Lue Elektrobitin tuoreimmat uutiset – Tulevat ohjelmistotrendit
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

EB GUIDE 6.2

EB GUIDE 6.2 tulossa pian!

Julkaisemme 7. kesäkuuta 6.2-version EB GUIDEsta, vakiintuneesta ja kattavasta (HMI)-kehitysalustasta. EB GUIDE 6.2 sisältää parannetut 3D-valmiudet, uuden siirtymäanimaation katselutoiminnon sekä koreankielisen käyttöliittymän ja dokumentaation, joka on yhteensopiva jo käytettävissä olevien kiinan-, japanin- ja englanninkielisten versioiden kanssa. Lataa ilmainen Community Edition -julkaisu osoitteesta EB-GUIDE.com ja kokeile sitä jo tänään!


Mullistava liitett vyys

Mullistava liitettävyys

EB:n uusi etädiagnostiikkaratkaisu julkistetaan 7. kesäkuuta. Uusin työkalumme EB cadian vie diagnostiikan seuraavalle tasolle parantaen samalla ennakoivaa huoltoa ja auton yleistä suunnittelua. Lue lisää näistä uusista toiminnoista ja ennakoivan huollon eduista.


Uusi EB TechPaper -raportti

Uusi EB TechPaper -raportti: Turvallinen autojen Ethernet-verkko automatisoituun ajoon

Uudessa TechPaper -raportissa esitellään ainutlaatuista monitasoista turvallisuusarkkitehtuuria, joka suojaa autojen Ethernet-verkkoja pahansuopien hakkereiden hyökkäyksiltä ja takaa automatisoidun ajon turvallisuuden. Raportissa kerrotaan, miten rajoitettu verkkokäyttö, turvallinen auton sisäinen viestintä, tiedonkäyttötavat, tunnistus ja suojaus voivat yhdessä luoda luotettavan ja turvallisen verkon.


Tapahtumat

DNA for Autonomous Driving

”DNA for Autonomous Driving” -esitys 2. kansainvälisessä ATZ Conference -tapahtumassa, Frankfurt, Saksa

13.–14. huhtikuuta

Tämän vuoden ATZ Conference -tapahtumassa keskityttiin esteisiin, joita on siirtymisessä avustetusta ajamisesta automatisoituun ajamiseen. EB:n Driver Assistance -osaston johtaja Björn Giesler esitteli, miten robottiarkkitehtuuri voidaan sovittaa AUTOSARiin sekä nykyisiin ideoihin, kuten antennivälitteisiin päivityksiin, pilvitietokoneisiin ja toiminnalliseen turvallisuuteen. Hänen päätelmänsä mukaan tärkeimpänä esteenä on vaikeuksien sijasta pikemminkin monimutkaisuus.


Tech Day

Tech Day, Pohjois-Amerikka, Plymouth, Michigan

7. kesäkuuta

Seuraava EB Tech Day järjestetään pian, ja sinut on kutsuttu tapahtumaan. Tule keskustelemaan kanssamme esimerkiksi kuljettajan apujärjestelmien, itseohjautuvan auton ratkaisujen, HMI-rajapintojen, AUTOSAR-ohjelmien, toiminnallisen turvallisuuden ja ohjelmistointegroinnin uusimmista kehityksistä. Päivä on täynnä erilaisia esityksiä ja työpajoja.

Voit viettää kanssamme koko päivän – tai vain pari tuntia – ja vastaamme kysymyksiisi Tech Day -tapahtumassa. Yksipäiväisen tapahtuman kaikki aktiviteetit on lueteltu Tech Day -tapahtuman ohjelmassa. Istumapaikkoja on rajallinen määrä, joten tapahtumaan kannattaa ilmoittautua ajoissa.


Automobil Elektronik Kongress

Automobil Elektronik Kongress, Ludwigsburg, Saksa

14.–15. kesäkuuta

Autoalan elektroniikan edistysaskeleita käsittelevä 20. kansainvälinen kongressi kokoaa yhteen autoalan elektroniikan päätöksentekijöitä keskustelemaan viidestä ydinaiheesta: itseohjautuva auto, automatisoitu ajo, elektroninen mobiilius, infotainment/liitettävyys ja arkkitehtuurit. Pistäydy näyttelyosastollamme #30, jossa voit tavata EB:n ylintä johtoa. Kerromme sinulle uudesta EB cadian -työkalusta, innovatiivisesta etädiagnostiikkaratkaisusta, joka antaa reaaliaikaisia tietietoja – sen jälkeen, kun auto on lähtenyt tuotantolaitoksesta.


2016 IEEE Intelligent Vehicles Symposium

2016 IEEE Intelligent Vehicles Symposium, Gothenburg, Ruotsi

19.–22. kesäkuuta

Intelligent Vehicles Symposium on IEEE Intelligent Transportation Systems Societyn (ITSS) sponsoroima ensimmäinen foorumi. Teollisuuden, akateemisen yhteisön ja hallitusten virastojen tutkijat, insinöörit, ammattinharjoittajat ja opiskelijat kutsutaan esittelemään uusimpia töitään sekä keskustelemaan älykkäiden autojen ja autoinfrastruktuurin yhteistyön tutkimuksesta ja sovelluksista.

