Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

În curând, EB GUIDE 6.2!

În curând, EB GUIDE 6.2!

Pe 7 iunie vom prezenta versiunea 6.2 a EB GUIDE, tradiţionala noastră platformă completă de dezvoltare a interfeţelor om-maşină (HMI). EB GUIDE 6.2 a îmbunătăţit capacităţile 3D, o nouă funcţie de vizualizare animată a tranziţiilor şi documentaţia şi interfaţa de utilizator în limba coreeană, care vor suplimenta versiunile deja existente în limbile chineză, japoneză şi engleză. Descărcaţi gratuit ediţia Community Edition de la EB-GUIDE.com pentru a o testa!


Conectivitatea schimbă datele problemei

Conectivitatea schimbă datele problemei

Noua soluţie EB pentru diagnosticarea la distanţă va apărea pe 7 iunie. EB cadian, ultimul nostru instrument, va rula diagnostice de nivel superior oferind în acelaşi timp propuneri de mentenanţă predictivă pentru a îmbunătăţi designul general al vehiculului. Urmăriţi-ne pentru a afla mai multe informaţii despre funcţii şi ce avantaje puteţi avea de la mentenanţa predictivă.


Noua fişă tehnică EB

Noua fişă tehnică EB: Securizarea tehnologiilor Ethernet pentru industria auto în şofatul autonom

Noua noastră fişă tehnică evidenţiază arhitectura unică de securitate pe mai multe niveluri destinată protecţiei reţelelor Ethernet pentru industria auto împotriva atacurilor premeditate ale hackerilor – o protecţie cheie pentru şofatul autonom. Aflaţi cum accesul la reţea restricţionat, comunicarea la bord securizată, politicile de utilizare a datelor, detectarea şi protecţia se combină pentru a crea o reţea securizată şi sigură în exploatare.


Evenimente

DNA for Autonomous Driving

„DNA for Autonomous Driving” prezentată la a doua conferinţă internaţională ATZ de la Frankfurt, Germania

13 – 14 aprilie

Conferinţa ATZ din acest an s-a concentrat pe obstacolele întâlnite la trecerea de la şofatul asistat la şofatul autonom. În prezentarea sa, Björn Giesler, şeful Departamentului de asistare pentru şoferi de la EB, a arătat cum arhitectura roboţilor se poate alinia atât la AUTOSAR, cât şi la ideile din prezent, cum ar fi actualizările software wireless, tehnologia cloud şi siguranţa funcţională. Concluzia a fost că principalul obstacol este mai degrabă complexitatea, decât dificultatea.


Tech Day, America de Nord

Tech Day, America de Nord, Plymouth, Michigan

7 iunie

Următorul eveniment EB Tech Day este aproape... şi sunteţi invitaţi! Veniţi alături de noi pentru a discuta despre cele mai recente îmbunătăţiri în asistenţa pentru şoferi, despre soluţiile pentru maşinile conectate, despre interfeţele om-maşină, despre siguranţa funcţională, despre securitate şi despre integrarea software-ului şi multe altele într-o zi plină de prezentări şi workshopuri.

Puteţi rămâne întreaga zi – sau numai 1-2 ore – pentru a obţine informaţiile dorite de la Tech Day. Pentru a afla totul despre acest eveniment de o zi, consultaţi întreaga agendă Tech Day. Locurile sunt limitate. Vă recomandăm să vă înregistraţi din timp.


Automobil Elektronik Kongress

Automobil Elektronik Kongress, Ludwigsburg, Germania

14 – 15 iunie

La cel de-al 20-lea eveniment „International Congress on Advances in Automotive Electronics”, factorii de decizie din domeniul echipamentelor electronice pentru industria auto se vor întâlni oficial pentru a discuta despre cinci teme principale: maşina conectată, şofatul autonom, mobilitatea electronică, sistemul infotainment/conectivitate şi arhitecturi. Vizitaţi-ne la standul 30 pentru a face cunoştinţă cu directorii EB şi pentru a afla mai multe informaţii despre noul nostru instrument, EB cadian, o soluţie inovatoare de diagnosticare la distanţă ce oferă detalii din circulaţie în timp real – după ce un vehicul a ieşit pe porţile fabricii.


2016 IEEE Intelligent Vehicles Symposium

2016 IEEE Intelligent Vehicles Symposium, Gothenburg, Suedia

19 – 22 iunie

Intelligent Vehicles Symposium este un important forum sponsorizat de organizaţia IEEE Intelligent Transportation Systems Society (ITSS). Cercetători, ingineri, specialişti şi studenţi din industrie, mediul universitar şi agenţii guvernamentale sunt invitaţi să îşi prezinte ultimele realizări şi să dezbată cercetările şi aplicaţiile pentru vehicule inteligente şi să discute despre colaborarea în domeniul infrastructurii vehiculului.

Pe 19 iunie, Sebastian Ohl, expert senior în divizia Driver Assistance de la EB, a fost invitat pentru a prezenta „Dezvoltarea arhitecturilor software pentru vehiculele autonome” ca parte a workshopului ce explorează interfeţele holistice pentru colectarea datelor în modelele de mediu.


Car HMI Europe 2016

Car HMI Europe 2016, Berlin, Germania

20 – 21 iunie

De câţiva ani, conferinţele Car HMI au reunit experţi şi jucători activi în tehnologiile interfeţelor om-maşină (HMI) şi experienţa utilizatorului pentru schimb de cunoştinţe şi networking. Principalele teme care vor fi abordate la Berlin includ, printre altele, automatizarea vehiculului şi cerinţele interfeţelor om-maşină (HMI) în continuă schimbare, distragerea atenţiei şoferului, siguranţa rutieră şi viitoarele concepte de interacţiune.

Sperăm să îi vizitaţi pe specialiştii de la standul nostru şi să participaţi alături de Matthias Hampel, şeful Departamentului de tehnologie şi inovaţie HMI de la EB, la prezentarea sa „Experienţa şoferului utilizator”, o analiză asupra modului în care caracteristicile şoferului pot influenţa designul.


Embedded Multi-Core Conference 2016

Participaţi la conferinţa Embedded Multi-Core Conference 2016, München, Germania

28 – 30 iunie

EMCC 2016, a doua conferinţă despre tehnologia multicore organizată de companiile partenere Elektrobit, Infineon, Timing-Architects şi iSYSTEM, are loc luna viitoare şi vă invităm să participaţi. Veniţi alături de noi pentru a studia tehnologiile de dezvoltare pentru mai multe nuclee şi cele mai bune practici, în sesiunile prezentate de experţi renumiţi, printre care:

  • Stefan Rathgeber, noul purtător de cuvânt AUTOSAR şi şeful AUTOSAR Center, Continental Automotive GmbH („AUTOSAR include noi cazuri de utilizare – Platforma adaptivă”)
  • Dr. Moritz Neukirchner, expert în software pentru infrastructura maşinilor, Elektrobit GmbH („Eficienţă în comunicare şi sincronizare în sistemele cu mai multe nuclee”)
  • Joachim Langenwalter, director al diviziei Automotive Software, NVIDIA GmbH („Supercomputerul maşinii autonome”)
  • Prof. Dr. Frank Tränkle, Ingineria sistemelor auto, Hans-Leo Ross şi Dr. Stefan Schwarzkopf, Ingineria sistemelor auto, Universitatea Heilbronn („Concepte de securitate pentru vehicule rutiere echipate cu controlere de sistem”)


Conferinţa Securitatea IT pentru vehicule

Conferinţa Securitatea IT pentru vehicule, Düsseldorf, Germania

29 – 30 iunie

În a doua zi a conferinţei, Thomas Fleischmann, şeful Departamentului EB pentru tehnologie şi inovaţie pentru maşina conectată, prezintă „Anonimat şi securitate într-un mediu cloud scalabil”. Printre subiectele de discuţie se numără serviciile de asigurare a anonimatului, efectele aduse de DevOps asupra calităţii şi securităţii software-ului, precum şi modul în care se poate securiza campusul IT din cloud.


ConCarExpo 2016

ConCarExpo 2016, Düsseldorf, Germania

29 – 30 iunie

Pe măsură ce vehiculele conectate în reţea se deplasează din zona tendinţei în zona megatendinţei din acest domeniu, avantajul unei platforme neutre pe care producătorii şi furnizorii de automobile să poată schimba idei devine din ce în ce mai important. Asociaţia inginerilor germani a organizat o asemenea platformă pentru revoluţionarea domeniului auto: ConCarExpo.

Vizitaţi-ne la standul E.22 pentru a vedea cele mai noi soluţii software ale noastre pentru maşinile conectate şi şofatul autonom. Vom prezenta soluţia noastră de diagnosticare configurabilă la distanţă, şi o nouă abordare inovatoare a şofatului cu automatizare ridicată. Şi participaţi alături de noi la prezentarea „Arhitecturi robotice pentru şofatul cu automatizare ridicată”, miercuri, 29 iunie, la ora 15:30.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe