Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

EB cadian

Elektrobit (EB) prezintă EB cadian, o soluţie de analiză de la distanţă pentru maşinile conectate

EB cadian permite producătorilor de maşini să analizeze de la distanţă datele de analiză primite de la interogările periodice sau de la cele efectuate la cerere şi să stocheze informaţiile respective în siguranţă în cloud. Această analiză efectuată în timp real permite producătorilor de maşini să optimizeze procesele de producţie şi să îmbunătăţească designul vehiculelor de generaţie următoare.

EB cadian utilizează formate standardizate pentru a economisi timp şi bani, iar tehnologiile de criptare şi autentificare ultramoderne asigură accesul de la distanţă şi conexiunea în siguranţă la vehicul. Interogările personalizabile şi configurabile oferite de EB cadian utilizează cu maximum de eficienţă datele pentru a economisi lăţimea de bandă.

Pentru a afla mai multe despre avantajele oferite de EB cadian, citiţi comunicatul de presă.

EB cadian

Întreţinere conectată pentru flota dvs.

Acest scurt videoclip vă prezintă cum ajută EB producătorii de maşini să gestioneze software-ul pe întregul ciclu de viaţă al vehiculului.

EB cadian

Conectaţi-vă. Învăţaţi. Îmbunătăţiţi-vă. Încercaţi EB cadian.

Vizionaţi acest videoclip pentru a afla cum vă poate ajuta EB cadian să colectaţi de la distanţă datele de analiză şi să le analizaţi.


A fost lansat EB GUIDE 6.2!

A fost lansat EB GUIDE 6.2!

În data de 7 iunie, am lansat versiunea 6.2 a puternicului nostru instrument de dezvoltare HMI – EB GUIDE. Această versiune include un număr de îmbunătăţiri: un nou instrument de redare fără stare, pe bază de comenzi (Stateless Command Driven Renderer (SCDR)) cu capacităţi 3D mai bune şi mai rapide, funcţia de vizualizare animată a tranziţiilor (VTA) care vă permite să animaţi tranziţiile dintre vizualizări în cadrul EB GUIDE Studio şi noua interfaţă utilizator şi documentaţia aferentă EB GUIDE Studio în limba coreeană.

Citiţi mai multe despre EB GUIDE în articolul de pe blog sau descărcaţi ediţia Community a EB GUIDE pentru a-l încerca!


Poziţionarea vehiculului pe bază de senzori

Poziţionarea vehiculului pe bază de senzori

În acest articol Elektronik Automotive publicat recent, experţii EB – Martin Schauer, Andis Rudevics şi Fabian Kirsch – oferă informaţii utile despre poziţionarea pe bază pe senzori, despre filtrarea Kalman şi despre poziţionarea de înaltă precizie în contextul şofatului autonom.

Citiţi articolul TechPaper corespunzător în limba engleză sau germană.


EB RACE pentru GENIVI

EB RACE pentru GENIVI – descărcare gratuită

Vă invităm să descărcaţi şi să exploraţi noul nostru instrument EB RACE pentru GENIVI, cu funcţii complete, conceput pentru monitorizarea şi analiza sistemelor bazate pe GENIVI. Funcţiile includ analiza Linux, urmărirea DLT, monitorizarea comunicaţiilor D-Bus, decodorul Franca IDL şi mai multe. Pentru monitorizarea live, puteţi descărca şi Target Agent.

Accesaţi pagina noastră web pentru actualizări şi alte informaţii despre produs, despre versiunile viitoare ale EB RACE şi despre eforturile de tranziţie a software-ului Target Agent ca open source.

Descărcaţi EB RACE pentru GENIVI.


Atenţie la implementare

„Atenţie la implementare! Sistemele de asistare pentru şoferi de la dezvoltare la utilizarea de serie”

În această prezentare oferită în cadrul congresului recent Forumul cooperării pentru promovarea sistemelor avansate de asistare pentru şoferi, Aschaffenburg, Germania, Jürgen Ludwig, Manager senior Business Development în cadrul EB, abordează componentele esenţiale ale dezvoltării de viitor ale ADAS şi ale sistemelor de şofat cu automatizare ridicată. Puteţi urmări prezentarea aici.


Evenimente

Seminarele EB GUIDE şi EB tresos

Seminarele EB GUIDE şi EB tresos, Tokyo, Japonia

Iunie – septembrie

Dezvoltarea software-ului pentru industria auto devine din ce în ce mai complexă, dar echipa Elektrobit Japonia este gata să clarifice toate aspectele. Alăturaţi-vă experţilor noştri locali într-o serie de seminare gratuite pe tematica dezvoltării AUTOSAR şi HMI, care vor include prezentări generale ale tendinţelor europene în domeniu şi cele mai recente tehnologii de la EB. Participarea este limitată; aşadar, vă rugăm să consultaţi pagina noastră web detaliată cât mai curând posibil.

  • AUTOSAR: 15 iunie, 20 iulie, 24 august, 14 septembrie
  • Procesul de dezvoltare HMI: 16 iunie, 21 iulie, 25 august, 15 septembrie

Conferinţa Embedded Multi-Core Conference 2016

Ultima strigare: Înregistraţi-vă la conferinţa Embedded Multi-Core Conference 2016, München, Germania

28 – 30 iunie

Facem ultimele pregătiri pentru mult-aşteptata EMCC 2016, a doua conferinţă despre tehnologia multicore organizată cu partenerii noştri Infineon, Timing-Architects şi iSYSTEM. Prima şi a doua zi vor include o gamă impresionantă de experţi şi de prezentări excelente despre tot ceea ce înseamnă multicore. În a treia zi – ziua pentru ateliere – vom analiza în profunzime optimizarea şi validarea comportamentului de sincronizare a aplicaţiilor multicore, eficienţa sistemului AUTOSAR OS şi a mediului de funcţionare, precum şi cele mai bune practici multicore.

Toate cele trei zile oferă ocazii programate de discuţii între parteneri şi sunteţi întotdeauna binevenit să purtaţi discuţii individuale la standul nostru, unde vom prezenta soluţia EB tresos pentru platforma de şofat autonom NVIDIA DRIVE PX.

Consultaţi întregul program şi aflaţi mai multe informaţii la www.multicore-conference.com.

Înregistraţi-vă înainte să fie prea târziu! Ne vedem în München!


ConCarExpo

ConCarExpo 2016, Düsseldorf, Germania: ACTUALIZARE

29 iunie

Actualizare: standul nostru de la ConCarExpo a fost reamplasat; acum ne puteţi găsi la standul nr. 31. Ora prezentării noastre – „Arhitecturi robotice pentru şofatul cu automatizare ridicată” – a fost decalată; vă rugăm să participaţi în data de 29 iunie, la ora 15:10.

Ne vedem la standul nr. 31!


Summitul AWS Enterprise

Summitul AWS Enterprise 2016, Frankfurt, Germania

30 iunie

Acest summit îşi propune să clarifice provocările cu care se confruntă marile companii atunci când îşi migrează infrastructura IT în cloud. Principalele puncte ale discuţiei vor include strategiile pentru succesul migrării şi adaptabilitatea la schimbările de procese, tehnologii şi personal.

În cadrul unei sesiuni speciale, Thomas Fleischmann – şeful Departamentului EB pentru tehnologie, Connected Car, şi Sascha Ziesig – inginer senior software, vor prezenta cazuri de utilizare a diagnosticării de la distanţă şi de procesare a datelor de la senzori pentru automobile şi vor arăta modul în care EB utilizează Amazon Web Services ca platformă pentru dezvoltarea inovaţiilor.

Participare gratuită.


Conferinţa Forum Safety & Security 2016

Conferinţa Forum Safety & Security 2016, München, Germania

5 – 7 iulie

În data de 6 iulie, Robert Leibinger de la EB va prezenta „Alles sicher? Safe & Secure im Automobil” în cadrul acestei conferinţe dedicate siguranţei şi securităţii auto. Aflaţi mai multe despre acest eveniment din domeniu.


Conferinţa VDA Automotive SYS Conference

Conferinţa VDA Automotive SYS Conference, Berlin, Germania

6 – 8 iulie

Cea de-a şasea conferinţă internaţională „Quality Management for Automotive Electronics” se concentrează pe calitatea sistemelor electronice ale vehiculelor moderne în raport cu reglementările legate de siguranţă şi cu standardele recunoscute, precum Automotive SPICE. În prima zi a acestei întâlniri de prezentatori de talie mondială, furnizori de servicii de top şi experţi din domeniu găzduite de VDA, colegii noştri Alexander Much şi Rudi Grave vor prezenta la prânz atelierul „Evolving Needs for Software Systems”. Sperăm că veţi putea fi alături de ei.

Obţineţi programul şi detaliile de înregistrare.


Webinare

Conectivitatea schimbă datele problemei

Conectivitatea schimbă datele problemei – informaţii utile despre analiza de la distanţă

27 iulie

Datele de analiză sunt indispensabile pentru producătorii de maşini de astăzi, iar abilitatea de a colecta şi procesa aceste informaţii în cloud, fără accesarea fizică a vehiculelor, adaugă o nouă dimensiune. Acest webinar gratuit, cu durată de 60 de minute, oferit de Automotive Megatrends, îl prezintă pe Oliver Pajonk, expertul EB pentru maşini conectate, care va demonstra exact modul în care EB cadian – noul nostru instrument de analiză de la distanţă – va schimba datele problemei în domeniul conectivităţii. Subiectele de discuţie includ:

  • avantajele configuraţiei individuale în analiza de la distanţă;
  • necesitatea unei infrastructuri backend securizate şi scalabile;
  • modul în care EB combină volumele mari de date şi experienţa în analiză în EB cadian;
  • valoarea mentenanţei predictive pentru producătorii de maşini.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe