Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

Absolvenţii rapizi ai Programului Nanodegree pentru maşini autonome

Absolvenţii rapizi ai Programului Nanodegree pentru maşini autonome

Suntem bucuroşi să anunţăm noul nostru parteneriat cu Udacity. În calitate de partener angajator, obţinem acces la experţi în ingineria maşinilor autonome, care au absolvit Programul Nanodegree Udacity, ceea ce ne ajută să susţinem experienţa noastră bogată în soluţii software şi servicii integrate şi conectate, esenţială pentru dezvoltarea autovehiculelor autonome. Aflaţi mai multe.


Experienţă de utilizator axată pe şofer

Experienţă de utilizator axată pe şofer

Un punct important în drumul către maşinile inteligente viabile şi utilizarea inteligentă este optimizarea experienţei utilizatorului. În articolul „Customized User Interfaces, More Satisfied Drivers”, Dr. Dominique Massonié din cadrul EB descrie precondiţii importante şi abordări potenţiale pentru transformarea unui vehicul dintr-o maşină obişnuită într-un asistent personal veritabil.

Conceptele esenţiale pe care le descrie includ dezvoltarea interfeţelor pentru utilizatori personalizate atent şi colectarea şi stocarea concomitentă a datelor personale sensibile. Citiţi articolul în germană (Revista Hanser Automotive) sau în engleză (Wireless Design & Development).


Aţi auzit despre EB robinos?

Aţi auzit despre EB robinos?

Sistemele de condus cu automatizare ridicată necesită crearea, combinarea şi coordonarea senzorilor, declanşatorilor şi componentelor. Acest lucru reprezintă o provocare în sine, iar odată dezvoltată, această tehnologie necesită control şi gestionare. EB robinos oferă o soluţie software cuprinzătoare, independentă de hardware, care ajută la depăşirea acestor provocări, oferind o arhitectură de referinţă, cu interfeţe şi module de software deschise.

Descărcaţi soluţia EB robinos şi încercaţi-o. Aveţi deja EB robinos? Am dori să ne oferiţi feedback.

Lucrăm în permanenţă pentru a ne îmbunătăţi produsul, aşadar, urmăriţi-ne în continuare pentru mai multe ştiri despre EB robinos.


Evenimente

Conferinţa VDI/VW, Wolfsburg, Germania

Conferinţa VDI/VW, Wolfsburg, Germania

8 – 9 noiembrie

La fiecare doi ani, VDI şi Volkswagen găzduiesc Wissensforum, la care participă numeroşi lideri în domeniu şi cadre universitare. De această dată, punctul central au fost sistemele de asistenţă pentru şofer şi sistemele de condus automatizate. EB a participat, iar Dr. Michael Reichel, directorul departamentului de tehnologie şi informaţie pentru sistemele de asistenţă pentru şoferi, a prezentat „Reducerea complexităţii şi accelerarea dezvoltării sistemelor: platforma deschisă privind asistenţa pentru şoferi.”


Conferinţa electronica Automotive, München, Germania

Conferinţa electronica Automotive, München, Germania

9 noiembrie

Conferinţa electronica Automotive este un eveniment de comunicare şi socializare pentru sectorul auto internaţional. Participanţii se întâlnesc pentru a face schimb de informaţii şi idei despre tendinţele şi strategiile curente din domeniu. Jürgen Ludwig, dezvoltator în afaceri în cadrul EB, a prezentat „HAD – Arhitectura deschisă şi de referinţă pentru sistemele de condus cu automatizare ridicată ca bază pentru testarea eficientă”.


AWS Pop-Up Loft, München, Germania

AWS Pop-Up Loft, München, Germania

16 noiembrie

Întâlnirile Amazon Web Services (AWS) Pop-Up Loft sunt spaţii inovatoare, care reunesc startup-urile cu experţii AWS cu experienţă. Tom Fleischmann şi Ajay Rammohan din cadrul EB, care colaborează pentru a dezvolta soluţii cloud pentru domeniul auto, vor fi disponibili în timpul sesiunilor tehnice din cadrul evenimentului de la München. Aceştia vor acoperi subiecte ca AWS, Big Data, tehnici de calcul şi servicii de reţele, arhitectură, operaţiuni, securitate şi multe altele. Nu rataţi ocazia unică de a intra în contact cu EB într-un mediu familiar.


Telematics Taiwan 2016

Telematics Taiwan 2016

Oliver Jesorsky, managerul de produs pentru navigare în cadrul EB, a ţinut de curând un discurs în Telematics Taiwan, unde a discutat despre standardul TPEG, despre acoperirea globală TISA şi a descris activităţile TISA curente şi viitoare. Nu trebuie să rataţi prezentarea generală a sistemelor de condus automatizate, a călătoriilor multimodale şi a mobilităţii ca serviciu, dar şi prezentarea contribuţiilor EB faţă de aceste subiecte.


EB în cadrul aniversării a zece ani de TomTom

EB în cadrul aniversării a zece ani de TomTom

Luna trecută, TomTom a invitat compania EB să ţină un discurs ca oaspete la aniversarea de zece ani. Tobias Engelen, Director de tehnologie, Soluţii de navigare, a prezentat ideile sale despre dezvoltarea navigării şi impactul acesteia asupra condusului autonom, inclusiv strategii şi tactici esenţiale, care pot ajuta la depăşirea provocărilor din domeniul condusului cu pilot automat. De asemenea, a atins şi subiecte esenţiale, cum ar fi datele pentru hărţi şi serviciile dinamice.


Webinar

Ingineria ADAS şi software-ul pentru condus autonom

Ingineria ADAS şi software-ul pentru condus autonom

7 decembrie

În acest webinar gratuit de 60 de minute, Simon Tiedemann discută despre EB Assist ADTF (Automotive Data and Time-Triggered Framework), un instrument de dezvoltare pentru ADAS şi software-ul pentru condus autonom. Susţinut de un consorţiu de clienţi format din producători şi furnizori de maşini premium din Germania, EB Assist ADTF este un cadru de dezvoltare recunoscut pe plan global. Webinarul oferă o prezentare generală a instrumentului, descrie diferite scenarii de utilizare şi evidenţiază funcţiile optimizate oferite de EB Assist ADTF 3 – cea mai recentă versiune.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe