Lue Elektrobit Automotiven tuoreimmat uutiset – Tulevat ohjelmistotrendit
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

Elektrobit (EB) vuoden 2015 TU-Automotive Awards -palkintoehdokas
Detroit, MI

Arvostetussa TU-Automotive Awards -tilaisuudessa annetaan tunnustusta autotekniikan alan saavutuksista ympäri maailman. EB on ylpeä siitä, että se on nimetty palkintoehdokkaaksi ei vain yhdessä vaan kahdessa sarjassa. Kilpailemme Best Connected Car System Integrator -palkinnosta ja Best Safety- tai ADAS Solution -palkinnosta yhdessä joidenkin maailman tunnetuimpien autoalan yritysten kanssa. Katso kaikkien palkintoehdokkaiden luettelo tästä.


ATZ elektronik -lehden artikkeli

Auton horisontti on rajoitettu sen lähiympäristöön, mikä on aivan liian kapea tuleville itseohjautuvan ajon kuljettajan apujärjestelmille. Järjestelmät tarvitsevat lisätietoja muun muassa maasto-olosuhteista, topologiasta, säästä ja tieolosuhteista. Ongelma on ratkaistu yhdistämällä reaaliaikaiset infrastruktuuritiedot ajoneuvoista saatuihin digitaalisiin karttatietoihin.

Saat tarkempia tietoja tästä aiheesta lukemalla ATZ elektronik -lehden artikkelin ”The Car as a Sensor – Cooperative Perception and Learning for Automated Driving” (englanniksi tai saksaksi).


WEpods-pilottihanke

Hollantilainen Gelderlandin provinssi on käynnistänyt kahta itseohjautuvaa ajoneuvoa koskevan WEpods-pilottiohjelman. WEpods-ajoneuvot, joissa ei ole ole ohjauspyörää eikä polkimia, kuljettavat vieraita alussa paikallisen rautatien solmupisteen sekä Wageningenin yliopiston ja tutkimuskeskuksen välillä. Pilottihankeella pyritään toimittamaan luotettava ja käyttövalmis järjestelmä, mutta myös lujittamaan yritysten, hallitusten ja tieteellisten laitosten välistä kumppanuutta automatisoitujen ajoneuvojen kehittämiseksi sekä niiden käytön laajentamiseksi ja viime kädessä integroimiseksi perinteiseen liikenteeseen julkisilla teillä. EB on iloinen siitä, että se on valittu vallankumouksellisten WEpods-ajoneuvojen sähköisen horisontin komponenttien toimittajaksi.

Lue viralliselta hankesivulta lisää sähköisestä horisontista.


Tulevia tapahtumia

Auto tapaa pilven – Nuance Auto Forum Europe 2015, Böblingen, Saksa

18.–19. toukokuuta

Personalisointi vahvistaa kuljettajan ja auton välistä suhdetta. Nuance Automotive Forum 2015 -foorumissa auto tapaa pilven, ja siellä kerrotaan autotekniikan uutuuksista ja tulevista trendeistä.

Aäni- ja kieliratkaisujen johtava toimittaja Nuance Communications järjestää 18. ja 19. toukokuuta kaksipäiväisen Motor World Stuttgart -tapahtuman, joka tuo yhteen alan asiantuntijat ja johtavat yritykset. Tapaa EB teknologian esittelyalueella ja näe reaaliaikaisia esittelyjä keskusteluteknologiastamme.

Lue lisää tästä tapahtumasta, joka on tarkoitettu vain kutsuvieraille.


MDS-teknologiaseminaari, Soul, Etelä-Korea

20. toukokuuta

Ajoneuvossa olevan ihmisen ja koneen rajapinnan (HMI, human-machine interface) tarkoituksena on helpottaa kuljettajan ja ajoneuvon välistä vuorovaikutusta, joten sen on oltava mahdollisimman intuitiivista. Tämä saavutetaan multimodaalisilla HMI-rajapinnoilla, jotka yhdistävät äänen ja eleen kosketukseen ja muihin kosketusohjauslaitteisiin. Älykkäät ääni- ja kielitekniikat, pilvipohjainen puheentunnistus ja hybridijärjestelmät ovat tämänhetkisiä huipputeknologioita, joiden avulla käyttöliittymiä voidaan parantaa entisestään.

Seminaarin aiheen – Innovation in cars! Innovation in SW development! – mukaisesti HMI:n teknologia- ja innovaatiojohtaja Matthias Hampel keskustelee tästä ja muista aiheista 20. toukokuuta järjestettävässä ”Challenges in Developing a Smart Multimodal Driver Vehicle Interaction” -tapahtumassa.


Elektrobitin (EB) isännöimä TU Automotive -paneeli, Novi, MI

3. kesäkuuta

Osallistu Novissa Michiganissa keskiviikkona 3. kesäkuuta klo 17.30 järjestettävään EB:n isännöimään ”Building the Blueprint for Tomorrow’s Vehicle Software” -paneeliin. Itseohjautuvan auton ja elektroniikan nopea integrointi tulevat lisäämään merkittävästi erikoisohjelmistojen, arkkitehtuurin ja kehitystyön tarvetta. Odottamattoman tarpeen vuoksi nykyistä ajoneuvojen ohjelmistoarkkitehtuuria ei voida käyttää huomisen autoissa.


Osallistu Embedded Multi-Core Conference 2015 -tapahtumaan Münchenissä Saksassa

16.–18. kesäkuuta

Kumppaniyritysten Elektrobitin (EB), Infineonin, Timing-Architectsin ja iSYSTEMin järjestämä ensimmäinen moniydinjärjestelmiä käsittelevä EMCC 2015 -konferenssi avaa pian ovensa ja toivomme, että myös sinä osallistut tapahtumaan.

Miksi tapahtumaan kannattaa osallistua?

Sisältö: Tutustu moniydinjärjestelmien kehitykseen ja parhaisiin käytäntöihin teknisissä istunnoissa, joita vetävät EB:n, BMW:n, ZF Friedrichshafenin, Exidan ja muiden alan johtavien yritysten tunnetut asiantuntijat.

Vastaukset: Esitä kysymyksiä ja saa vastauksia EB:n ja kumppaneidemme teknologia-asiantuntijoilta.

Luo yhteyksiä: Keskustele henkilökohtaisesti EB:n ja muiden autoalan edustajien kanssa sinulle tärkeistä aiheista.

Katso uusin ohjelma.


Kansainvälinen VDI-konferenssi – Ajoneuvojen IT-turvallisuus, Köln, Saksa

17.–18. kesäkuuta

Autotekniikan kehittyessä ajoneuvojen IT-turvallisuus on yhä tärkeämpää. Asiantuntijamme Martin Böhner käsittelee tätä aihetta ja siihen liittyviä kysymyksiä ”Performance Analysis of Cryptographic Algorithms” -tapahtumassa, joka on osa On-Board Security Challenges -istuntoa. Alla olevassa linkissä on tapahtuman yleiskatsaus ja koko ohjelma. Kutsumme sinut myös aiempien vuosien tavoin näyttelyosastollemme 17.–18. kesäkuuta.


Freescale Technology Forum (FTF), Austin, TX

22.–25. kesäkuuta

FTF järjestää yli 150 tiedottavaa teknistä istuntoa, 250 ongelmanratkaisua käsittelevää teknologiaesittelyä ja kaksi valaisevaa avainistuntoa. Tapaa EB:n edustajia teknologialaboratoriossa, jossa kerromme AUTOSAR-ohjelmiston kehittämisestä elektronisille ohjausyksiköille (ECU), autoalan Ethernet-tekniikasta ja moniydinkäyttöjärjestelmistä. Näkemisiin Austinissa!


Muut uutiset

Uusi TechPaper-raportti: Joustavan hallinnan varmistaminen

Nykyinen nopea kehitystyö vaatii mahdollisimman suurta joustavuutta, jota on lähes mahdotonta saavuttaa valmistajien ja toimittajien perinteisillä yhteistyötavoilla. EB ja laitevalmistajat ovat ottaneet käyttöön uudet ohjelmiston kehitysmallit, joiden avulla voidaan lyhentää kehitysjaksoja, lisätä avoimuutta ja virtaviivaistaa menettelyjä. Saat tarkempia tietoja lukemalla uuden TechPaper-raportin (englanniksi tai saksaksi).


Uusi esite: Kuljettajaa avustavat ohjelmistot – EB Assist Solutions -ratkaisut

Lue EB:n uusi esite, jossa kerrotaan kuljettajaa avustavista ohjelmistoista (sisältävät ADAS-työvälineet, moduulit ja insinööritekniikkapalvelut).

Lataa tästä.


Oletko uusi tilaaja?


Liittymällä jäseneksi saat uusimmat Elektrobit Automotiven uutiset kuukausittain.

    Tilaa    

Aikaisemmat uutiskirjeet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobit Automotiven numeroiden uutisia.

    Lue lisää