Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit Automotive – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

Noi informaţii legate de achiziţie

Ştim că sunteţi curioşi să aflaţi informaţii legate de impactul pe care îl va avea achiziţia companiei Elektrobit (EB) Automotive, după finalizarea acestui proces. Continental intenţionează să păstreze compania EB Automotive ca entitate separată – cu propria marcă EB – în grupul de firme Continental. Astfel, vom păstra modelul de business şi structura organizatorică a companiei EB exact cum este ea în prezent, precum şi sediile companiei.

În noua organizaţie, EB va avea o poziţie şi mai bună pentru a stimula viitorul software-ului pentru automobile şi al modelelor de business. Prin funcţionarea în continuare ca entitate independentă axată pe software, vom oferi aceleaşi produse şi servicii de valoare şi ne vom focaliza atenţia în continuare asupra tehnologiei, aşa cum am făcut-o înainte de achiziţionarea companiei. Managementul nostru rămâne neschimbat. Echipa noastră rămâne aceeaşi. Vom continua să dezvoltăm afacerea.


Adăugarea celui de-al şaselea simţ la Interfaţa om-maşină (HMI)

Urmăriţi în continuare viitoarele versiuni ale EB GUIDE, instrumentul nostru HMI modern pentru designul interfeţei utilizator grafice, vocale şi tactile. Aflaţi mai multe informaţii despre noile caracteristici şi despre modul de adăugare a celui de-al şaselea simţ la instrumentul HMI într-o ediţie specială a newsletterului, care va apărea în 23 iunie.


Evenimentele Innovation Lab Grand Opening şi „Porţile deschise”, San Jose, California, 13 iulie

Participaţi alături de noi la Club Auto Sport, între orele 15:30 şi 18:30, pentru a sărbători deschiderea oficială a noului laborator Innovation Lab al Elektrobit Automotive din San Jose. Veţi avea ocazia să faceţi cunoştinţă cu echipele de conducere din Germania şi America de Nord şi veţi putea savura mâncărurile şi băuturile oferite de noi. Vă rugăm să răspundeţi la adresa SiliconValleyOpening@elektrobit.com. Sperăm că veţi putea participa.

Club Auto Sport
521 Charcot Ave.
San Jose, CA 95131


Modulul EB tresos Safety E2E Protection obţine certificatul de siguranţă

Exida Certification S.A., o agenţie de evaluare lider în domeniu, a certificat modulul EB tresos Safety E2E („End-to-End”) Protection, confirmând posibilitatea de utilizare a acestuia în proiectele cu computere de bord (ECU) cu funcţii de siguranţă până la cel mai înalt nivel de integritate a siguranţei în domeniul auto, ASIL D, care respectă standardele definite în ISO 26262. Exida a confirmat, de asemenea, posibilitatea de utilizare în proiectele care nu aparţin domeniului auto până la IEC 61508/SIL 3.

Împreună cu modulele Safety Operating System şi EB tresos Safety TimE Protection de la EB, EB tresos Safety E2E Protection este cel de-al treilea produs certificat în mod separat de la Elektrobit, care respectă cerinţele privind siguranţa funcţională. EB tresos Safety RTE completează gama de produse remarcabile privind siguranţa funcţională de la EB, toate asigurând libertatea de utilizare a aplicaţiilor software pentru siguranţă. Aflaţi mai multe.


Evenimente viitoare

Automobil Elektronik Kongress, Ludwigsburg, Germania

23 – 24 iunie

În timpul celui de-al 19-lea congres anual, factorii de decizie pentru „Advances in Automotive Electronics” în domeniul echipamentelor electrice/electronice auto se vor întâlni oficial la o conferinţă pentru a discuta în legătură cu cele cinci teme principale: Maşina conectată, Şofatul autonom, Mobilitatea electronică, Sistemul infotainment/Conectivitate şi Arhitecturi.

Vizitaţi standul nostru (nr. 30) pentru a face cunoştinţă cu directorii noştri şi pentru a afla mai multe informaţii despre cea mai recentă versiune a kitului de instrumente de dezvoltare HMI, EB GUIDE, care va fi prezentat la acest eveniment.


CAR HMI Concepts & Systems 2015, Berlin, Germania

25 – 26 iunie

Conferinţa anuală CAR HMI Concepts & Systems combină ideile esenţiale prezentate de experţii internaţionali în domeniu, sesiunile de socializare interactivă, mesele rotunde de tip café internaţionale şi discuţiile private, pentru a oferi o prezentare cuprinzătoare a stării curente a instrumentului HMI în domeniul auto, precum şi o ocazie pentru provocări viitoare. Tema din acest an este „Trasarea realităţii viitoare a maşinii conectate şi automate”.

În cadrul conferinţei, Matthias Hampel, şeful Departamentului de tehnologie şi inovaţie HMI de la EB, va discuta despre posibilitatea de permitere a interacţiunilor intuitive cu utilizatorii cu ajutorul instrumentelor HMI multimodale în maşinile conectate, iar EB va prezenta cea mai recentă versiune, versiunea 6, a instrumentului HMI pentru designul interfeţei utilizator grafice, vocale şi tactile. Sperăm să ne vizitaţi standul!


Expertul în software de la EB va ţine o prezentare la Forum Funktionale Sicherheit, München, Germania

8 iulie

Veniţi să vedeţi prezentarea ţinută de Rudolf Grave, „Starea de siguranţă – Arhitecturi şi mecanisme de evitare a degradării pentru o funcţionare de încredere în cazul unei erori” (limba germană). Grave va prezenta sistemele de evitare a funcţionării defectuoase în contextul arhitecturii AUTOSAR, standardele de siguranţă relevante, cum ar fi ISO 26262, şi noi abordări legate de reţelele în domeniul auto, cum ar fi Ethernet. Aflaţi cum sistemele de evitare a funcţionării defectuoase permit sistemelor secundare să preia controlul dacă apare o eroare – un sistem obligatoriu pentru anumite computere de bord în maşinile inteligente autonome ale viitorului.


Siguranţa funcţională, securitatea şi integrarea software-ului: conferinţele EB în Berlin şi Potsdam, Germania

19 iunie/16 iulie

Participaţi alături de expertul în siguranţă şi calitate, Alexander Much, la conferinţa MES User Conference din Berlin, din data de 19 iunie, la care acesta va explica provocările legate de modelele software-ului de integrare, în calitate de furnizor de sisteme software.

În 16 iulie, domnul Much va prezenta „Soluţiile software extinse de la siguranţă la securitate”, la conferinţa VDA Automotive SYS Conference din Potsdam.

Notaţi-vă în calendar chiar acum ca să nu pierdeţi aceste discuţii interesante.


Maşina face cunoştinţă cu cloudul – Nuance Auto Forum Japan 2015, Tokyo, Japonia

17 iulie

În 17 iulie, experţii Nuance şi alţi profesionişti în domeniu vor oferi detalii, noutăţi şi sesiuni de socializare la InterContinental Hotel amplasat în Golful Tokyo. Faceţi cunoştinţă cu EB în zona partenerilor, pentru a asista la demonstraţii live privind lanţul nostru de instrumente vocale EB GUIDE cu caracteristici îmbunătăţite.

Acesta este un eveniment la care se participă doar pe bază de invitaţie, aşa că nu pierdeţi ocazia de a vă înregistra de la început. Locurile sunt limitate.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit Automotive.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit Automotive.

    Citiţi mai multe