EB:n Driver Assistance -osaston Senior Expert Sebastian Ohl on kutsuttu 19. kesäkuuta pitämään esitys ”Developing Software Architectures for Autonomous Vehicles” (ohjelmistoarkkitehtuurien kehittäminen itseohjautuvia autoja varten) osana työpajaa, jossa kartoitetaan ympäristöllisten fuusiomallien holistisia liittymiä.


Car HMI Europe 2016

Car HMI Europe 2016, Berliini, Saksa

20.–21. kesäkuuta

Car HMI -konferenssit ovat tuoneet vuosien ajan yhteen HMI-alan ja käyttäjäkokemusten ammattilaiset ja sidosryhmät tapahtumiin, joissa ne voivat verkostoitua ja vaihtaa tietoja. Berliinissä käsiteltäviä avainaiheita ovat esimerkiksi autojen automaatiot ja muuttuvat HMI-vaatimukset, kuljettajan häiriötekijät, liikenteen turvallisuus ja tulevat vuorovaikutuskonseptit.

Pistäydy näyttelyosastollamme tapaamassa asiantuntijoitamme ja tule kuuntelemaan HMI:n teknologia- ja innovaatiojohtaja Matthias Hampelin esitystä ”Driver-Centered User Experience” (kuljettajakeskeinen käyttökokemus). Siinä pohditaan sitä, miten suunnittelua voidaan mukauttaa vastaamaan kuljettajan erityisominaisuuksia.


Osallistu Embedded Multi-Core Conference 2016

Osallistu Embedded Multi-Core Conference 2016 -tapahtumaan Münchenissä Saksassa

28.–30. kesäkuuta

Kumppaniyritysten Elektrobitin, Infineonin, Timing-Architectsin ja iSYSTEMin järjestämä toinen EMCC 2016 -konferenssi järjestetään kuukauden kuluttua ja toivomme, että myös sinä osallistut tapahtumaan. Tule mukaan pohtimaan moniydinkehitystä ja parhaita käytäntöjä istunnoissa, joiden alustajina toimii tunnettuja asiantuntijoita, kuten:

  • Stefan Rathgeber, uusi AUTOSARin tiedottaja ja AUTOSAR Center, Continental Automotive GmbH:n johtaja (”AUTOSAR Meets New Use Cases – The Adaptive Platform”) (AUTOSAR ja uudet käyttötilanteet - mukautuva alusta)
  • tri Moritz Neukirchner, Expert Car Infrastructure Software, Elektrobit GmbH (”Efficient Communication and Synchronization in Multi-Core Systems”) (tehokas viestintä ja synkronointi moniydinjärjestelmissä)
  • Joachim Langenwalter, Automotive Software, NVIDIA GmbH:n johtaja (”Self-Driving Car Super Computer”) (itseohjautuvien autojen supertietokoneet)
  • prof. tri Frank Tränkle, Automotive Systems Engineering, Hans-Leo Ross ja tri Stefan Schwarzkopf, Automotive Systems Engineering, Hochschule Heilbronn (”Safety Concepts for Road Vehicles with System Controllers”) (järjestelmäohjaimilla varustettujen maantieajoneuvojen turvallisuuskonseptit)


IT Security for Vehicles Conference

IT Security for Vehicles Conference, Düsseldorf, Saksa

29.–30. kesäkuuta

EB:n HMI:n teknologia- ja innovaatiojohtajalla (itseohjautuva auto) Thomas Fleischmannilla on kunnia pitää konferenssin toisena päivänä esitys ”Anonymity and Security in a Scalable Cloud Environment” (anonyymius ja turvallisuus skaalattavassa pilviympäristössä). Keskusteluissa käsitellään muun muassa anonyymiuden takaavia palveluja, DevOpsin vaikutuksia ohjelmistojen laatuun ja turvallisuuteen sekä Cloud IT campus -infrastruktuurin suojausta.


ConCarExpo 2016

ConCarExpo 2016, Düsseldorf, Saksa

29.–30. kesäkuuta

Samalla kun verkostoituneet autot vaihtuvat toimialan trendistä toimialan megatrendiksi, tarvitaan yhä enemmän neutraalia alustaa, jossa autoalan valmistajat ja toimittajat voivat vaihtaa ideoita. Saksan insinöörien yhdistys on järjestänyt tällaisen autoalan mullistusta käsittelevän alustan, ConCarExpo -tapahtuman.

Pistäydy näyttelyosastollamme E.22 ja kerromme sinulle itseohjautuvan auton ja automatisoidun ajon uusimmista ohjelmistoratkaisuista. Esittelemme muokattavissa olevan etädiagnostiikkaratkaisumme ja uuden, uraauurtavan lähestymistavan pitkälle automatisoituun ajamiseen. Tule myös kuuntelemaan esitystämme ”Robot Architectures for Highly Automated Driving” (pitkälle automatisoidun ajamisen robottiarkkitehtuurit) keskiviikkona 29. kesäkuuta klo 15.30.


Oletko uusi tilaaja?


Liittymällä jäseneksi saat uusimmat Elektrobitin uutiset kuukausittain.

    Tilaa    

Aikaisemmat tiedotteet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobitin numeroiden uutisia.

    Lue lisää