Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

Viitorul transportului

Viitorul transportului

Cele mai recente tehnologii au un impact nu numai asupra modului în care conducem, ci şi asupra modului în care gândim despre şofat. Cum afectează, în schimb, acestea modul în care se gândeşte în industria de automobile? Aflaţi din acest videoclip care îi prezintă pe Dr. Björn Giesler de la Elektrobit (EB), Patrick Popp de la TE Connectivity şi Robin Chase de la Zipcar.

Urmăriţi videoclipul.


Elektrobit face echipă cu producătorii de vârf de automobile

CES din Las Vegas a reprezentat întotdeauna o fereastră spre viitor, şi în acest an a fost la fel. Vizionaţi aceste videoclipuri pentru a vedea cum EB colaborează cu Mercedes-Benz, Ford Motor Company, Audi şi Volkswagen pentru a implementa cele mai recente tehnologii.


Evenimente

Conferinţa GPU Technology

Conferinţa GPU Technology, San Jose, CA

4 – 7 aprilie

Conferinţa GPU Technology este evenimentul anului pentru dezvoltatorii GPU. Printre subiectele care urmează să fie explorate în acest an se numără inteligenţa artificială, învăţarea profundă, realitatea virtuală şi maşinile autonome. EB trimite doi reprezentanţi, Sebastian Ohl şi Christian Reinhard, la Silicon Valley pentru a oferi detalii despre arhitecturile software pentru şofatul autonom şi, respectiv, pentru realitatea augmentată pe afişajele de pe parbrizul vehiculelor. Sperăm că veţi participa!


Conferinţa Autonomous Vehicle

Conferinţa Autonomous Vehicle, San Jose, CA

8 aprilie

Conferinţa Autonomous Vehicle reuneşte directorii companiilor Autotech Council, Telecom Council şi invitaţii într-o întâlnire de jumătate de zi – Să conduci sau să nu conduci? – pentru a discuta prezentul şi viitorul maşinilor autonome şi conectate.

EB a fost invitată să fie prezentă într-un comitet care adresează următoarea întrebare: „Producătorii de automobile ar trebui să concureze cu Silicon Valley sau să utilizeze IT-ul?” Participaţi alături de noi în timp ce liderii în domeniu examinează relaţia uneori controversată dintre producătorii de automobile, care nu au dorit şi nu doresc să grăbească implementarea inovaţiilor pe piaţă, şi companiile de tehnologie, care sunt dornice să inoveze.


A doua conferinţă internaţională ATZ

A doua conferinţă internaţională ATZ, Driver Assistance Systems, Frankfurt, Germania

13 – 14 aprilie

La conferinţa ATZ din acest an se va discuta despre problemele legate de trecerea de la şofatul asistat la şofatul autonom. Subiectele de discuţie sunt următoarele: pieţele, utilizatorii, sistemele cu senzori şi alte componente, axându-se pe securitatea IT a vehiculelor.

Sperăm că veţi putea participa alături de Dr. Björn Giesler, şeful Departamentului de asistare pentru şoferi de la EB, care va prezenta „Caracteristicile fundamentale şi distinctive ale şofatului autonom: Adaptarea arhitecturii roboţilor la AUTOSAR.” Björn vă va arăta modul în care arhitectura roboţilor se poate aplica la AUTOSAR, precum şi ideilor curente, cum ar fi actualizările wireless, calculul cloud şi siguranţa funcţională.


Oportunităţi de angajare

Noua broşură de produs pentru programul EB street director

Tehnologia de asistare pentru şoferi: se doreşte un candidat la doctorat

Sunteţi un cercetător de elită care doreşte să îşi adauge o diplomă de absolvire în domeniul în IT, în electronică sau într-un domeniu similar? Ne împărtăşiţi misiunea de a face progrese în siguranţa, securitatea şi funcţionalitatea tehnologiei de asistare pentru şoferi? În acest caz, EB şi Technische Universität München doresc să vă cunoască!

Găsiţi mai multe informaţii aici.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe