Citiţi cele mai recente ştiri de la Elektrobit – Viitorul software-ului
  Traduceţi newsletterul:

Articole principale

EB obţine statutul de furnizor preferat pentru software-ul AUTOSAR la Toyota

EB obţine statutul de furnizor preferat pentru software-ul AUTOSAR la Toyota

Toyota introduce standardul AUTOSAR pentru noua generaţie de computere de bord (ECU) şi prezintă Elektrobit (EB) drept unul dintre distribuitorii preferaţi pentru software-ul de bază (BSW). Acest lucru înseamnă că Toyota recomandă insistent furnizorilor de unităţi ECU să utilizeze software compatibil cu AUTOSAR 4.2.1 de la EB, EB tresos AutoCore, pentru noua generaţie de vehicule Toyota. Citiţi mai multe.


EB implementează testele de compatibilitate AUTOSAR pentru EB tresos AutoCore

EB implementează testele de compatibilitate AUTOSAR pentru EB tresos AutoCore

Testele de compatibilitate pentru platforma AUTOSAR clasică sunt standardizate de consorţiul AUTOSAR. Scopul acestor teste de integrare este de a asigura compatibilitatea software-ului AUTOSAR cu aplicaţia ECU corespunzătoare şi cu reţeaua de vehicule.

EB extinde în prezent strategia de testare pentru software-ul de bază EB tresos AutoCore Generic (ACG) cu ajutorul studiilor de caz furnizate de AUTOSAR. Acest lucru le permite clienţilor noştri să reducă la minimum eforturile şi costurile pentru testare prin dezvoltarea, metodologia şi extensibilitatea testelor generale. Mai mult, permite schimbul de rezultate de încredere ale executării testelor.


Arhitecturi software pentru industria auto: siguranţă şi securitate combinate

„Arhitecturi software pentru industria auto: siguranţă şi securitate combinate”

Siguranţa funcţională şi securitatea cibernetică sunt esenţiale pentru circulaţia de pe drumurile din prezent, mai ales având în vedere nivelul din ce în ce mai mare de interconectivitate integrat de producători în noile vehicule. Acest studiu tehnic de la Rudolf Grave şi Alexander Much de la EB arată cum cele două obiective esenţiale pot fi atinse simultan, utilizându-se arhitecturi inovatoare pentru ECU.

Citiţi articolul în limba engleză sau germană.


Evenimente

Reuniunea SAE, Novi, MI

Reuniunea SAE, Novi, MI

19 – 21 septembrie

Reuniunea SAE este dedicată în exclusivitate aplicării şi implementării tehnologiilor viitoare sau nou apărute, în domenii precum electronica pentru domeniul auto şi mobilitatea personală. În ziua a doua, Damian Barnett, director al Elektrobit America, va participa la grupurile pentru seria de discuţii „Open Source as an Enabler” pe toată durata zilei, pentru o prezentare şi o discuţie de grup pe temele Direcţii de dezvoltare a „Industriei auto şi Implementările soluţiilor open source”, precum şi despre dificultăţile şi oportunităţile din acest domeniu.


Evenimentul Ethernet & IP al IEEE Standards Association (IEEE-SA) la Ziua tehnologiei auto 2016

Evenimentul Ethernet & IP al IEEE Standards Association (IEEE-SA) la Ziua tehnologiei auto, Paris, Franţa, 2016

20 – 21 septembrie

IEEE-SA reprezintă un loc important de întâlnire al producătorilor de maşini, al furnizorilor, al distribuitorilor de semiconductori şi al furnizorilor de instrumente pentru a discuta şi a afla despre evoluţia standardelor, a tehnologiilor şi a aplicaţiilor Ethernet în domeniul auto. Ziua tehnologiei este deschisă tuturor celor interesaţi de tehnologiile de comunicare auto din viitoarea generaţie, precum şi celor care sunt implicaţi în prezent în activităţile corelate de standardizare şi interoperabilitate.

Pe data de 20 septembrie, Dr. Michael Ziehensack, expertul nostru în reţele Ethernet pentru industria auto, va prezenta statistici inovatoare în „Automotive Plug & Play – Scalability and Flexibility for E/E Networks.”


MATLAB EXPO 2016, Tokyo, Japonia

MATLAB EXPO 2016, Tokyo, Japonia

19 octombrie

În fiecare an, MathWorks organizează o serie de evenimente MATLAB EXPO de o zi în întreaga lume. Sperăm să vă alăturaţi nouă la Tokyo, atunci când vom demonstra cum EB tresos şi informaţiile despre drum obţinute cu tehnologia EB Assist ADTF conlucrează cu produsele şi soluţiile MathWorks pentru a crea o soluţie puternică.


Alte ştiri

Specificaţiile deschise robinos au succes

Specificaţiile deschise robinos au succes

La sfârşitul lunii iunie, EB a lansat specificaţiile deschise robinos gratuite pentru sistemele de conducere automatizată. În acelaşi timp, am lansat EB robinos pentru mediul de dezvoltare EB Assist ADTF – prima implementare de specificaţii deschise robinos.

Interesul industriei de automobile faţă de o arhitectură comună care să combine eforturile pentru realizarea unui şofat individual şi autonom este în continuă creştere. Numărul de descărcări ale specificaţiilor robinos de către producători de maşini, furnizori, companii tehnologice şi universităţi din lumea întreagă, precum şi discuţiile fructuoase create pe această temă subliniază interesul. Vă interesează şi pe dvs.? Nu ezitaţi să descărcaţi specificaţiile deschise robinos gratuite sau să descărcaţi EB robinos pentru EB Assist ADTF.


Cum se dezvoltă interfeţele HMI multimodale cu EB GUIDE

Cum se dezvoltă interfeţele HMI multimodale cu EB GUIDE

Avem foarte multe resurse pentru a vă ajuta să aflaţi şi să utilizaţi instrumentul nostru complet pentru dezvoltarea HMI, EB GUIDE. Dacă doriţi să aflaţi mai multe, puteţi participa la una dintre viitoarele noastre sesiuni de instruire de bază EB GUIDE 6 sau puteţi consulta microsite-ul EB GUIDE, care conţine numeroase videoclipuri practice, precum şi documentaţie utilă.

Accesaţi frecvent microsite-ul, deoarece îl actualizăm cu regularitate. Conţinutul recent adăugat include videoclipuri şi tutoriale în format text despre dezvoltarea dialogului vocal şi fişe de informaţii pentru limbajul scripturilor EB GUIDE (disponibile în limbile chineză, engleză, japoneză şi coreeană).


Sunteţi abonat nou?


Abonaţi-vă pentru a primi lunar cele mai recente noutăţi de la Elektrobit.

    Abonaţi-vă    

Newsletterele anterioare


Aflaţi informaţii din ediţiile anterioare ale newsletterelor Elektrobit.

    Citiţi mai multe