechPaper: Robottiarkkitehtuurit - Automatisoidun ajamisen DNA

Tämä kattava TechPaper EB:n asiantuntijoilta Björn Giesler ja Michael Reichel tarkastelee robottiarkkitehtuureja AUTOSARin kanssa keinona integroida ja automatisoida ajamista avustavia toimintoja ja vähentää kokonaisjärjestelmän monimutkaisuutta.

Lue artikkeli englanniksi tai saksaksi.


VDI-Blogi: Itseajavan ajoneuvon kehittäminen

VDI-Blogi: Itseajavan ajoneuvon kehittäminen

Tässä haastattelussa Björn Giesler, EB:n Driver Assistance -osaston johtaja, vastasi kysymyksiin, kuten: Ketkä ovat avaintoimijoita HAD-kehitysprosessissa? Mikä on kehityksen aikajänne? Mitä perusasioita on otettava huomioon? Björn tarkastelee myös "kuljettajan" roolia täysin automatisoitujen ajoneuvojen maailmassa.

Lue haastattelu (vain saksaksi).


Verkkoseminaari

EB robinos – Automatisoidun ajon DNA

EB robinos – Automatisoidun ajon DNA

26. heinäkuuta

Pitkälle automatisoidun ajamisen (HAD) järjestelmien monimutkaisuus on haaste alan teollisuudelle. EB robinos on kattava ratkaisu, joka auttaa selvittämään tämän haasteen ohjaamalla ja hallitsemalla tätä monimutkaisuutta ammattimaisella tavalla. Toiminnallisella ohjelmistoarkkitehtuurilla, avoimilla rajapinnoilla ja ohjelmistokomponenteilla - koko matkalle kehityksestä massatuotantoon saakka - EB robinos tarjoaa integroidun lähestymistavan. Tule mukaan tähän ilmaiseen, EB:n 60 minuutin verkkoseminaariin kuulemaan lisää EB robinosista ja sen käyttötapauksista. EB:n Jürgen Ludwig kuvaa, miten EB robinosia käytetään EB Assists ADTF:ssä, ja miten se optimoi kehitystä ja HAD-teknologian käyttöä.


Muut uutiset

Navigation Data Standard -konsortion

EB:n johtaja Navigation Data Standard -konsortion teknisen komitean puheenjohtajaksi

Ylpeänä julkistamme, että Georg Horn (tuotepäällikkö, navigointiratkaisut) on valittu Navigation Data Standard (NDS) -konsortion teknisen komitean puheenjohtajaksi. Komitean vetäjänä Georg valvoo NDS-standardin, pitkälle automatisoidun ajamisen nopean edistyksen mittapuun, kehitystyötä.

NDS on autonvalmistajien, kehittäjien sekä karttojen ja palveluntarjoajien rekisteröity yhdistys, jonka tavoitteena on luoda maailmanlaajuinen ajoneuvoluokan karttastandardi. Pitkäaikaisena yhdistyksen jäsenenä EB on aktiivisesti kampanjoinut NDS-standardoinnin puolesta markkinavetoisissa ratkaisuissa.


Open Auto Drive Forum

4. Open Auto Drive Forum (OADF)

EB sponsoroi 4. OADF -tapahtumaa San Josessa, Kaliforniassa, 29. kesäkuuta. Tämän vuoden tapaamisen tavoitteemme oli koota yhtä hyvin NDS-kanssatoimijoita kuin ei-jäseniä — autonvalmistajia, tärkeimpiä toimittajia, ja Silicon Valleyn teknologiayhtiöitä — kampanjoimaan poikkiteollisen automaattisen ajamisen käyttöönoton puolesta, sekä karttateknologian, johon se perustuu. Käsiteltäviin asioihin kuuluivat: viitearkkitehtuuri, erittäin luotettavien karttojen välttämättömyys, OADF roadmap ja globaali yhteistyö. Tapaamisen muistio tulee saataville osoitteeseen openautodriveforum.org; lue se saadaksesi selville, miten EB on johtoasemassa keskustelussa erittäin luotettavista kartoista.

Merkitse kalenteriisi: 5. OADF pidetään Pekingissä tämän vuoden lokakuussa.


Oletko uusi tilaaja?


Liittymällä jäseneksi saat uusimmat Elektrobitin uutiset kuukausittain.

    Tilaa    

Aikaisemmat tiedotteet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobitin numeroiden uutisia.

    Lue lisää