Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

Elektrobit prezintă EB robinos

Elektrobit prezintă EB robinos

EB robinos este prima soluţie software cuprinzătoare, independentă de hardware, care le permite producătorilor de automobile şi furnizorilor de nivel 1 pentru industria auto să dezvolte şi să comercializeze sisteme de şofat cu automatizare ridicată (HAD). EB robinos constă într-o arhitectură software funcţională cu interfeţe deschise şi componente software pentru întregul ciclu de producţie, de la dezvoltare la producţia de masă. EB robinos controlează şi gestionează complexitatea din ce în ce mai mare a sistemelor HAD. Producătorii de automobile şi furnizorii de nivel 1 îşi pot îndrepta atenţia de la dezvoltarea arhitecturii spre diferenţiere.

Citiţi comunicatul de presă şi aflaţi mai multe despre soluţia EB robinos, acum disponibilă.


Încercaţi EB robinos pentru EB Assist ADTF

Încercaţi în mod gratuit EB robinos pentru EB Assist ADTF!

Descărcând gratuit acest software, veţi putea experimenta EB robinos în EB Assist ADTF, mediul de dezvoltare şi testare pentru sisteme avansate de asistare pentru şoferi (ADAS) şi conducere automatizată. Descărcaţi versiunea de încercare gratuită pentru a beneficia de o gamă de module software ale arhitecturii EB robinos implementate ca un filtru pentru EB Assist ADTF, vizualizarea datelor şi monitorizarea detaliată a funcţionării sistemului, mostre de configuraţii gata de utilizare, înregistrarea informaţiilor transmise de senzori şi multe altele.

Beneficiaţi chiar astăzi de această descărcare gratuită.


Specificaţiile deschise robinos

Descărcaţi specificaţiile deschise robinos

Am pus la dispoziţie în mod intenţionat specificaţiile deschise robinos ca parte a EB robinos, soluţia noastră software completă pentru şofat automatizat, şi îi invităm pe constructorii de automobile, pe furnizorii de nivel 1 şi pe partenerii noştri de pretutindeni să descarce în mod gratuit specificaţiile şi să ne trimită feedbackul lor pentru a ne ajuta să creăm cea mai bună arhitectură software deschisă şi de referinţă pentru şofatul automatizat.

Specificaţiile deschise robinos oferă detalii despre funcţionarea internă a EB robinos. Ele descriu arhitectura şi interfeţele, definind în acelaşi timp modulele software, interfeţele şi mecanismele de control. Descărcaţi-le acum.

Aşteptăm sugestiile dumneavoastră pentru a îmbunătăţi specificaţiile deschise robinos. Contactaţi-ne pentru informaţii suplimentare!


Fişă tehnică: Arhitectura robotizată

Fişă tehnică: Arhitectura robotizată – ADN pentru şofatul automatizat

Această fişă tehnică cuprinzătoare creată de experţii EB Björn Giesler şi Michael Reichel analizează arhitectura robotizată în combinaţie cu AUTOSAR ca o cale de a integra şi automatiza funcţiile de asistare pentru şoferi şi de a reduce complexitatea generală a sistemului.

Citiţi articolul în limba engleză sau germană.


Blog VDI: Cum se creează un vehicul care se conduce singur

Blog VDI: Cum se creează un vehicul care se conduce singur

În acest interviu, Björn Giesler, Şeful departamentului de conducere asistată de la EB, răspunde unor întrebări precum: Care sunt factorii principali în procesul de dezvoltare a HAD? Care este perioada de timp necesară pentru dezvoltare? Care sunt noţiunile de bază şi principiile fundamentale necesare a fi luate în consideraţie? Björn analizează rolul „şoferului” într-o lume de vehicule complet automatizate.

Citiţi interviul (numai în limba germană).


Webinar

EB robinos – ADN pentru şofatul automatizat

EB robinos – ADN pentru şofatul automatizat

26 iulie

Complexitatea sistemelor de şofat cu automatizare ridicată (HAD) reprezintă o provocare pentru industrie. EB robinos este o soluţie cuprinzătoare care contribuie la depăşirea acestei provocări prin controlul şi gestionarea complexităţii în mod profesionist. Cu o arhitectură software funcţională, interfeţe deschise şi componente software – pentru întregul ciclu de producţie, de la dezvoltare la producţia de masă – EB robinos oferă o abordare integrată. Participaţi la acest webinar gratuit de 60 de minute prezentat de EB pentru a afla mai multe despre EB robinos şi despre cazurile sale de utilizare. Jürgen Ludwig, de la EB, va arăta cum se utilizează EB robinos în EB Assist ADTF şi cum se optimizează dezvoltarea şi utilizarea tehnologiei HAD.


Alte ştiri

Consorţiul Navigation Data Standard

Managerul EB prezidează Comitetul Tehnic al Consorţiului Navigation Data Standard

Suntem mândri să vă anunţăm că Georg Horn (Manager de produs, Navigation Solutions) a fost ales preşedinte al Comitetului Tehnic al consorţiului Navigation Data Standard (NDS). În această calitate, Georg va supraveghea dezvoltarea standardului NDS, un etalon pentru o lume care se îndreaptă rapid către realizarea unor sisteme de şofat cu automatizare ridicată.

NDS este o asociaţie înregistrată a producătorilor de autovehicule, dezvoltatorilor, furnizorilor de servicii şi de date de navigaţie, al cărei scop este de a furniza un standard cartografic şi de realizare a hărţilor la nivel mondial pentru industria auto. În calitate de membru vechi al asociaţiei, EB a promovat activ standardizarea NDS pentru soluţiile comerciale.


Open Auto Drive Forum

A 4-a ediţie a Open Auto Drive Forum (OADF)

EB a sponsorizat cea de-a 4-a ediţie a OADF în San Jose, California, care a avut loc pe 29 iunie. Scopul acestei întâlniri a fost de a aduce laolaltă atât membrii, cât şi nemembrii NDS – producătorii de autovehicule, furnizorii de nivelul 1 şi companiile tehnologice din Silicon Valley – pentru a promova adoptarea unor standarde pentru şofatul automatizat, precum şi pentru tehnologia hărţilor care stă la baza acestuia. Discuţiile au inclus: arhitectura de referinţă, necesitatea unor hărţi de mare încredere, parcursul OADF şi colaborarea globală. Minuta întâlnirii va fi disponibilă participanţilor pe openautodriveforum.org; citiţi-o pentru a afla cum EB a condus discuţiile cu privire la hărţile de mare încredere.

Marcaţi-vă în calendar: a 5-a ediţie a OADF va avea loc în octombrie la Beijing.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe