Lue Elektrobitin tuoreimmat uutiset – Tulevat ohjelmistotrendit
  Tiedotteen käännöstyö:

Pääjutut

EB lisätty Toyotan AUTOSAR-ohjelmiston suosituimpien toimittajien luetteloon

EB lisätty Toyotan AUTOSAR-ohjelmiston suosituimpien toimittajien luetteloon

Toyota ottaa AUTOSAR-standardin käyttöön seuraavan sukupolven ohjausyksiköissä, ja on nyt lisännyt Elektrobitin (EB) tämän perusohjelmiston suosituimpien toimittajien luetteloon. Se tarkoittaa sitä, että Toyota suosittelee voimakkaasti ohjausyksiköiden toimittajia käyttämään EB:n AUTOSAR 4.2.1 -yhteensopivaa EB tresos AutoCore -ohjelmistoa seuraavan sukupolven Toyota-ajoneuvoissa. Lue lisää.


EB soveltaa EB tresos AutoCore -ohjelmistoon AUTOSAR-hyväksyntätestejä

EB soveltaa EB tresos AutoCore -ohjelmistoon AUTOSAR-hyväksyntätestejä

AUTOSAR-konserni on standardoinut perinteiset AUTOSAR-hyväksyntätestit. Näiden integrointitestien tarkoituksena on varmistaa AUTOSAR-ohjelmiston yhteensopivuus tietyn ohjausyksikkösovelluksen ja ajoneuvoverkon kanssa.

EB laajentaa nykyisin testistrategiaansa EB tresos AutoCore Generic (ACG) -perusohjelmistoon yhdessä näiden AUTOSARin tarjoamien testitapausten kanssa. Asiakkaamme voivat näin minimoida testiin liittyvät ponnistelut ja kustannukset yhteisen testin kehityksen, metodologian ja laajennettavuuden ansiosta. Testin täytäntöönpanotuloksia voidaan myös vaihtaa luotettavasti.


Automotive Software Architectures: Safety and Security Combined (Autoalan ohjelmistoarkkitehtuurit: yhdistetty tietosuoja ja turvallisuus)

”Automotive Software Architectures: Safety and Security Combined” (Autoalan ohjelmistoarkkitehtuurit: yhdistetty tietosuoja ja turvallisuus)

Toiminnallinen turvallisuus ja kyberturvallisuus ovat olennaisia tämänpäivän teillä. Tämä johtuu etenkin siitä, että valmistajat sisällyttävät uusiin ajoneuvoihinsa yhä monimutkaisempia yhteenliittyvyysominaisuuksia. Tässä EB:n Rudolf Graven ja Alexander Muchin laatimassa TechPaper-raportissa näytetään, miten nämä kummatkin tärkeät tavoitteet voidaan saavuttaa samanaikaisesti ohjausyksiköiden innovatiivisten arkkitehtuurien avulla.

Lue artikkeli englanniksi tai saksaksi.


Tapahtumat

SAE Convergence, Novi, Michigan

SAE Convergence, Novi, Michigan

19.–21. syyskuuta

SAE Convergence -paneelissa käsitellään tulevien ja uusien teknologioiden soveltamista ja täytäntöönpanoa autoalan elektroniikan ja henkilökohtaisen liikkuvuuden kaltaisilla aloilla. Paneelin toisena päivänä Elektrobit Americasin johtaja Damian Barnett osallistuu ”Open Source as an Enabler” -keskusteluryhmiin. Näissä koko päivän kestävissä paneelikeskusteluissa esitellään autoalan trendejä ja avoimen lähteen ratkaisuja sekä niihin liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia.


2016 IEEE Standards Association (IEEE-SA) Ethernet & IP @ Automotive Technology Day

2016 IEEE Standards Association (IEEE-SA) Ethernet & IP @ Automotive Technology Day, Pariisi, Ranska

20.–21. syyskuuta

IEEE-SA-järjestön tapahtumassa autonvalmistajat, toimittajat, puolijohteiden myyjät ja työkalujen hankkijat voivat keskustella ja oppia autoalan Ethernet-standardien, -teknologioiden ja -sovellusten kehityksestä. Technology Day -tapahtumaan voivat osallistua kaikki, jotka ovat kiinnostuneet seuraavan sukupolven autoalan viestintäteknologioista, sekä ne, jotka toimivat näihin teknologioiden liittyvissä standardisointi- ja yhteentoimivuustehtävissä.

EB:n autoalan Ethernet-asiantuntija tri Michael Ziehensack pitää 20. syyskuuta innovatiivisia näkemyksiä käsittelevän puheen ”Automotive Plug & Play – Scalability and Flexibility for E/E Networks” (Autoalan Plug and Play – E/E-verkkojen skaalautuvuus ja joustavuus).


MATLAB EXPO 2016, Tokio, Japani

MATLAB EXPO 2016, Tokio, Japani

19. lokakuuta

MathWorks järjestää vuosittain yksipäiväisiä MATLAB EXPO -tapahtumia ympäri maapalloa. Toivomme, että sinäkin voit osallistua kanssamme Tokiossa järjestettävään tapahtumaan. Esittelemme täällä, miten EB tresos, sähköinen horisontti ja EB Assist ADTF -teknologia toimivat yhdessä MathWorks-tuotteiden ja -ratkaisujen kanssa tehokkaan ratkaisun takaamiseksi.


Muut uutiset

Open Robinos tulee markkinoille

Open robinos tulee markkinoille

EB julkaisi kesäkuun lopussa automatisoiduille ajojärjestelmille tarkoitetun ilmaisen open robinos -spesifikaation. Julkaisimme samanaikaisesti EB robinos for the EB Assist ADTF -kehitysympäristön – open robinosin ensimmäisen sovelluksen.

Autoalan yritykset ovat yhä kiinnostuneempia yhteisestä arkkitehtuurista itseohjautuvien autojen kehitystyön yhdistämisen helpottamiseksi. Johtavat autonvalmistajat, toimittajat, teknologiayritykset ja yliopistot ympäri maailman ovat myös ladanneet innokkaasti open robinos -sovellusta, josta on keskusteltu laajasti. Oletko sinäkin kiinnostunut sovelluksesta? Lataa ilmainen open robinos -spesifikaatio tai lataa EB robinos for EB Assist ADTF.


Multimodaalisten HMI-rajapintojen kehittäminen EB GUIDEn avulla

Multimodaalisten HMI-rajapintojen kehittäminen EB GUIDEn avulla

Tarjoamme useita resursseja, joissa on kattavaa HMI-kehitystyökaluamme EB GUIDEa koskevia ohjeita. Saat lisätietoja osallistumalla yhteen tulevista EB GUIDE 6 -peruskoulutusistunnoista. Voit myös vierailla EB GUIDE -mikrosivustolla, jossa on runsaasti tee se itse -videoita ja hyödyllistä dokumentaatiota.

Päivitämme mikrosivustoa säännöllisesti, joten muista palata sivustolle usein. Viimeksi on lisätty esimerkiksi keskustelun kehittymistä koskevia videoita ja tekstiä koskevia opetusohjelmia sekä EB GUIDE Script -kieltä koskevia ”lunttilappuja” (saatavilla kiinaksi, englanniksi, japaniksi ja koreaksi).


Oletko uusi tilaaja?


Liittymällä jäseneksi saat uusimmat Elektrobitin uutiset kuukausittain.

    Tilaa    

Aikaisemmat tiedotteet


Lue aikaisemmin julkaistujen Elektrobitin numeroiden uutisia.

    Lue lisää