Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

A fost lansat EB GUIDE 6.3!

A fost lansat EB GUIDE 6.3!

În data de 12 octombrie, am lansat versiunea 6.3 a puternicului nostru instrument de dezvoltare HMI (interfaţa om-maşină) – EB GUIDE. Această versiune nouă include numeroase îmbunătăţiri: funcţionalitate copiere/lipire, calea curentă (breadcrumb), integrare Harfbuzz, import FBX, import/export limbi şi modificări ale aspectului interfeţei pentru utilizatori. Iar prin redarea îmbunătăţită a textului şi capacităţile 3D, care fac parte din instrumentele HMI moderne, precum şi prin procesul simplificat de traducere a textelor interfeţei pentru utilizatori pentru scurtarea timpului de dezvoltare, lucrul cu EB GUIDE va deveni acum mai uşor ca niciodată.

Citiţi mai multe despre EB GUIDE 6.3 în postarea noastră de blog şi descărcaţi ediţia pentru comunitate pentru a o încerca!


EB oferă software HMI pentru sistemul Connect Radio PSA

EB oferă software HMI pentru sistemul Connect Radio PSA

Atunci când PSA ne-a contactat din scurt pentru a le fi primul partener de software HMI, am convocat rapid o echipă experimentată de specialişti în software. Prin utilizarea metodelor agile de dezvoltare, am putut să livrăm software-ul în mod continuu, respectând termenele limită strânse ale PSA, şi să furnizăm asistenţă de nivel 1 pentru integrarea sistemelor. Noul sistem Connect Radio robust va fi intergat în PEUGEOT i-Cockpit© al noului model 3008, apoi va fi implementat în mai multe vehicule Peugeot, Citroën şi DS. Citiţi mai multe.


Evenimente

E/E im PKW 2016 ELIV-Marketplace, Baden-Baden, Germania

E/E im PKW 2016 ELIV-Marketplace, Baden-Baden, Germania

19 – 20 octombrie

Atunci când este vorba despre echipamente electronice pentru domeniul auto, Congresul internaţional VDI ELIV (Electronics in Vehicles) este cel mai important eveniment al anului. ELIV nu este numai o sursă de informaţii preţioase, ci este şi o reţea indispensabilă şi un forum de discuţii profesionale. A treia ediţie ELIV vă va oferi o prezentare generală a celor mai recente inovaţii în domeniul echipamentelor electronice pentru maşini, concentrându-se asupra „şofatului conectat şi automatizat”.

Reprezentantul EB pe 19 octombrie, Martin Schleicher, Vicepreşedinte executiv, strategie, dezvoltare în afaceri şi marketing, va susţine prezentarea „Hypervisor: What Is Hype and What Is the Real Benefit of This Technology”.


Conferinţa electronica Automotive, München, Germania

Conferinţa electronica Automotive, München, Germania

7 noiembrie

Conferinţa electronica Automotive reuneşte experţi şi factori de decizie din toată lumea pentru a face schimb de informaţii şi de idei relevante pentru tendinţele şi strategiile din domeniul auto. În cadrul conferinţei, Martin Schleicher, Vicepreşedintele executiv EB, strategie, parteneriate şi marketing, va explora natura tehnologiei open source: Este doar o altă tendinţă sau va avea un impact major, de durată, asupra domeniului auto? Sperăm că puteţi participa pentru a asculta ce are de zis!


Faceţi cunoştinţă cu experţii noştri în siguranţă şi securitate la safetronic.2016, Stuttgart, Germania

Faceţi cunoştinţă cu experţii noştri în siguranţă şi securitate la safetronic.2016, Stuttgart, Germania

8 – 9 noiembrie

Aşteptăm cu nerăbdare să participăm din nou la această conferinţă importantă dedicată siguranţei software-ului şi hardware-ului pentru domeniul auto. Subiectele de discuţie includ cele mai bune practici pentru implementări tehnice; sisteme de asistare a şoferului şi condus autonom şi soluţii de siguranţă şi securitate. În cea de-a doua zi a evenimentului, fiţi alături de noi pentru a-i urmări pe experţii EB Robert Leibinger (siguranţă funcţională) şi Martin Böhner (siguranţă integrată) urcând pe scenă pentru a vă prezenta un exemplu de arhitectură sigură pentru software în domeniul sistemelor de condus cu automatizare ridicată.


EB Tech Day Japan 2016, Tokyo, Japonia

EB Tech Day Japan 2016, Tokyo, Japonia

16 noiembrie

Fără îndoială, software-ul este componenta principală a vehiculelor din prezent, dar ce ne aşteaptă în viitor? Tendinţa de necontestat conduce spre căi din ce în ce mai complexe de dezvoltare a software-ului pentru domeniul auto. EB Tech Day Japan, un eveniment de o zi (primul nostru eveniment în Japonia!) cu participare gratuită, se va axa asupra tendinţelor din domeniul auto şi impactului acestora asupra arhitecturii software-ului auto pentru sistemele de condus cu automatizare ridicată, asupra arhitecturii platformei, asupra interfeţelor pentru utilizator etc. De asemenea, vom oferi o prezentare generală a tendinţelor asociate din domeniul auto din Europa, vom dezbate studii de caz şi vă vom prezenta câteva dintre ideile şi tehnologiile noastre pentru viitor. Sperăm să ne întâlnim!


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe