Lue Elektrobitin tuoreimmat uutiset – Tulevat ohjelmistotrendit
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

EB cadian

Elektrobit (EB) julkaisee itseohjautuvien autojen EB cadian -etäanalyysiratkaisun

EB cadianin ansiosta autonvalmistajat voivat etäisesti analysoida määräaikaisten tai pyynnöstä tehtyjen kyselyjen analyysitietoja ja tallentaa nämä tiedot turvallisesti pilvipalveluun. Tämän reaaliaikaisen analyysin avulla autonvalmistajat pystyvät optimoimaan tuotantoprosessit ja parantamaan seuraavan sukupolven ajoneuvojen suunnittelua.

EB cadianissa käytetään ajan ja kustannusten säästämiseksi standardoituja muotoja sekä edistyneitä salaus- ja todentamistekniikoita turvallisen etäkäytön ja ajoneuvoyhteyden takaamiseksi. EB cadianin mukautettavat ja määritettävät kyselyt tehostavat tiedonkäsittelyä ja säästävät kaistanleveyttä.

Katso lisätietoja EB cadianin eduista lehdistötiedotteesta.

EB cadian

Autojen itseohjautuvaa huoltoa

Tässä lyhyessä videossa näytetään, miten EB auttaa autonvalmistajia hallinnoimaan ohjelmistoa auton koko käyttöiän.

EB cadian

Yhdistä. Opi. Paranna. Kokeile EB cadiania.

Katso tästä videosta, miten EB cadian voi auttaa etäisesti keräämään ja analysoimaan analyysitietoja.


EB GUIDE 6.2 julkaistu!

EB GUIDE 6.2 julkaistu!

Julkaisimme 7. kesäkuuta tehokkaan HMI-kehitystyökalun, EB GUIDEn, version 6.2. Tämä versio sisältää useita parannuksia: uusi Stateless Command Driven Renderer (SCDR) parantaa ja nopeuttaa 3D-valmiutta ja View Transition Animation (VTA) -toiminto mahdollistaa näkymien väliset animoidut siirtymät EB GUIDE Studiossa. Versiossa on myös uusi koreankielinen EB GUIDE Studio -käyttöliittymä ja dokumentaatio.

Lue lisää EB GUIDEsta blogistamme tai lataa EB GUIDE Community Edition, ja kokeile sitä heti!


Anturipohjainen auton sijainnin määritys

Anturipohjainen auton sijainnin määritys

EB:n asiantuntijat Martin Schauer, Andis Rudevics ja Fabian Kirsch selvittävät tässä äskettäin julkaistussa Elektronik Automotive -artikkelissa anturipohjaista sijainnin määritystä, Kalman-suodatusta ja hyvin tarkkaa sijainnin määritystä itseohjautuvan auton yhteydessä.

Lue vastaava TechPaper englanniksi tai saksaksi.


EB RACE for GENIVI

EB RACE for GENIVI – ilmainen lataus

Lataa ilmaiseksi runsaasti erilaisia ominaisuuksia sisältävä EB RACE for GENIVI -työkalu, joka on tarkoitettu GENIVI-pohjaisten järjestelmien seuraamiseen ja analysointiin. Ominaisuuksia ovat esimerkiksi Linux-profilointi, DLT-jäljitykset, D-Bus-viestintäseuranta ja Franca IDL -dekooderi. Voit myös ladata reaaliaikaiseen seurantaan Target Agentin.

Löydät verkkosivustoltamme päivitykset ja muita tietoja tuotteen käyttöönotosta, EB RACEn tulevista versioista ja Target Agentin määrittämisestä avoimen lähteen ohjelmistoksi.

Lataa EB RACE for GENIVI.


Varo kuilua

”Mind the Gap! Driving Assistance Systems from Development to Serial Use” (Varo kuilua! Kuljettajan apujärjestelmien kehittämisestä sarjakäyttöön)

Tässä esityksessä, joka pidettiin Saksan Aschaffenburgissa äskettäin järjestetyssä Cooperation Forum Advanced Driver Assistance Systems -kongressissa, EB:n liiketoiminnan kehittämisen johtaja Jürgen Ludwig käsitteli tulevan ADASin kehittämisen olennaisia osia ja pitkälle automatisoituja ajojärjestelmiä. Voit katsoa hänen esityksensä täältä.


Tapahtumat

EB GUIDE- ja EB tresos-seminaarit

EB GUIDE- ja EB tresos -seminaarit, Tokio, Japani

Kesäkuu–syyskuu

Autoalan ohjelmistokehitys on yhä monimutkaisempaa. Elektrobitin Japanin tiimin tarkoituksena on selkiyttää tätä toimialaa. Tule kuuntelemaan paikallisten asiantuntijoidemme AUTOSARia ja HMI-kehitystä koskevia ilmaisia seminaareja, joissa esitellään eurooppalaisia toimialatrendejä ja EB:n uusimpia teknologioita. Osallistujien määrä on rajallinen, joten katso mahdollisimman nopeasti lisätietoja seminaareista verkkosivustoltamme.

  • AUTOSAR: 15. kesäkuuta, 20. heinäkuuta, 24. elokuuta, 14. syyskuuta
  • HMI-kehitysprosessi: 16. kesäkuuta, 21. heinäkuuta, 25. elokuuta, 15. syyskuuta

Embedded Multi-Core Conference 2016

Viimeinen hetki ilmoittautua Embedded Multi-Core Conference 2016 -konferenssiin (München, Saksa)

28.–30. kesäkuuta

Kovasti odotetun EMCC 2016 -konferenssin loppuvalmistelut ovat meneillään. Järjestämme tämän moniydinkonferenssin toisen kerran kumppaniemme Infineonin, Timing-Architectsin ja iSYSTEMin kanssa. Konferenssin ensimmäisenä ja toisena päivänä lukuisat nimekkäät asiantuntijat pitävät moniydinsovellusten erilaisia näkökohtia käsitteleviä puheita. Konferenssin kolmantena päivänä järjestetään työpajoja, joissa pureudutaan moniydisovellusten ajoitustoiminnon optimointiin ja validointiin, AUTOSAR OS:iin, ajonaikaisen ympäristön tehokkuuteen ja parhaisiin moniydinkäytäntöihin.

Kolmipäiväinen tapahtuma tarjoaa verkottumismahdollisuuksia erilaisten kumppanien kanssa. Pistäydy näyttelyosastollamme, jossa voit keskustella asiantuntijoidemme kanssa ja tutustua itseohjautuvan auton NVIDIA DRIVE PX -alustaa koskevaan EB tresos -ratkaisuun.

Katso koko ohjelma ja lisätietoja osoitteesta www.multicore-conference.com.

Ilmoittaudu, ennen kuin on liian myöhäistä! Tapaamisiin Münchenissä!


ConCarExpo

ConCarExpo 2016, Düsseldorf, Saksa: PÄIVITYS

29. kesäkuuta

Tilapäivitys: ConCarExpon näyttelyosastomme paikkaa on vaihdettu: löydät meidät nyt näyttelyosastolta #31. Esityksemme ”Robot Architectures for Highly Automated Driving” (Pitkälle automatisoidun ajon robottiarkkitehtuurit) aikaa on myös siirretty eteenpäin, ja se pidetään 29. kesäkuuta klo 15.10.

Tapaamisiin näyttelyosastollamme #31!


AWS Enterprise Summit

AWS Enterprise Summit 2016, Frankfurt, Saksa

30. kesäkuuta

Tässä tapahtumassa valotetaan suuryritysten haasteita, kun ne siirtävät IT-infrastruktuuriaan pilveen. Keskustelun pääaiheita ovat onnistunutta siirtoa koskevat strategiat sekä prosessien, teknologioiden ja henkilökunnan sopeutuminen muutoksiin.

EB:n teknologiajohtaja (itseohjautuva auto) Thomas Fleischmann ja johtava ohjelmistoinsinööri Sascha Ziesig esittelevät avausistunnossa etädiagnostiikan ja anturitietojen prosessoinnin käyttötapauksia autoissa ja näyttävät, miten EB hyödyntää Amazon-verkkopalveluja innovaatiokehityksen alustana.

Osallistuminen on ilmaista.


Forum Safety & Security 2016

Forum Safety & Security 2016, München, Saksa

5.–7. heinäkuuta

EB:n Robert Leibinger pitää 6. heinäkuuta esityksen ”Alles sicher? Safe & Secure im Automobil” (Onko kaikki turvallista? Autoalan turvallisuus) tässä autoalan turvallisuuteen keskittyvässä konferenssissa. Lue lisää tästä tapahtumasta.


VDA Automotive SYS Conference

VDA Automotive SYS Conference, Berliini, Saksa

6.–8. heinäkuuta

Kuudennen kerran järjestettävässä kansainvälisessä autoalan elektroniikan laadunhallintaa käsittelevässä konferenssissa keskitytään nykyaikaisen autoalan elektroniikan laatuun uusien toiminnallisten turvallisuussäännösten ja käyttöönotettujen standardien, kuten Automotive SPICE, kehyksessä. VDA:n isännöimä konferenssi kokoaa yhteen nimekkäitä puhujia, johtavia palveluntarjoajia ja muita toimialan asiantuntijoita. Konferenssin ensimmäisenä päivänä EB:n Alexander Much ja Rudi Grave vetävät iltapäivällä työpajaa ”Evolving Needs for Software Systems” (Ohjelmistojärjestelmien kehittyvät tarpeet). Toivomme, että voit osallistua tähän työpajaan.

Pyydä ohjelmaa ja ilmoittautumistietoja.


Verkkoseminaarit

Mullistava liitettävyys

Mullistava liitettävyys – Etäanalyysia koskevia pohdintoja

27. heinäkuuta

Analyysitiedot ovat välttämättömiä nykypäivän autonvalmistajille. Kyky kerätä ja käsitellä näitä tietoja pilvessä ilman fyysistä pääsyä autoon lisää analyysiin uuden ulottuvuuden. Ilmaisessa tunnin kestävässä verkkoseminaarissa käsitellään autoalan megatrendien ominaisuuksia. EB:n itseohjautuvan auton asiantuntija Oliver Pajonk osoittaa, miten uusi EB cadian -etäanalyysityökalu voi mullistaa yhdistettävyyden. Keskusteluaiheita ovat muun muassa:

  • Yksittäisen konfiguraation edut etäanalyysissa
  • Turvallisen ja skaalattavan taustainfrastruktuurin tarpeellisuus
  • Miten EB yhdistää vankan tieto- ja analyysiasiantuntemuksen EB cadianissa
  • Ennakoivan huollon tärkeys autonavalmistajille


Oletko uusi tilaaja?


Liittymällä jäseneksi saat uusimmat Elektrobitin uutiset kuukausittain.

    Tilaa    

Aikaisemmat tiedotteet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobitin numeroiden uutisia.

    Lue lisää