Lue Elektrobitin tuoreimmat uutiset – Tulevat ohjelmistotrendit
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

Times Squaren kuulumisia

Itseohjattu ajo on monimutkainen prosessi, joka vaatii massiivista tietokonetehoa ja huippuälykkyyttä. EB on kehittänyt yhdessä alan johtavien yritysten Infineonin ja NVIDIA:n kanssa seuraavan ratkaisun: itseohjautuvaan autoon tarkoitetun integroidun teknologia-alustan, joka yhdistää tehokkaat tietokonelaskelmat turvallisuuskriittiseen ohjelmistoon. Lue lisää tiimin kehitystyöstä.


Mitä hyötyä on mallipohjaisesta HMI-kehityksestä?

Monet HMI-kehittäjät kirjoittavat koodeja tyhjästä, mikä vaatii yleensä valtavasti panostusta ja aikaa. Koodeja voi kuitenkin luoda myös toisin mallipohjaisen HMI-kehityksen avulla. Kehittäjät voivat luoda prototyypin, suunnitella täydellisen HMI-rajapinnan, ajaa simulaatioita, hallinnoida variantteja sekä muuttaa HMI-rajapinnan ulkonäköä ja tuntumaa sopimaan erilaisiin brändeihin ja versioihin – ilman runsasta koodausta ja selvästi nopeammin. Martin Riedl kertoo blogiviestissään enemmän tästä innovatiivisesta toimintatavasta ja EB GUIDE 6:n eduista.


Verkkoseminaari: autoalan hybridinavigointiratkaisu

12. marraskuuta

Hybridinavigointi on mullistamassa autoalaa. EB:n navigointituotepäällikkö Oliver Jesorsky selvittää tätä uutta trendiä tunnin kestävässä ilmaisessa Automotive World -verkkoseminaarissa. Siinä käsitellään seuraavia pääaiheita:

  • Mitä ovat hybridijärjestelmät ja mitkä tiedot hybridoidaan?
  • Miten hybridinavigointi eroaa nykyisistä teknologioista?
  • Mitkä ovat hybridinavigoinnin edut?
Ilmoittaudu tässä.


Turvallisuutta käsittelevä verkkoseminaari: miten turvamekanismit voivat suojata autoja hakkereita vastaan

EB:n tietoturva-asiantuntija Martin Böhner esittelee tässä äskettäisessä verkkoseminaarissa mekanismeja, joilla suojataan elektronisten ohjausyksikköjen (ECU) ja autoverkoston ECU:jen välistä tietoliikennettä. Hän kuvaa niitä käytännön esimerkkitapauksen, älykkään antennin, avulla.


Tulevia tapahtumia

Electronics in Vehicles (ELIV) Congress, Baden-Baden, Germany

14.–15. lokakuuta

Tule mukaan ELIV-kongressiin Baden-Badeniin, jossa autoalan valmistajat ja toimittajat jakavat autoalan elektroniikan keksintöjä koskevia ideoita ja tietoja. Kongressissa käsitellään mm. kuljettajan tukijärjestelmiä, itseohjattua ajoa, autotekniikkaa ja HMI-konsepteja.

Osastomme #60 sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Kuljettajien tukijärjestelmistä vastaava uusi johtaja tohtori Björn Giesler pitää täällä luennon tavoista, joilla edistyneet kuljettajan tukijärjestelmät sekä auttavat laatimaan pilviavusteisia katuohjaustietoja että hyötyvät niistä!

Katso tästä lisätietoja (englanniksi)
Katso tästä lisätietoja (saksaksi)


Elektrobit tapaa Ethernet-yhteisön, Jokohama, Japani

27.–28. lokakuuta

IEEE-SA Ethernet & IP @ Automotive Technology Day -tapahtumassa tarkastellaan autoalan Ethernetin kehitystä. Tapahtuman toisena päivänä EB:n tunnustettu Ethernet-asiantuntia Michael Ziehensack pitää yhdessä kollegojen tohtori Roman Pallierin ja Martin Böhnerin kanssa esityksen aiheesta ”Safe and Secure Communication with Automotive Ethernet” (autoalan Ethernetin turvallista viestintää).

Jos olet kiinnostunut Ethernet-testauksesta, kuuntele alan asiantuntijoiden Palliererin (EB), Bogdan Tenean (Ixia) ja Fabian Nikolausin (C&S) yhteinen esitys ”Standardization of Tests for Efficient Testing of Automotive Ethernet ECUs” (testien standardisointi autoalan Ethernetin ECU:jen tehokasta testausta varten).

Tule osastollemme Pacifico Yokohama Conference Centeriin tutustumaan autoalan ohjelmistoviestinnän tuleviin haasteisiin.


Connected Mobility Summit, San Francisco, CA

28. lokakuuta

Tule kuuntelemaan innovaatiolaboratoriomme johtajan Walter Sullivanin vetämää paneelikeskustelua Connected Mobility Summit -kokokseen. Host C3 Group tarjoaa rentouttavan ympäristön alan johtaville suunnittelijoille, jotta he voivat tutustua itseohjautuvan auton ja mobiililaitteiden trendeihin. Osallistu keskusteluihin, katso tuote-esittelyjä ja hanki ensikäden tietoja uutuuksista. Keskusteluaiheita ovat muun muassa Super Bowl -liikenteen teknologiaratkaisut, Apple Car sekä pilven ja auton välisen yhteyden turvaaminen.


SAE 2015 Active Safety Systems Symposium, Plymouth, MI

4.–5. marraskuuta

Autoalan turvallisuus on tärkeä tavoite, mutta yhä vaikeampi saavuttaa. Tässä symposiumissa pyritäänkin poistamaan siihe liittyviä esteitä ja parantamaan autoalan turvallisuutta. Symposiumiin osallistuu aktiivisen turvallisuusteknolgian asiantuntijoita, kuten EB:n Michael Reichel, joka vetää yhdessä paneelikeskustelua auton järjestelmien nykyisistä ja tulevista anturiteknologioista.


Tapaa turvallisuusasiantuntijamme safetronic.2015-tapahtumassa (Stuttgart, Saksa)

10.–11. marraskuuta

Odotamme innokkaasti tätä autoalan tärkeää toiminnallista turvallisuutta käsittelevää tapahtumaa. Pistäydy osastollamme milloin tahansa ja tule keskustelemaan toiminnallista turvallisuutta koskevista uusimmista kehitysaskeleista ja toimintatavoista, kuten ADAS-huippujärjestelmistä. EB:n Alexander Much käsittelee myös 11. marraskuuta aihetta ”The Safe State: Design Patterns and Degradation Mechanisms for Fail-Operational Systems” (turvallisuustilanne: turvallisuuskriittisten järjestelmien suunnittelumallit ja degradaatiomekanismit).


Kolmas Elektrobit Tech Day, Southfield, MI

3. joulukuuta

EB kutsuu sinut osallistumaan kolmanteen Pohjois-Amerikan Tech Day -tapahtumaan Detroitin Westin Southfieldissä. Yksipäiväinen tapahtuma on tarkoitettu erityisesti insinööreille ja ohjelmistotuotantopäällikköille, jotka sukkuloivat nopeasti muuttuvassa autoalan ohjelmistoympäristössä.

Autoalan insinöörit ja tekniset asiantuntijat voivat keskustella tapahtumassa ajajan tukijärjestelmien, itseohjautuvan auton ratkaisujen, HMI-rajapintojen, AUTOSAR-ohjelmien, toiminnallisen turvallisuuden ja ohjelmistointegroinnin uusimmista kehityksistä. EB:n asiantuntijat isännöivät näitä aiheita perusteellisesti käsitteleviä istuntoja ja vastaavat kysymyksiin.

Tech Day -tapahtuman yhteydessä järjestetään myös kaksi työpajaa, jotka antavat EB:n tuotteita ja ratkaisuja koskevia neuvoja ja tietoja. Päivän aikana esitellään myös EB:n tuotteita ja uusimpia innovaatioita.


Oletko uusi tilaaja?


Liittymällä jäseneksi saat uusimmat Elektrobitin uutiset kuukausittain.

    Tilaa    

Aikaisemmat tiedotteet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobitin numeroiden uutisia.

    Lue lisää