Lue Elektrobit Automotiven tuoreimmat uutiset – Tulevat ohjelmistotrendit
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

Yritysostoa koskevat tuoreimmat uutiset

Haluatte kaikki varmasti tietää, miten yritysosto tulee vaikuttamaan Elektrobit (EB) Automotiveen. Continentalin tarkoituksena on säilyttää EB:n Automotive-liiketoiminta erillisenä yksikkönä, jolla on oma EB-tuotemerkki Continental-konsernissa. Säilytämme siksi nykyisen EB-liiketoimintamallin ja nykyiset organisationaaliset rakenteet samoin kuin yrityksen laitoksen sijaintipaikan.

Uudessa organisaatiossa EB pystyy entistäkin paremmin edistämään autoalan tulevia ohjelmisto- ja liiketoimintamalleja. Kun toimimme entiseen tapaan ohjelmistoon keskittyvänä erillisenä yksikkönä, voimme tarjota samoja lisäarvoa takaavia tuotteita ja palveluja sekä säilyttää yritysostoa edeltäneen saman teknologiapainotuksen. Johtomme ja tiimimme ovat edelleen vakaita, ja kasvatamme jatkossakin liiketoimintaamme.


Lisää kuudes aisti HMI-työkaluusi

Esittelemme pian seuraavan sukupolven modernin HMI-työkalun (EB GUIDE) graafisia sekä ääni- ja UX-kosketusnäyttötoimintoja varten. Kerromme 23. kesäkuuta julkaistavassa erityistiedotteessa sen uusista ominaisuuksista ja siitä, miten voit lisätä kuudennen aistin HMI-työkaluusi.


Innovaatiolaboratorion tärkeä avaus ja avoimet ovet San Josessa Kaliforniassa 13. heinäkuuta

Kutsumme sinut Club Auto Sportiin klo 15.30–18.30 juhlistamaan kanssamme Elektrobit Automotiven San Josessa sijaitsevan uuden innovaatiolaboratorion virallisia avajaisia. Voit näin tavata Elektrobit Automotiven johtotiimejä Saksasta ja Pohjois-Amerikasta sekä nauttia ruoka- ja juomatarjoilusta. Lähetä vastauksesi osoitteeseen SiliconValleyOpening@elektrobit.com. Toivomme, että voit osallistua tähän tapahtumaan.

Club Auto Sport
521 Charcot Ave.
San Jose, CA 95131


EB tresos Safety E2E Protection -sovellukselle suojasertifiointi

Johtava arviointitoimisto Exida Certification S.A. on sertifioinut EB tresos Safety E2E (”End-to-End”) Protection -sovelluksen, jota käytetään suojaan liittyvissä elektronisten ohjausyksiköiden (ECU) projekteissa. Sovellus takaa korkeimman autoalan turvallisuuden integriteettitason (ASIL D), joka täyttää ISO 26262 -standardin vaatimukset. Exida on myös vahvistanut sen käytön muissa kuin autoalan projekteissa IEC 61508 / SIL 3 -tasoon asti.

EB tresos Safety E2E Protection on EB:n suojakäyttöjärjestelmän ja EB:n tresos Safety TimE Protection -sovelluksen kanssa Elektrobitin kolmas riippumattomasti sertifioitu tuote, joka täyttää toiminnalliset turvallisuusvaatimukset. EB tresos Safety RTE täydentää EB:n tehokasta toiminnallisen turvallisuuden tuoteperhettä, joka takaa suojasovellusten välisen rajapinnan joustavuuden. Lue lisää.


Tulevia tapahtumia

Automobil Elektronik Kongress, Ludwigsburg, Saksa

23.–24. kesäkuuta

Autoalan sähkö- ja elektroniikkatuotteiden päätöksentekijät sopivat 19. vuotuisen ”Advances in Automotive Electronics” (autoalan elektroniikan edistysaskeleet) -kongressin aikana alakohtaisesta konferenssista, jossa keskustellaan viidestä ydinaiheesta: itseohjautuva auto, automatisoitu ajo, elektroninen mobiilius, tietoviihde/liitettävyys ja arkkitehtuurit.

Vieraile osastollamme (#30) ja tapaa yrityksemme johtoa. He kertovat sinulle lisää HMI-kehitystyökalumme EB GUIDEn uusimmasta versiosta, joka julkistetaan tässä tapahtumassa.


CAR HMI Concepts & Systems 2015, Berliini, Saksa

25.–26. kesäkuuta

Vuotuisessa CAR HMI Concepts & Systems -konferenssissa yhdistetään toimialan kansainvälisten asiantuntijoiden, interaktiivisten verkkoistuntojen, pyöreiden pöytien world café -keskustelujen ja yksityisten keskustelujen avainaiheet. Ne antavat kattavan yleiskuvan autoalan HMI-tekniikan nykytilanteesta ja kuvaavat tulevia haasteita. Tämän vuoden aiheena on ”Shaping the Future Reality of the Connected & Automated Car” (itseohjautuvan ja automatisoidun auton tulevaisuuden hahmottaminen).

EB:n HMI:n teknologia- ja innovaatiojohtaja Matthias Hampel kertoo käyttäjän ja multimodaalisten HMI-rajapintojen välisestä vuorovaikutuksesta itseohjautuvissa autoissa. EB esittelee myös HMI-työkalumme uusimman 6. version graafisia, ääni- ja UX-kosketusnäyttötoimintoja. Nähdään osastollamme!


EB:n ohjelmistoasiantuntijan esitys Funktionale Sicherheit -foorumissa, München, Saksa

8. heinäkuuta

Tule katsomaan yrityksemme asiantuntijan Rudolf Graven esitystä ”The Safe State – Architectures and Degradation Mechanisms for Dependable Performance in Case of a Failure” (turvallinen auto – arkkitehtuurit ja riippuvan suorituskyvyn osittaisvikaantumismekanismit) (saksaksi). Grave tarkastelee myös vikatoimintajärjestelmiä AUTOSAR-arkkitehtuurissa, ISO 26262 -standardin kaltaisia tärkeitä suojastandardeja sekä uusia lähestymistapoja autoalan verkostoihin, kuten Ethernetiin. Saat tietää, miten varajärjestelmät otetaan käyttöön vikatoimintajärjestelmien ansiosta toimintahäiriön tapauksessa. Tämä on turvallisuuden kannalta ehdottaman tärkeää joissakin ohjausyksiköissä, joita käytetään itseohjautuvissa autoissa tulevaisuudessa.


Toiminnallinen suoja, turvallisuus ja ohjelmiston integraatio: EB:n luennot Berliinissä ja Potsdamissa, Saksassa

19. kesäkuuta / 16. heinäkuuta

Tule kuuntelemaan suoja- ja laatuasiantuntijaamme Alexander Muchia Berliinissä 19. kesäkuuta järjestettävässä MES-käyttäjäkonferenssissa. Hän kertoo haasteista, joita liittyy ohjelmistomallien integrointiin ohjelmistojärjestelmän tarjoajana.

16. heinäkuuta Much pitää luennon nimeltä ”Extending Software Solutions from Safety to Security” (ohjelmistoratkaisujen ulottaminen suojasta turvallisuuteen) VDA Automotive SYS -konferenssissa Potsdamissa.

Merkitse tapahtumat heti kalenteriisi, jotta nämä valaisevat keskustelut eivät mene sinulta sivu suun.


Auto tapaa pilven – Nuance Auto Forum Japan 2015, Tokio, Japani

17. heinäkuuta

Nuancen asiantuntijat ja toimialan muut ammattilaiset keskustelevat innovaatiosta ja verkottumisesta InterContinental Hotel Tokyo Bay -hotellissa. Voit tavata EB:n kumppaneita ja nähdä reaaliaikaisia esityksiä EB GUIDE -puhetyökaluketjusta, jossa on parannettuja toimintoja.

Tapahtuma on tarkoitettu vain kutsuvieraille, joten ilmoittaudu siihen ajoissa. Istumapaikkoja on rajallinen määrä.


Oletko uusi tilaaja?


Liittymällä jäseneksi saat uusimmat Elektrobit Automotiven uutiset kuukausittain.

    Tilaa    

Aikaisemmat uutiskirjeet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobit Automotiven numeroiden uutisia.

    Lue lisää