Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

Parteneriatul încheiat între Elektrobit (EB) şi Infineon şi NVIDIA în vederea creării primei platforme pentru şofatul autonom

Elektrobit colaborează cu Infineon Technologies şi NVIDIA pentru a facilita crearea unor sisteme avansate de asistare pentru şoferi (ADAS), care să le permită producătorilor să ofere cele mai înalte niveluri de siguranţă. Împreună, companiile oferă o platformă puternică de dezvoltare pentru şofatul autonom, prima soluţie de acest fel.

Citiţi întregul comunicat de presă.


Biroul din Beijing se extinde

Dezvoltarea puternică ne-a determinat să ne extindem sediul din Beijing. Ne-am mutat în apropiere, într-o clădire nouă, care include un spaţiu deschis, modern şi în care îşi pot desfăşura activitatea peste 100 de angajaţi. Noul birou este amplasat convenabil lângă liniile de metrou 10 şi 13 din staţia Zichunlu şi lângă „China’s Silicon Valley” din zona Zhongguancun din Beijing. Veniţi să ne vizitaţi la noua noastră adresă:

Elektrobit Automotive Software (Shanghai) Co., Ltd.
Ying Du Building, Tower A, Floor 28
48 Zhi Chun Road
Hai Dian District
Beijing, China 100186


Forumul de experţi Lauterbach, Shanghai, China

Lauterbach, lider mondial în instrumentele de depanare asistate de hardware, a adunat recent în Shanghai experţi din domeniu, iar EB se mândreşte cu faptul că a fost reprezentată. Jan Rüdiger, liderul echipei EB în domeniul infrastructurii pentru maşini, a prezentat „De la software la sisteme software – noua megatendinţă: controlerele de domeniu”. Interesanta prezentare a atins una dintre provocările cu care se confruntă în prezent producătorii de computere de bord (ECU): cât de bine trebuie echilibrată cererea în continuă creştere privind funcţionalităţile din arhitectura maşinilor moderne cu creşterea complexităţii generale.

Vedeţi prezentarea aici.


Evenimente viitoare

A 22-a conferinţă EuroAsiaSPI², Ankara, Turcia

30 septembrie – 2 octombrie

Faceţi cunoştinţă cu colegul nostru, Alexander Much, expert în siguranţa funcţională şi evaluator SPICE pentru domeniul auto, la conferinţa EuroAsiaSPI² din acest an, unde participanţii vor discuta despre rezultatele obţinute ca urmare a proiectelor de îmbunătăţire şi inovare (SPI) a sistemelor, a software-ului şi a procesului de service (SPI) în industrie şi cercetare. În discursul său, „Balanceability™ este noua tendinţă privind soluţiile agile”, domnul Much va explica de ce îmbunătăţirea eficientă, pe termen lung are nevoie de înţelegerea profundă a metodelor şi de capacitatea de a găsi un bun echilibru între ele: „balanceability™”.


Conferinţa internaţională IEEE/RSJ privind roboţii şi sistemele inteligente, Hamburg, Germania

28 septembrie – 2 octombrie

De-a lungul timpului, utilizarea roboţilor a fost limitată în fabrici controlate strict şi pe etajele depozitelor, iar activităţile lor erau adaptate nivelului redus de inteligenţă. Acest lucru se schimbă dramatic, deoarece companiile din industria de maşini şi de producere de software acceptă cu plăcere apariţia vehiculelor autonome. Universităţile, laboratoarele de cercetare şi centrele de dezvoltare din lumea întreagă fac eforturi să îmbunătăţească nivelul de inteligenţă pentru a transforma în realitate maşina cu pilot automat pe drumurile publice.

Veniţi să ascultaţi cum şeful Departamentului de asistare pentru şoferi de la EB, Dr. Björn Giesler, oferă informaţii importante şi provocatoare pe tema: „Roboţi, politică şi etică: modul în care şofatul autonom schimbă felul nostru de gândire legat de maşini” (29 septembrie, 17:50, sala 2).


dSPACE Technology Conference 2015, Plymouth, Michigan

13 – 14 octombrie

Dheeraj Sharma, inginer de software la dSPACE, va prezenta modul în care instrumentul de configurare EB tresos Studio de la Elektrobit şi instrumentul de dezvoltare de la dSPACE, SystemDesk, lucrează împreună pentru a crea un lanţ de instrumente AUTOSAR de clasă mondială. Vă invităm să experimentaţi în direct această combinaţie puternică, în camera de demonstraţii de la conferinţă. Conferinţa are loc la Inn at St. John's, în Plymouth, MI, iar intrarea este liberă.


MATLAB EXPO 2015, Tokyo, Japonia

16 octombrie

Sperăm că puteţi participa alături de noi la Tokyo, la prezentarea combinaţiei puternice dintre produsele şi soluţiile MathWorks şi seturile de instrumente EB Assist ADTF şi ADASIS. MathWorks este dezvoltatorul principal de software de calcul matematic pentru ingineri şi oameni de ştiinţă.


Cel de-al 5-lea eveniment anual Ethernet & IP la Ziua tehnologiei auto, Yokohama, Japonia

27 – 28 octombrie

Evenimentul Ethernet & IP al IEEE Standards Association (IEEE-SA) la Ziua tehnologiei auto este un loc important de întâlnire al producătorilor de maşini, al furnizorilor, al distribuitorilor de semiconductori şi al furnizorilor de instrumente pentru a discuta şi a afla despre evoluţia standardelor, tehnologiilor şi aplicaţiilor Ethernet în domeniul auto.

Ziua tehnologiei este deschisă tuturor celor interesaţi de tehnologiile de comunicare auto din viitoarea generaţie, precum şi celor care sunt implicaţi în prezent în activităţi de standardizare şi interoperabilitate corelate.

La acest eveniment care se desfăşoară pe o perioadă de două zile, Dr. Michael Ziehensack, expertul nostru în tehnologiile Ethernet, va susţine prezentarea „Comunicarea sigură şi securizată cu tehnologiile Ethernet pentru industria auto”, la ora 10:30, pe 28 octombrie. La 13:30, Dr. Roman Pallierer, director de produs de la EB, va prezenta, împreună cu partenerii noştri Ixia şi C&S, „Standardizarea testelor pentru o testare eficientă a computerelor de bord cu tehnologii Ethernet pentru industria auto”.

Sperăm să ne vizitaţi la standul D1!


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe