Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

Aşa cum se vede din Times Square

Depăşirea complexităţii incredibile a şofatului autonom necesită o putere de calcul nemaipomenită şi informaţii fără precedent. EB şi-a unit forţele cu liderii din domeniu Infineon şi NVIDIA pentru a oferi o soluţie: o platformă de tehnologie integrată, care combină calculul puternic cu software-ul esenţial pentru siguranţă pentru a transforma şofatul autonom în realitate. Aflaţi mai multe despre eforturile depuse de echipă.


De ce să folosiţi dezvoltarea interfeţelor om-maşină (HMI) bazată pe modele?

Mulţi dezvoltatori HMI scriu cod de la zero, care, de obicei, implică un efort inutil şi perioade de timp importante. Însă, mai există şi o altă modalitate: cu ajutorul abordării de dezvoltare a interfeţelor HMI bazate pe modele, dezvoltatorii pot crea un prototip, pot dezvolta o interfaţă HMI completă, pot efectua simulări, pot gestiona variante şi pot modifica aspectul interfeţei HMI pentru a se potrivi mai multor mărci şi modele – fără multă scriere de cod şi într-un timp mai scurt. Pentru a afla mai multe despre această abordare inovatoare şi despre modul în care EB GUIDE 6 vă poate ajuta, citiţi această postare pe blog de la Martin Riedl.


Webinar: Înţelegerea navigaţiei hibride în domeniul auto

12 noiembrie

Navigaţia hibridă schimbă datele problemei. Aflaţi cum într-un webinar Automotive World gratuit de 60 de minute prezentat de managerul de produs privind navigaţia de la EB, Oliver Jesorsky. Subiectele discutate vor fi următoarele:

  • Ce sunt sistemele hibride şi ce date sunt hibridizate?
  • Prin ce se diferenţiază navigaţia hibridă de tehnologiile curente?
  • Care este valoarea pe care o creează navigaţia hibridă?
Înregistraţi-vă aici.


Webinarul legat de securitate: Modul în care mecanismele de securitate pot proteja maşinile împotriva hackerilor

Consultaţi acest webinar recent oferit de expertul în securitate de la EB Martin Böhner, care prezintă mecanismele ce securizează comunicarea în computerele de bord (ECU) şi între computerele de bord dintr-o reţea de maşini. Pentru ilustrare, acesta recurge la un caz concret, practic de utilizare – antena inteligentă.


Evenimente viitoare

Congresul Electronics in Vehicles (ELIV), Baden-Baden, Germania

14 – 15 octombrie

Participaţi alături de noi la evenimentul ELIV din Baden-Baden, unde producătorii şi furnizorii de automobile vor împărtăşi idei şi informaţii despre inovaţiile apărute la echipamentele electronice în domeniul auto. Printre subiecte se vor număra: asistarea pentru şoferi şi şofatul autonom, precum şi maşina conectată, conceptele legate de interfaţa HMI şi multe altele.

Vizitaţi-ne la standul 60 de la parter şi nu rataţi prezentarea făcută de noul şef al Departamentului de asistare pentru şoferi, Dr. Björn Giesler, despre modurile în care sistemele avansate de asistare pentru şoferi contribuie la şi beneficiază de datele oferite de hărţile cu străzi din cloud!

Pentru detalii, faceţi clic aici (engleză)
Pentru detalii, faceţi clic aici (germană)


Elektrobit face cunoştinţă cu comunitatea Ethernet, Yokohama, Japonia

27 – 28 octombrie

Evenimentul Ethernet & IP al IEEE-SA la Ziua tehnologiei auto este un loc important de întâlnire pentru explorarea evoluţiei Ethernetului pentru industria auto. În ziua a doua, expertul Ethernet de la EB Dr. Michael Ziehensack, împreună cu colegii săi, Dr. Roman Pallierer şi Martin Böhner, va prezenta „Comunicarea sigură cu Ethernetul pentru industria auto”.

Şi dacă sunteţi curios în legătură cu testarea Ethernetului, vă recomandăm să nu rataţi „Standardizarea testelor pentru testarea eficientă a computerelor de bord cu Ethernet pentru industria auto”, o prezentare combinată care reuneşte experţii în domeniu Pallierer (EB), Bogdan Tenea (Ixia) şi Fabian Nikolaus (C&S).

Veniţi să ne vizitaţi standul la Centrul de conferinţe Pacifico Yokohama, unde aşteptăm cu nerăbdare să vă prezentăm viitoarele provocări privind comunicarea cu ajutorul software-ului pentru domeniul auto.


Connected Mobility Summit, San Francisco, CA

28 octombrie

Veniţi alături de Walter Sullivan, şeful laboratorului nostru Innovation Lab, pentru o discuţie de seară la masa rotundă la Connected Mobility Summit. Gazda C3 Group oferă o oportunitate relaxată pentru a lua legătura cu liderii în domeniu şi pentru a afla informaţii despre tendinţele legate de maşinile conectate şi de spaţiul de mobilitate. Participaţi la discuţii, obţineţi demonstraţii pentru produse şi aflaţi informaţii interne. Printre subiectele de discuţie se numără: soluţiile tehnologice pentru traficul către Super Bowl, maşina Apple şi securizarea conexiunii între tehnologia cloud şi maşină.


Simpozionul SAE 2015 Active Safety Systems, Plymouth, MI

4 – 5 noiembrie

Siguranţa în domeniul auto este un obiectiv important, însă este unul din ce în ce mai provocator; din fericire, simpozionul este dedicat eliminării obstacolelor şi îmbunătăţirii siguranţei în domeniul auto. Participaţi pentru a afla de la cei direct implicaţi în implementarea tehnologiei active de siguranţă, printre care şi Michael Reichel de la EB, care va susţine împreună cu alţi specialişti o discuţie axată pe înţelegerea tehnologiilor în contextul sistemelor din cadrul vehiculelor, atât în prezent, cât şi în viitor.


Faceţi cunoştinţă cu experţii noştri în siguranţă la safetronic.2015, Stuttgart, Germania

10 – 11 noiembrie

Aşteptăm cu nerăbdare să participaţi la acest eveniment important privind siguranţa funcţională în domeniul auto. Opriţi-vă oricând la standul nostru pentru a discuta despre cele mai recente îmbunătăţiri şi abordări privind siguranţa funcţională, cum ar fi sistemele ADAS de ultimă generaţie. Şi în 11 noiembrie, veniţi să vedeţi cum Alexander Much de la EB apare pe scenă pentru a explora „Starea sigură: modele de design şi mecanisme de degradare pentru sistemele de evitare a funcţionării defectuoase”.


Cel de-al treilea eveniment Tech Day de la Elektrobit, Southfield, MI

3 decembrie

EB vă invită cordial să participaţi la cel de-al treilea eveniment Tech Day din America de Nord de la Westin Southfield, din Detroit. Acest eveniment de o zi a fost creat special pentru ingineri şi pentru managerii de proiectare din lumea cu dezvoltare rapidă a software-ului pentru domeniul auto.

Evenimentul reuneşte ingineri şi experţi tehnici din domeniul auto pentru a discuta despre cele mai recente îmbunătăţiri în asistenţa pentru şoferi, despre soluţiile pentru maşinile conectate, despre interfeţele om-maşină, despre AUTOSAR, despre siguranţa funcţională şi despre securitatea şi integrarea software-ului. Experţii de la EB vor găzdui sesiuni detaliate ce prezintă aceste subiecte şi vor fi disponibili să răspundă la întrebări.

Evenimentul Tech Day va include şi două ateliere, care vor oferi îndrumări şi detalii legate de produsele şi soluţiile oferite de EB. Demonstraţiile pentru toate produsele EB şi cele mai recente inovaţii vor fi, de asemenea, prezentate pe parcursul zilei.


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe