Lue Elektrobitin tuoreimmat uutiset – Tulevat ohjelmistotrendit
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

EB GUIDE 6.3 julkaistu!

EB GUIDE 6.3 julkaistu!

Julkaisimme 12. lokakuuta tehokkaan HMI-kehitystyökalumme, EB GUIDEn, version 6.3. Tämä uusi versio sisältää useita parannuksia: kopiointi-/liimaustoiminnon, navigointipolun, Harfbuzz-integroinnin, FBX-tuonnin, kielen tuonnin/viennin ja käyttöliittymän asettelun mukautukset. EB GUIDEn käyttö on nyt entistäkin kätevämpää: tekstin renderointia ja 3D-valmiuksia on parannettu, mikä raivaa tietä edistyneille HMI-rajapinnoille, ja yksinkertaistettu käyttöliittymän tekstin käännösprosessi lyhentää kehitysaikaa.

Lue lisää EB GUIDE 6.3:sta blogiviestistämme ja lataa community edition -julkaisu sen kokeilemiseksi!


EB toimittaa HMI-ohjelmiston PSA:n Connect Radio System -järjestelmälle

EB toimittaa HMI-ohjelmiston PSA:n Connect Radio System -järjestelmälle

Kun PSA pyysi meitä lyhyellä varoitusajalla toimimaan yrityksen ensimmäisenä HMI-ohjelmistokumppanina, keräsimme pikaisesti yhteen kokeneen ohjelmistotiimin. Pystyimme ketterien ohjelmistomenetelmien ansiosta toimittamaan jatkuvia ohjelmistotuotteita PSA:n tiukkojen aikataulujen mukaisesti sekä tukemaan Tier 1 -järjestelmän integrointia. Kestävä uusi Connect Radio -järjestelmä asennetaan Peugeotin upouuden 3008-mallin PEUGEOT i-Cockpit©-ohjaamoon ja otetaan sen jälkeen käyttöön useissa Peugeotin, Citroënin ja DS:n malleissa. Lue lisää.


Tapahtumat

E/E im PKW 2016 ELIV-Marketplace, Baden-Baden, Saksa

E/E im PKW 2016 ELIV-Marketplace, Baden-Baden, Saksa

19.–20. lokakuuta

Kansainvälinen VDI Congress ELIV (Electronics in Vehicles) on vuoden tärkein tapahtuma autoalan elektroniikan alalla. ELIV ei ole vain arvokkaiden tietojen lähde vaan myös välttämätön verkottumisen ja ammattikeskustelun foorumi. Tässä kolmannessa ELIV-tapahtumassa esitellään yleiskatsaus autojen elektroniikan uusimpiin edistysaskeliin painottamalla ”itseohjautuvaa ja automatisoitua ajoa”.

EB:n strategiasta, liiketoiminnan kehityksestä ja markkinoinnista vastaava varapääjohtaja Martin Schleicher pitää 19. lokakuuta esityksen ”Hypervisor: What Is Hype and What Is the Real Benefit of This Technology” (Hypervisor: mitä tarkoittaa Hype ja mitkä ovat tämän teknologian todelliset edut).


electronica Automotive Conference, München, Saksa

electronica Automotive Conference, München, Saksa

7. marraskuuta

Electronica Automotive Conference tuo yhteen asiantuntijoita ja päätöksentekijöitä kaikkialta maailmasta vaihtamaan autoalan teknologian trendeihin ja strategioihin liittyviä tietoja ja ideoita. EB:n strategiasta, kumppanuudesta ja markkinoinnista vastaava varapääjohtaja Martin Schleicher tarkastelee konferenssissa avoimen lähteen luonnetta: onko se vain jälleen yksi trendi vai onko sillä merkittävä ja kestävä vaikutus autoalan maailmaan? Toivomme, että sinäkin voit osallistua tapahtumaan ja kuulla hänen mielipiteensä!


Tapaa turvallisuusasiantuntijamme safetronic.2016-tapahtumassa (Stuttgart, Saksa)

Tapaa turvallisuusasiantuntijamme safetronic.2016-tapahtumassa (Stuttgart, Saksa)

8.–9. marraskuuta

Odotamme jälleen kerran innokkaasti osallistumista tähän tärkeään konferenssiin, jossa keskitytään autoalan ohjelmistojen ja laitteistojen turvallisuuteen. Keskusteluaiheita ovat muun muassa teknisten toteutusten parhaat käytännöt, kuljettajan tukijärjestelmät, itseohjatuva ajo ja turvallisuusratkaisut. Tule paikan päälle katsomaan tapahtuman toisena päivänä, kun EB:n asiantuntijat Robert Leibinger (toiminnallinen turvallisuus) ja Martin Böhner (upotettu turvallisuus) nousevat lavalle antamaan esimerkin turvallisesta ohjelmistoarkkitehtuurista pitkälle automatisoidussa ajossa.


EB Tech Day Japan 2016, Tokio, Japani

EB Tech Day Japan 2016, Tokio, Japani

16. marraskuuta

On sanomattakin selvää, että ohjelmisto on nykypäivän ajoneuvojen avainkomponentti. Mutta mitä tulevaisuus pitää sisällään? Kiistämättömänä trendinä on autoalan ohjelmistojen kehittyminen yhä monimutkaisemmiksi. Päivän kestävään EB Tech Day Japan -tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Keskitymme tässä Japanissa ensimmäistä kertaa järjestämässämme tapahtumassa autoalan trendeihin ja niiden vaikutukseen autojen ohjelmistoarkkitehtuuriin pitkälle automatisoidussa ajossa, alusta-arkkitehtuuriin, käyttöliittymiin jne. Käsittelemme myös yleisesti aiheeseen liittyviä autoalan trendejä Euroopassa, esittelemme käyttötapauksia ja näytämme joitakin ideoitamme ja teknologioitamme tulevaisuutta varten. Toivomme, että sinäkin voit osallistua tähän tapahtumaan!


Oletko uusi tilaaja?


Liittymällä jäseneksi saat uusimmat Elektrobitin uutiset kuukausittain.

    Tilaa    

Aikaisemmat tiedotteet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobitin numeroiden uutisia.

    Lue lisää